Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 640337 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #2800: 2013 Vasario 15, 02:57:20 »
Dekliuka imk butinai, as naudoju silikonini idekla. Kitokio nepatariu nes po kitais renkasi dulkes ir braizo telefona. Plius silikoninis minkstas ir del kritimo ziauriai gelbeja.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2801: 2013 Vasario 15, 07:38:00 »
Dekliuka imk butinai, as naudoju silikonini idekla. Kitokio nepatariu nes po kitais renkasi dulkes ir braizo telefona. Plius silikoninis minkstas ir del kritimo ziauriai gelbeja.
silikoninis trukdo įsidėt į kišenę :)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2802: 2013 Vasario 15, 08:55:42 »
blogam sokejui.... (8-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2803: 2013 Vasario 15, 11:21:38 »
Kaip suprasti tokį Tele2 pasiūlymą? :-]

Paskambina paknisti proto iš T2 siūlant planus... Tik ketvirta knisėja tesugebėjo atsiųsti Blackberio plano pasiūlymą, bet kai atsiuntė, tai nei juoktis, nei verkt :-] :-] :-]

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2804: 2013 Vasario 15, 13:20:01 »
Kazkas labai gyre HTC (H-) kazkada turejau, tai buvau labai patenkintas ir poketas ir GSM buvo viename (+) :D

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2805: 2013 Vasario 15, 14:24:35 »
19d HTC pristato savo nauja flagmana.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2806: 2013 Vasario 15, 15:37:02 »

Pasiėmiau vartomą kažkokį, odinį. Aplink užsideda rėmelis guminis ir iš priekio toks bb užsiverčia. Tuo pačiu plėvelę ant stiklo paėmiau, tuoj eisiu bandyti klijuoti... :think::smoke:

EDIT. Užklijuoti nepavyko :E Kažkoks bb iš kažkur atskrido ir nukrito ant ekrano, aišku toje vietoje plėvelė pasidarė su dideliu burbulu. Bandžiau aš tą š nuimti, bet dar blogiau pasidarė. Galvoju, kaip reiktų tą plėvelę užklijuoti.  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 15, 16:13:59 sukūrė Evka »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2807: 2013 Vasario 15, 16:51:52 »
yra reikalu plevele klijuot...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2808: 2013 Vasario 15, 17:33:11 »
joooo.. vakar klijavausi lumiai800, tai turi nekvepuot :D menkiausia dulke po plevele ir turi "aki" :A ir rankos turi nevirpet :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2809: 2013 Vasario 15, 17:43:58 »
Vsio, užklijavau. Dabar dar geresnis klausimas - kaip nulupti gaidišką lipduką nuo plėvelės kampo? Blin, nesilupa jis, nors parašyta "Peel of this mask AFTER application. (!?)
Su kokiu spiritu bijau valyti, kad neprisidirbti reikalų.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 15, 17:56:54 sukūrė Evka »

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2810: 2013 Vasario 15, 18:01:19 »
.... n x tos pleves isvis ? ir nieko ten sudetingo... tik reik kambarius dazniau siurbt :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2811: 2013 Vasario 15, 18:14:05 »
Nuvaliau klijus su zelionaja marka :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2812: 2013 Vasario 15, 18:16:38 »
Nuvaliau klijus su zelionaja marka :D

nesilieja vaizdas mobui? :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2813: 2013 Vasario 15, 18:30:35 »
nesilieja vaizdas mobui? :D

Nejungiu, laukiu jau savaitę, kol iš omnio į tele2 abonentą permes, bet kaip veikia omnis, taip veikia :V

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2814: 2013 Vasario 15, 18:53:51 »
hmmm.. man pereinant pries 4men tai per 2d permete, antros dienos vakare jau aktyvuota buvo naujoji korta :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2815: 2013 Vasario 15, 18:55:37 »
Man tai jau nuo pirmadienio aktyvuoja ir vis nesuaktyvuoja :) Tele du kortą įmetus rodo, jog registracija nepavyko. :think:

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2816: 2013 Vasario 15, 18:58:27 »
Vsio, užklijavau. Dabar dar geresnis klausimas - kaip nulupti gaidišką lipduką nuo plėvelės kampo? Blin, nesilupa jis, nors parašyta "Peel of this mask AFTER application. (!?)
Su kokiu spiritu bijau valyti, kad neprisidirbti reikalų.
kas ten per plevele ? :D dazniausiai tos pleveles lupasi is abieju pusiu ir nereikia jokiu kliju valyt, nulupi viena, dedi ant ekrano ir lupi dar viena :D Juk is abiejupusiu pas tave ant pleveles buvo lipdukai (tokie spec paimti ir atlupti)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2817: 2013 Vasario 15, 19:00:50 »
Man tai jau nuo pirmadienio aktyvuoja ir vis nesuaktyvuoja :) Tele du kortą įmetus rodo, jog registracija nepavyko. :think:
omnitelis nenori paleist :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2818: 2013 Vasario 15, 19:05:35 »
kas ten per plevele ? :D dazniausiai tos pleveles lupasi is abieju pusiu ir nereikia jokiu kliju valyt, nulupi viena, dedi ant ekrano ir lupi dar viena :D Juk is abiejupusiu pas tave ant pleveles buvo lipdukai (tokie spec paimti ir atlupti)

Blt aš nesuprantu, ar aš durnas, ar kas... :D Viena plėvelė ten tipo kristalinė, kita matinė. Aš klijavau tą kristalinę, skaidrią. Nu nuplėšiu vieną pusę, blogąją metu lauk, o gerąją dedu ant telefono. Nu viskas ok, prisiklijuoja, bet kampe toks bb užklijuotas, jis skirtas paėmimui klijavimo metu ir ant jo parašyta tas reikalas, kur anksčiau rašiau. Tai vo tas š nenusiėmė gražiai :) O tos kitos matinės tai išvis nesuprantu. Ten toks jausmas, kad išvis niekas nenusiplėšia. Plėvelė gera, firminė, 15lt kainavo :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2819: 2013 Vasario 15, 19:07:58 »
man karta toks sudas buvo kai dar turejau htc desire senai pirma plevele uzsiklijaves naudojau 2 sluoksnius to net nezinodamas :D po kurio laiko kazkaip netycia uzkliuvo ir atsilupo vienas sluoksnis ziuriu dar vienas likes  :-] tad tada supratau kodel is abieju pusiu uzrasyti skaiciai buvi 1 ir 2 pirma nulupi ant ekrano uzklijaves lupi antra skaiciu su dar vienu sluoksniu  :D tiesa plevele kitaicu buvo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2820: 2013 Vasario 15, 19:10:00 »
Nu ir pas mane buvo du skaičiai - 1 ir 2 :-] Nebesuprantu aš nieko tad (!?):-] Nu bet nuplėšiau aš tą vieną sluoksnį, tai tas antasis buvo net nelimpantis :think:

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2821: 2013 Vasario 15, 19:16:11 »
:D blondines.. tos pleves skatikus tekainuoja, as po 3lt salia namu perku mobiliaku taisykloj.. tai gali kas savaite keist jei tik ibrezei ir kliuva uz akiu ibrezimas :)

o seip, Evka, tiek ilgai kaip ir neturetu aktyvot, nemeginai pasiskanbint? info linijoj viska sureguliuotu, jie mato visa istorija kas kaip..

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2822: 2013 Vasario 15, 19:21:19 »
Nu ir pas mane buvo du skaičiai - 1 ir 2 :-] Nebesuprantu aš nieko tad (!?):-] Nu bet nuplėšiau aš tą vieną sluoksnį, tai tas antasis buvo net nelimpantis :think:
tai antras ir turi but nelimpantis, jis yra skirtas tam kad jeigu klijuosi trinsi kortele oro pusles ir tada subraizyt gali, nulupi ir tiek ir turi nauja grazia plona plevele... o pirma nulupus ant ekrano dedi o antra ispaudes oro burbulus lupi :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2823: 2013 Vasario 15, 20:51:17 »
:D blondines.. tos pleves skatikus tekainuoja, as po 3lt salia namu perku mobiliaku taisykloj.. tai gali kas savaite keist jei tik ibrezei ir kliuva uz akiu ibrezimas :)

o seip, Evka, tiek ilgai kaip ir neturetu aktyvot, nemeginai pasiskanbint? info linijoj viska sureguliuotu, jie mato visa istorija kas kaip..

Kokiu nr skambinti? Šiandien buvau tele2 salone, tai jie nieko nemato. Man sutartį atvežė kurjeris, ją pasirašiau ir viskas.

tai antras ir turi but nelimpantis, jis yra skirtas tam kad jeigu klijuosi trinsi kortele oro pusles ir tada subraizyt gali, nulupi ir tiek ir turi nauja grazia plona plevele... o pirma nulupus ant ekrano dedi o antra ispaudes oro burbulus lupi :D

Vistiek nieko nesupratau... :D Pradėkim iš pradžių:

Skaidri plėvelė turėjo du skaičiukus iš abiejų pusių. Aš nuplėšiau dvejetą nuo vieneto. Limpančią pusę dėjau ant tel, o tą kitą mečiau lauk. Braukiau ne su kortele pridėta, o tiesiog su pirštais ir idealiai užsiklijavo.

Dabar kam skirta ta matinė plėvelė. Ji turi tik vieną skaičiuką. Toks jausmas, kad ji nenusiplėšia, kaip ta skaidrioji plėvelė. Nebandžiau krapštyti, bet technologiškai ji kitokia, nei skaidrioji plėvelė.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 15, 20:54:14 sukūrė Evka »

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2824: 2013 Vasario 15, 21:52:20 »
19d HTC pristato savo nauja flagmana.
i sikna gali susikist jie ta savo flagmana :F Grizo mano Htc one x po trecio remonto, tai kazka subure visiskai, ekranas mano (pabraizymus atsimenu), o remas kaip ir naujas, nes maniskis buvo krites pora kartu. Remontas, kuris turejo trukt 2 dienas, truko kone 2 savaites. Aisku lapo neidejo eilini karta, ka butent taise ir keite, teks vel skandala kelt :D
Kolkas rekordas be remonto 4 men, kiek kazin dabar laikys ff