Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 639728 kartus)

Neprisijungęs Poliarinis_eziukas

• Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
kompai naujausi buna pastringa, o jus norit kad plancetke ar telefonas nestrigtu :D

Tam jie ir naudoja kitokias architekturas, funkcionaluma, o ir paskirtys kitos. Taip kad jei daryta taip kaip priklauso tai neturetu striginet. Pas ne sleivarankius ir kompai nestrigineja :-)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #2776: 2013 Vasario 10, 19:15:37 »
apie kitus mob daug sneket negaliu, nes apart paciupinejimo rankose ir pamaigymo daugiau nieko nezinau.. su smartais as naujas, bet gryzant prie tos lumios 610, man pakipdavo youtube HD isijungus.. arba kitam saite koki geresnes kokkybes vid.. be batarkes israukimo nebeatgaivindavau..

seip niekad nemegdavau tachskrynu, kreivai i visus tuos tlf ziuredavau, ir nesuprasdavau kam jie reikalingi :D juk tlf reik paskambint ir sms parasyt :D nu dar data pasiziuret.. bet kaip ir Evka, kai tele2 uzverbavo ir isiule tlf pasiimt ale smarta, pasimoviau ir as ant ko kablio :) o dabr kuo toliau tuo daugiau pamatai kas kokiu trukumu turi, kas privalumu.. norisi geriau ir geriau :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 10, 19:17:33 sukūrė Brutas »

Neprisijungęs Poliarinis_eziukas

• Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
apie kitus mob daug sneket negaliu, nes apart paciupinejimo rankose ir pamaigymo daugiau nieko nezinau.. su smartais as naujas, bet gryzant prie tos lumios 610, man pakipdavo youtube HD isijungus.. arba kitam saite koki geresnes kokkybes vid.. be batarkes israukimo nebeatgaivindavau..

O kokia prasme jungt hd video rezima jei ekrano raiska tik 480x800 ? :-)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2778: 2013 Vasario 10, 19:20:41 »
kad kvadratai dingtu

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2779: 2013 Vasario 10, 19:23:35 »
na prasme cia jau reiktu pagvildent.. bet ant lumia 800 su ta pacia rezoliucija tokiu bajeriu nera.. tai uzskaitykim kaip pigiausios nokia lumia versijos minusa :) kuri tele2 kisa kaip po aKujena telefa.. bent jau mane nesusisprateli tai padure :D kad po menesio laiko as ji iskeiciau :)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2780: 2013 Vasario 10, 19:30:21 »
""seip niekad nemegdavau tachskrynu, kreivai i visus tuos tlf ziuredavau, ir nesuprasdavau kam jie reikalingi juk tlf reik paskambint ir sms parasyt nu dar data pasiziuret.. bet kaip ir Evka, kai tele2 uzverbavo ir isiule tlf pasiimt ale smarta, pasimoviau ir as ant ko kablio o dabr kuo toliau tuo daugiau pamatai kas kokiu trukumu turi, kas privalumu.. norisi geriau ir geriau ""

pas mane ta pati nuomone buvo....bet kai paemiau i rankas pirmaji savo "smarta" HTC Desire HD, pradzioje nervindavo nes reikejo adaptuotis i pripratima ir t.t. ir tada pasidare nepakeiciamas dalykas, viska gali daryti per telefona... Dabar su zmona pasieme po SGS3 patenkinti labai :) mano nuomone jei imti is androidu tai tik HTC arba Samsung :)

p.s. del lumios tai vien paemus i rankas ir pasinaudojus truputi man iskarto nepatiko, turi draugas :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2781: 2013 Vasario 10, 19:39:09 »
DOHC - na zinai, mano pirmasisn normalus smartas tia lumia su tais keikiamais "langais".. trukumu tikrai yra, bet man kolkas jie ne tokie kad pereit ant android :) spesiu manau dar.. noresis viska isbandyt..

o pratesiant tema apie "obuolius", pagal visus pasisakymus, keik pats ciupinejau obuolius (esu maiges ir panarses visus iki paskutiniojo), tia mano nuomone eplas sukure savo kiema, i kuri isileidzia visus isskiesotm rankom, bet isleist nenori.. susikure savas taisykles, savus nuostatus.. prie kuriu priranto vartotojai ir jie ne nenori ziuret i androidus, ar windowsus.. nes jie temato vieninteli dalyka i ateiti - keitimasi i kita "obuoli".. atsirado 5.. reik 5.. iseis sestasis  - reikes ir jo. tikrai negalvos jie apie perejima ant kito gamintojo/sistemos.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2782: 2013 Vasario 12, 16:15:44 »
hebra, klausimelis.. mano kontaktai visi yra Windows live, ir ant nokia lumia800 jie susinhronizuoti ir pas mane tlf sedi.. taciau planuoju pasikeist i nokia n8, o ten symbianas, kaip man tuos kontaktus i n8 persikelt?

ir ka manot apie n8?.. visiskai ledini pilnu komplektu siulo uz nedidelius pinigus..

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2783: 2013 Vasario 12, 16:19:25 »
hebra, klausimelis.. mano kontaktai visi yra Windows live, ir ant nokia lumia800 jie susinhronizuoti ir pas mane tlf sedi.. taciau planuoju pasikeist i nokia n8, o ten symbianas, kaip man tuos kontaktus i n8 persikelt?

ir ka manot apie n8?.. visiskai ledini pilnu komplektu siulo uz nedidelius pinigus..
symbian gaidys. Kaip manai kodel nokia ant bankroto slenkscio buvo atsidurus? :D

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2784: 2013 Vasario 12, 17:52:47 »
sudas n8, tik kamera gera, symbian pats ekranas jo tai nafik ten

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2785: 2013 Vasario 12, 18:22:44 »
jep, pasiemiau katik is draugo pamaigyt pasibandyt... uz 15min atidaviau atgal :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2786: 2013 Vasario 12, 18:25:47 »
O kas ka pasiulytumet darbui moba koki nebrangu naudota, geriausia butu apie 200lt. gal imesit rekomendaciju, nelabai zinau ka uz tokia kaina galima paimti geresnio.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2787: 2013 Vasario 12, 19:01:57 »
O kas ka pasiulytumet darbui moba koki nebrangu naudota, geriausia butu apie 200lt. gal imesit rekomendaciju, nelabai zinau ka uz tokia kaina galima paimti geresnio.
6300 nokia

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2788: 2013 Vasario 12, 19:21:51 »
o ka dar galetum panasaus pasiulyt?
o kaip sitoks ?
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/n86-gera-bukle-15415538.html
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 12, 19:25:16 sukūrė Audi110kw »

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2789: 2013 Vasario 12, 19:23:28 »
o ka dar galetum panasaus pasiulyt?
6303 nokia :)
dar e71 visai ok, bet reik priprast ir flegmina, mane uznervavo :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2790: 2013 Vasario 12, 19:29:19 »
oj tokiu kaip e71 nevirskinu... galvoju kad dar geriau butu su kamera, ar koki androida naudota pasiimt, kartais gerai bunant ne lietuvoje pasileist m-1 pasiklausyt, tik va ka imti gal iki 300 jau itilpciau :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2791: 2013 Vasario 12, 19:30:06 »
oj tokiu kaip e71 nevirskinu... galvoju kad dar geriau butu su kamera, ar koki androida naudota pasiimt, kartais gerai bunant ne lietuvoje pasileist m-1 pasiklausyt, tik va ka imti gal iki 300 jau itilpciau :D
ooo, prasideda... :D htc desire pažiūrėk gal kokį, nžn

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2792: 2013 Vasario 12, 19:35:41 »
reik dar pasiziuret isivertint ko reik, dabar blaskausi tarp to ir tarp paprastesniu :) htc desire kazkada esu turejes senai visai nieko buvo  :-)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2793: 2013 Vasario 14, 09:14:00 »
Gal kam bus bnaudinga informacija :)

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2794: 2013 Vasario 14, 15:31:48 »
Kur kolegos perkat priedus išmaniesiems? Reikalingas daiktas ta plėvelė ant ekrano? Reikia sgs2 ir 3 dėkliukų, mačiau ir tų plėvelių yra pirkti, tai galvoju, ar reikalingas tas dalykas? Bėje, pasiteisina ta padidintos talpos baterija? 99lt sgs2 su nugarėle visa kartu, 2000 talpos, kai standartas 1650.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2795: 2013 Vasario 14, 15:56:48 »
Kur kolegos perkat priedus išmaniesiems? Reikalingas daiktas ta plėvelė ant ekrano? Reikia sgs2 ir 3 dėkliukų, mačiau ir tų plėvelių yra pirkti, tai galvoju, ar reikalingas tas dalykas? Bėje, pasiteisina ta padidintos talpos baterija? 99lt sgs2 su nugarėle visa kartu, 2000 talpos, kai standartas 1650.
tai visgi s2 nupirkai?

aš užsiklijavęs plėvę, nežinau ar reikalingas dalykas, bet man pagelbėjo porą kart. Nemaišo, o apsauga papildoma yra.

Perku kaip kur, kaip greit užsireikia. Apsauginį dangtelį pirkau mobilioj linijoj, plėvę, jei reik negreit, galima nukaut ebay už labai pigiai, jei greit - operatorių salonuose arba bet kur, kaina apie 7lt :D

Apie baterijas nepakomentuosiu, bet S3 yra Samsungo originalus extended battery pack, su 3000 talpa, kai originali 2,1, turėtų jaustis.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2796: 2013 Vasario 14, 16:10:20 »
jei nori galiu perleist s3 geltona flip coveri, neilgai panaudotas :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2797: 2013 Vasario 14, 16:37:28 »
tai visgi s2 nupirkai?

aš užsiklijavęs plėvę, nežinau ar reikalingas dalykas, bet man pagelbėjo porą kart. Nemaišo, o apsauga papildoma yra.

Perku kaip kur, kaip greit užsireikia. Apsauginį dangtelį pirkau mobilioj linijoj, plėvę, jei reik negreit, galima nukaut ebay už labai pigiai, jei greit - operatorių salonuose arba bet kur, kaina apie 7lt :D

Apie baterijas nepakomentuosiu, bet S3 yra Samsungo originalus extended battery pack, su 3000 talpa, kai originali 2,1, turėtų jaustis.

Sau ėmiau 3, o žmonai kliuvo 2, bet dar viskas gali apsikeisti :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2798: 2013 Vasario 14, 16:38:41 »
Sau ėmiau 3, o žmonai kliuvo 2, bet dar viskas gali apsikeisti :D
mano žmona irgi lygiai taip pat norėjo padaryt, sau imčiau 3, o jai 2, bet vargais negalais įkalbėjau ant 3, dabar atsidžiaugt negali (aa)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2799: 2013 Vasario 14, 16:40:35 »
Nėra ir tas antras sg blogas... Dabar man aktualiau dėl tų visų dėkliukų ir t.t., neapsisprendžiu, ar reikia. O šiaip korpuso pakeitimas jiems įmanomas?