kas liecia obuoly tai...nusipirkau ipad ir poto man pasiule nauja 4s nebrangiai,kadangi ant tlf man yra absoliuciai pod ir is jo as tik skambinu-sakau pabandysiu...kas man patiko turint ta ir ana tai sinchronizacija tarp device'u,per tlf klausau muzika ir fotkinu kokius sudniekius kartais,neturiu net neto pajungto ant jo,nes kaip ir sake nzn kas gali per iphone kazka iziuret)))o. at ipad'a as drocinu pastoviai ir kasdien,jis turi pajungta 3g ir per ji man faug patogiau narsyt,jei reiktu keist i android - tai tektu keist ir tlf ir plancete,man patogu susieskot info nete tarkim uzsirasyt nr ir pan ir zinot kad jis atsiras tlf is kurio skambinsiu,vienintele alternatyva kuria matau kadangi daiktas man turi buti jauciamas kad tai yra daiktas - sony,neuzilgo zadejo isleist ir tablet Z,beje 4S as pirkau uz puse kainos ir tuos 700-800 eur as uz ji gyvenime nemokeciau,db siule 5-a uz 450 eur,bet azkur dingo veikejas...nzn ar ka nors suprasit ar ne is mano painios kalbos,pakolkas ziurim ka turim ir lauksim geresniu alternatyvu,jei jos atsiras,nes pakolkas ju nelabai yra...