Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 639143 kartus)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #2725: 2013 Vasario 09, 13:55:39 »
labadiena, tamsta, informuoju, kad omnitelyje nerištų iphone nėra net ir už pilną kainą be sutarties :)
tai matyt ne viska tamsta zinote nes savo zmonai 4s pirkau pries metus is omnitelio nerista nes pas ja bite aisku emiau per pazystama bet pinigus mokejau oficeliai omniteli  (+)o jai ir su sutartim imi pasibaigus sutarciai gali jiems sakyt kad ji atrakintu ir jie privalo tai padaryt, ir del numeriu dingimo tai cia kazkokia nesamone nes pernai buvau menesi uzsieni ir buvau isjunges interneta tai joki nr nedingo o ir atostogu kaip vaziuoju visada interneta atjungiu niekada tokiu bajeriu nebuvo
cia zinai gincas be galo kas koki turi tas ta tel. ir giria
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 09, 13:59:54 sukūrė lin32 »

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
tai matyt ne viska tamsta zinote nes savo zmonai 4s pirkau pries metus is omnitelio nerista nes pas ja bite aisku emiau per pazystama bet pinigus mokejau oficeliai omniteli  (+)o jai ir su sutartim imi pasibaigus sutarciai gali jiems sakyt kad ji atrakintu ir jie privalo tai padaryt, ir del numeriu dingimo tai cia kazkokia nesamone nes pernai buvau menesi uzsieni ir buvau isjunges interneta tai joki nr nedingo o ir atostogu kaip vaziuoju visada interneta atjungiu niekada tokiu bajeriu nebuvo
cia zinai gincas be galo kas koki turi tas ta tel. ir giria
aš ne veltui paminėjau, kad kalba eina apie įmones. Privatūs dažnai nemato tokių problemų, kokias mato corporate verslas, nes abiejų grupių yra skirtingi poreikiai ir reikalavimai. Turbūt, jei tu nesusidūrei, tai, tavo manymu, prisigalvoju :)

o apie pažįstamus gali nekalbėt, tėvas pirko iphone 4s omnyje, kai tik išėjo, be pažįstamų jokių šansų gaut nerištą, net ir visą kainą iškart mokant. Naudokim vienodus pavyzdžius, pažįstamų pagalba gali ir nemokamai tel gaut, nereiškia, kad visiems taip pat gausis.

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2727: 2013 Vasario 09, 15:09:29 »
nu cia operatorius pardavineja tai gali visko but bet ne vienas omnitelis jais prekiauja kitur nemanau kad priristi bus prie tinklo kad ir pvz http://www.technorama.lt cia ir imone gali pirkt manau ir tikrai bus neristas

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2728: 2013 Vasario 09, 16:08:43 »
kalbant apie s3, gal kam reikia neilgai naudoto s3 flip coverio? geltonas

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2729: 2013 Vasario 09, 16:21:00 »
kas liecia obuoly tai...nusipirkau ipad ir poto man pasiule nauja 4s nebrangiai,kadangi ant tlf man yra absoliuciai pod ir is jo as tik skambinu-sakau pabandysiu...kas man patiko turint ta ir ana tai sinchronizacija tarp device'u,per tlf klausau muzika ir fotkinu kokius sudniekius kartais,neturiu net neto pajungto ant jo,nes kaip ir sake nzn kas gali per iphone kazka iziuret)))o. at ipad'a as drocinu pastoviai ir kasdien,jis turi pajungta 3g ir per ji man faug patogiau narsyt,jei reiktu keist i android - tai tektu keist ir tlf ir plancete,man patogu susieskot info nete tarkim uzsirasyt nr ir pan ir zinot kad jis atsiras tlf is kurio skambinsiu,vienintele alternatyva kuria matau kadangi daiktas man turi buti jauciamas kad tai yra daiktas - sony,neuzilgo zadejo isleist ir tablet Z,beje 4S as pirkau uz puse kainos ir tuos 700-800 eur as uz ji gyvenime nemokeciau,db siule 5-a uz 450 eur,bet azkur dingo veikejas...nzn ar ka nors suprasit ar ne is mano painios kalbos,pakolkas ziurim ka turim ir lauksim geresniu alternatyvu,jei jos atsiras,nes pakolkas ju nelabai yra...

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kas liecia obuoly tai...nusipirkau ipad ir poto man pasiule nauja 4s nebrangiai,kadangi ant tlf man yra absoliuciai pod ir is jo as tik skambinu-sakau pabandysiu...kas man patiko turint ta ir ana tai sinchronizacija tarp device'u,per tlf klausau muzika ir fotkinu kokius sudniekius kartais,neturiu net neto pajungto ant jo,nes kaip ir sake nzn kas gali per iphone kazka iziuret)))o. at ipad'a as drocinu pastoviai ir kasdien,jis turi pajungta 3g ir per ji man faug patogiau narsyt,jei reiktu keist i android - tai tektu keist ir tlf ir plancete,man patogu susieskot info nete tarkim uzsirasyt nr ir pan ir zinot kad jis atsiras tlf is kurio skambinsiu,vienintele alternatyva kuria matau kadangi daiktas man turi buti jauciamas kad tai yra daiktas - sony,neuzilgo zadejo isleist ir tablet Z,beje 4S as pirkau uz puse kainos ir tuos 700-800 eur as uz ji gyvenime nemokeciau,db siule 5-a uz 450 eur,bet azkur dingo veikejas...nzn ar ka nors suprasit ar ne is mano painios kalbos,pakolkas ziurim ka turim ir lauksim geresniu alternatyvu,jei jos atsiras,nes pakolkas ju nelabai yra...
android įrenginiai lygiai taip pat sėkmingai syncinasi tarpusavy :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2731: 2013 Vasario 09, 16:25:31 »
ai, o kalbant apie įmones, tai man patiko pastovus iphone bajeris pas mus darbe :D jei iphone kažkiek laiko neturi ryšio su serveriu, dingsta visi kontaktai iš telefono :-]  o kadangi iphonus susirinkę valdžiažmogiai, kuriems ne iphone yra ne lygis (kaip lin32 sakė, jei nėr lt, perki samsungą :D ) tai pastoviai tech.personalas keikiasi, nes velnių ne už savo kaltę gauna :-]

tarp kitko, kas ten apie litus, aš savo s3 irgi už pilną kainą salone pirkau, nereikėjo pigiau uk ieškot :goodboy:

kiek tas nera rysio laiko?gal nemoka icloud nusistatyt?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2732: 2013 Vasario 09, 16:26:43 »
jie syncinasi,bet plancetes androido dar iki pado nedaaugo,sakau nebent sony ka pagamins,vienintele viltis

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2733: 2013 Vasario 09, 16:32:46 »
Nesuprantu kaip jus neiziurit tam iphone nieko tai gal neisididinat teksto tai suprantu kad sunku iziuret betgi truputi patraukus per ekrana ji eina isididint kiek nori ir jokiu problemu perskaityt ka nori aisku ant ipado geriau bet jai reikia tai ir per tel labai gerai

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kiek tas nera rysio laiko?gal nemoka icloud nusistatyt?
koks icloud corporate klientams...

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nesuprantu kaip jus neiziurit tam iphone nieko tai gal neisididinat teksto tai suprantu kad sunku iziuret betgi truputi patraukus per ekrana ji eina isididint kiek nori ir jokiu problemu perskaityt ka nori aisku ant ipado geriau bet jai reikia tai ir per tel labai gerai
su lupa irgi įžiūrėt galima, net didint nereiks

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2736: 2013 Vasario 09, 16:49:24 »
as turiu 100% regejima,bet iphone nieko neiziuriu)))) o smaukytis ten su dviem pirstais ir skaityt po raide yra fetish'as... muzonui,fotkem - pats tas,game'am ir tai netinka

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2737: 2013 Vasario 09, 16:56:32 »
nu cia turbut kaip kam man jau geriau isididint, negu laptopo dydzio tel. kur i kisene vos telpa nesiotis
siaip daznai ir daug naudojuosi internetu ir jokiu nepatogumu man nesudaro kad ekranas nedidelis , dar kaip ilgesnis dabar negu 4s tai kaip pasiverti sonu nelabai ir didint reikia

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu cia turbut kaip kam man jau geriau isididint, negu laptopo dydzio tel. kur i kisene vos telpa nesiotis
siaip daznai ir daug naudojuosi internetu ir jokiu nepatogumu man nesudaro kad ekranas nedidelis , dar kaip ilgesnis dabar negu 4s tai kaip pasiverti sonu nelabai ir didint reikia
nelabai suprantu, tu kažkur esi matęs laptopą su 4" ekranu? ką čia apie tą dydį šnekate, kolega? ar bent bandei panešiot porą dienų tą "laptopą"? :)

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2739: 2013 Vasario 09, 17:12:00 »
nelabai suprantu, tu kažkur esi matęs laptopą su 4" ekranu? ką čia apie tą dydį šnekate, kolega? ar bent bandei panešiot porą dienų tą "laptopą"? :)
nu tai ir ihono5  ekranas 4"  tai jo jus neiskaitot o sgs3 tikrai nera patogus nesiotis nes ciut ne dvigubai didesnis, gerai baigiam beprasmius gincus einam geriau savaitgalio svest :D gero savaitgalio :party:

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2740: 2013 Vasario 09, 18:20:38 »
mazas tas iphone ekrans, butu kokie 5 coliai tai nedvejociau ir tikrai imciau, vien del patogumo, greitumo ir paprastumo. O dabar tenka sukti galva ir laukti kol noraliai pakambins ant stendo XPERIA Z...Is tel man daug nereik, narasymas nete, fotikas, sms, skamubciai, keli zaidimai kelionese laika prastumti kartais, gps ir skype, daugiau kazin ar ka nors naudosiu... sg3 mano galva tu 2300lt nera vertas mano galva, rankoj guli jis kaip uz 300lt jokio patogumo is jo.. is samsung ko noreciau pabandyti tai note 2, bet bijau kad nusipirkes nebutu jis per didelis, pamazinti paskui gailo jo neis... ir siaip apple labiau traukia vien du tu atnaujinimu kad daugiau demesio jiems skiria nei kitas gamintojas.

Neprisijungęs karol1s

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2741: 2013 Vasario 09, 18:37:52 »
kalbant apie iphonus,
lietuvoje daug imoniu pardavineja iphonus, pvz pigu.lt ir t.t.
O del naudotu iphonu pirkimo, tai omnitelio vartotojams pasiseke labiausiai, nes galima gauti uz 650lt~ idealios bukles iphone 4 prirista prie omnitelio.

Del neverlocku naudotu pirkimo, tai reikes 1000lt ~ sumoketi uz idealu iphone 4.
p.s ir siuos naudotu iphonu kainos eina be garantijos.

O jailbreakinti arba atrisineti irgi nepatariciau, nes dazniausiai del situ dalyku ir susigenda iphonai.

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2742: 2013 Vasario 09, 18:48:51 »
kalbant apie iphonus,
lietuvoje daug imoniu pardavineja iphonus, pvz pigu.lt ir t.t.
O del naudotu iphonu pirkimo, tai omnitelio vartotojams pasiseke labiausiai, nes galima gauti uz 650lt~ idealios bukles iphone 4 prirista prie omnitelio.

Del neverlocku naudotu pirkimo, tai reikes 1000lt ~ sumoketi uz idealu iphone 4.
p.s ir siuos naudotu iphonu kainos eina be garantijos.

O jailbreakinti arba atrisineti irgi nepatariciau, nes dazniausiai del situ dalyku ir susigenda iphonai.
sugenda jai kazkas nepavyksta isirasyti. bet ir tai atrisus iphone gps gali pamirsti, bent jau anksciau taip buvo kaip turejua 3gs ir 4

Neprisijungęs karol1s

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2743: 2013 Vasario 09, 19:12:11 »
dar su iphone 4 yra tokia problema su atrisimu, pvz jei jis priristas, ir atrisi ji, tai dingines rysis.
Jei atrasyneti tai 4s.
O seip atrisus bet koki iphona, jei padarysi update per itunes jis vel uzsiklokuos. O norint naujiesniu zaidimu ir programeliu atnaujinimas butinas ;)
Spresti jums ar atrisineti ir su baime laukti kada iskils problemos, ar pirkti neverlocka ir pamirsti apie problemas. :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
beveik coliu didesnis ekranas man tai yra juntamas skirtumas, bet man labiausiai keista, kaip tau centimetru ilgesnis ir centimetru platesnis telefonas laptopu tampa :-] komedija kažkokia :-] kaip ir su tuo posakiu tavo, kas neturi lt, tas perka samsungus, bet iphoną pats iš anglų siunties, nes gal salone pirkt per brangu :-] (!?)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
dar su iphone 4 yra tokia problema su atrisimu, pvz jei jis priristas, ir atrisi ji, tai dingines rysis.
Jei atrasyneti tai 4s.
O seip atrisus bet koki iphona, jei padarysi update per itunes jis vel uzsiklokuos. O norint naujiesniu zaidimu ir programeliu atnaujinimas butinas ;)
Spresti jums ar atrisineti ir su baime laukti kada iskils problemos, ar pirkti neverlocka ir pamirsti apie problemas. :)
arba nusipirkt vieną iš androido flagmanų ir nesiparint :)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2746: 2013 Vasario 09, 19:33:59 »
Kaip gali džiugint 100 metų senumo daigtas ? :D

'87 silkė tai džiugina visai :D aš apskritai iki tol nebuvau minkęs jokio obuolio, o forumuose alpsta dėl tų obuolių, tai sakau gal ir tas 3g nieko, ale... :D kaip už butelį, sueis :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaip gali džiugint 100 metų senumo daigtas ? :D
gali, jei tai vynas arba pvz kokios akcijos :D

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2748: 2013 Vasario 09, 19:49:02 »
Man tai juokingiausia apple politika. Kai 4s buvo tai va didesnis ekranas yra gaidys, nesamonė. Išėjo i5 su didesniu ekranu, tai visi o zjbs dydesnis ekranas dėl to geresnis už i4. Kolkas vėl didesni ekranai gaidys... Išeitų i6 su tokiu pat ekranu kaip s3 irgi visi sakytų čia yra "zašibys". Nebūtų obuoliai. Tas aiphaunas labiau prestižo reikalas nei telefonas. Nei programiškai nei softwariškai jis negeresnis nei pvz kad ir s3. Nusiperka telefoną už 2k ir bėga laužt nes programytės mokamos  :-( Negeriau pereit prie nemokamų dalykų ir nesukt "kiaušinių" ?

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2749: 2013 Vasario 09, 19:58:23 »
Man tai juokingiausia apple politika. Kai 4s buvo tai va didesnis ekranas yra gaidys, nesamonė. Išėjo i5 su didesniu ekranu, tai visi o zjbs dydesnis ekranas dėl to geresnis už i4. Kolkas vėl didesni ekranai gaidys... Išeitų i6 su tokiu pat ekranu kaip s3 irgi visi sakytų čia yra "zašibys". Nebūtų obuoliai. Tas aiphaunas labiau prestižo reikalas nei telefonas. Nei programiškai nei softwariškai jis negeresnis nei pvz kad ir s3. Nusiperka telefoną už 2k ir bėga laužt nes programytės mokamos  :-( Negeriau pereit prie nemokamų dalykų ir nesukt "kiaušinių" ?
Ne jokio prestizo  o veikimas jo daug geresnis ir paprastesnis ir pas mane nelauztas iphonas man negaila tu keliu lt norimai programeliai parsisiust