Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 642672 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
K9  (+)  (y)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
Na ka isejo Jailbreak'as mano pad'ui...nulauzt cielka obuoliui?)))))))
Aisku, kad lauzk , yra tam proga :D
"Apple стоит дороже Австрии и Греции"
http://hi-tech.mail.ru/news/misc/apple_400b_capitalization.html
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
Sita, palyginkit situos du paveikslelius ir pasakykit ar matot skirtuma tarp paveiksleliu, kur apibraugta raudonos vietos. Kalba eina apie atspalvius pereinant is tamsaus fono i sviesesni

na kagi, "prisiskaites" jusu nuomoniu :D vistik eisiu bandyt kariaut su MTTC....

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
na, gal mano monikas neparodo, o gal akis ne tokia įgudus, bet jokio pastebimo skirtumo aš čia nematau :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
nieko nesuprantu.... pas mane beveik puikiai matos. Jau kelintas zmogas sako paziurejas per monika nusiustas foto, kad jokio skirtumo nemato.... Nors vakar Omnitel salone ant pavyzdinio Note (beveik atemes is vaiku ta pavyzdini, nes kokia 10 vaikigaliu buvo ji apgriuve  (z) ) lyginau perkeles ta pacia foto tai tas Note lyg ir gerai rode. Susibiesinau tada  :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 24, 08:45:21 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
Sita, palyginkit situos du paveikslelius ir pasakykit ar matot skirtuma tarp paveiksleliu, kur apibraugta raudonos vietos. Kalba eina apie atspalvius pereinant is tamsaus fono i sviesesni

na kagi, "prisiskaites" jusu nuomoniu :D vistik eisiu bandyt kariaut su MTTC....

pirmoj foto tamsesne antroj sviesesne ryskesne :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
na, gal mano monikas neparodo, o gal akis ne tokia įgudus, bet jokio pastebimo skirtumo aš čia nematau :D
as tik monika ant 100 brightness nustacius ir is virsaus ziuredamas izvelgiau skirtuma. Pirmoj foto matosi, kad spalvos pereina negraziai, demes tokios

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
cia dar neviskas :) pasidariau testus spalvu pasidares paveiksleliu. Kraupu......

Patariu nepirkti kolkas Galaxy Note ir Galaxy nexus. Berots ir pastarasis turi ta pacia beda ekrano. Super Amoled HD. Ruosiuosi rimtai bendraut su samsung atstovybe

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #2108: 2012 Vasario 01, 08:50:58 »
Gal kas naudojate HTC ismaniuosius su TV imtuvais? :D

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2109: 2012 Vasario 01, 09:17:28 »
kazko kiniska padjobke kvepia :D Turejo pries kelis metus pusbrolis ale iphone 3 kopija su tv imtuvu, rodydavo visai neblogai sakyciau. Bet pati OS visiskas slamstas buvo

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2111: 2012 Vasario 08, 21:32:38 »
Sveiki, gal kas naudojate telefonus su isstumiama klaviatura? tokius kaip htc desire z, motorola droid. kokie atsiliepimai butu apie tokia klava ir paciu telefonu valdyma jomis?

Neprisijungęs aniuols

• Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2112: 2012 Vasario 08, 23:25:29 »
Sveiki, gal kas naudojate telefonus su isstumiama klaviatura? tokius kaip htc desire z, motorola droid. kokie atsiliepimai butu apie tokia klava ir paciu telefonu valdyma jomis?
mini pro turiu. Jau metus naudoju, dažniausiai rašau sms tai klaviatūrą visada naudojama, dar nėra jokių bėdų :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2113: 2012 Vasario 09, 17:01:39 »
As irgi jei pirkciau kita tlf tik su klava...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2114: 2012 Vasario 09, 17:06:16 »
As irgi jei pirkciau kita tlf tik su klava...
+100 (y)

Neprisijungęs lavrinovicius

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2115: 2012 Vasario 09, 17:15:30 »
Sveikas,

Turėjau Nokia E90, tik ten neišstumiama, bet atlenkiama, šiaip labai patogu rašyt ilgesnius tekstus, bet po poros mėnesių pabodo kiekvienakart lankstyt :)

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2116: 2012 Vasario 09, 19:07:37 »
as pats dabar naudoju blackberry, tai labai patogu rasyt sms su visu zenklu klaviatura, o kiek esu bandes ant ekrano knopkes spaudyt, tai labai greitai uzknisdavo :D dabar norisi isbandyt telefona su android os, tik dar neapsisprendziu koki varianta pasirinkti, ar spaudyt ekrana ir tureti plona telefona, ar turet stora telefona su isstumiama klaviatura ir patogiai rasyt tekstus  :V

Neprisijungęs lavrinovicius

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2117: 2012 Vasario 09, 21:56:11 »
Turėjau LG P970 Optimus Black su android OS. viskas fainai,programų tūkstančiai, 4 coliai, greitas, žaidimai ispūdingi taip pat. Tik ar LG kaltė ar dėl visų GHz viduj ir 4 colių ekrano paros nelaikydavo naudojant. Tai stengdavausi be reikalo nemaigyt :D po mėnesio maždaug pardaviau.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2118: 2012 Vasario 12, 13:07:45 »

:-]

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2119: 2012 Vasario 12, 13:52:43 »
Wallpaperis
http://www.youtube.com/watch?v=gz2hgEdGuqQ
Gal kas bandė nusipirkt androidui? Ar išvis kas nors ką nors iš marketo pirkot? Kodėl man neina nusipirkt nieko? Tipo rašo pasitikrink mokėjimo informacija, nors ji teisinga ir kortelėj yra pinigų. Pinigus nuskaičiuoja, o parsisiust neduoda.

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2120: 2012 Vasario 12, 14:10:12 »
Wallpaperis
Gal kas bandė nusipirkt androidui? Ar išvis kas nors ką nors iš marketo pirkot? Kodėl man neina nusipirkt nieko? Tipo rašo pasitikrink mokėjimo informacija, nors ji teisinga ir kortelėj yra pinigų. Pinigus nuskaičiuoja, o parsisiust neduoda.

Mhm geras klausimas seip turetu eiti  :) Bet kad leisti pinigus tokiem vejams nera logikos, nueini i 4pda.ru ir ten jie greit jas nulauzineja :D Ir beje su visom programom tas pats :D

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2121: 2012 Vasario 12, 15:39:09 »
Wallpaperis
Mhm geras klausimas seip turetu eiti  :) Bet kad leisti pinigus tokiem vejams nera logikos, nueini i 4pda.ru ir ten jie greit jas nulauzineja :D Ir beje su visom programom tas pats :D
O kaip iš ten paleist nors vieną programą?

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2122: 2012 Vasario 12, 16:23:38 »
Wallpaperis

Ten rusu kalba, jej supranti prisilogink ir i forume nueik, prigrusta visokiu programeliu androidui. Jei su rusu sunku yra angliskas xda-developers.com ta pati seka login ir ieskai ko reikia. Rades parsisiunti .apk faila ir per laida susimetes susiinstaliuoji ar kaip patogiau  :)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2123: 2012 Vasario 12, 16:46:17 »
Wallpaperis

Ten rusu kalba, jej supranti prisilogink ir i forume nueik, prigrusta visokiu programeliu androidui. Jei su rusu sunku yra angliskas xda-developers.com ta pati seka login ir ieskai ko reikia. Rades parsisiunti .apk faila ir per laida susimetes susiinstaliuoji ar kaip patogiau  :)
Parsisiunčiau, susidėjau į telefoną, bet neleidžia instaliuoti nei vienos. Būtina telefoną root'int, kad galėtum naudot tas programėles?

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2124: 2012 Vasario 12, 16:50:34 »
Wallpaperis

Parsisiunčiau, susidėjau į telefoną, bet neleidžia instaliuoti nei vienos. Būtina telefoną root'int, kad galėtum naudot tas programėles?

Ziurint kas per programa, jej naudosies sistemos utilitais tai kai kuriem reikalingas rootinimas, visi widget'ai veikia ant stock ir dauguma programu veikia ant stock,