Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 642681 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Nereikia man atrodo uzdejus varnele kad leistu is nezinomu saltiniu rasyt apk ir isiraso be problemu. irasinejau ne karta i necrackintus telefonus crackinta programa.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
o ten su krakintom nereikės krakint pačio telefono ir t.t. žinau ten kažkaip rootint reikia
ne, čia skirtingi dalykai ;)

Neprisijungęs Karapuzas

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Gal kas zino ar yra koks hack'as iPhone 3GS (jailbrake, unlock) kad veiktu GPS ? MW 6.15.00  :/

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Tai va nusipirkau ta sony ericsson live with walkman ir negaliu skambinti, nuejau i skambuciu nustatymus uzmestas draudimas ant visu skambuciu, ir kad ji numest reikia 4 skaiciu kodo, bandziau 0000 ir 1234 netinka, tai gal kas nors zinot koks ten kodas?
Beje ir su paneles iPhone 4 keisti dalykai darosi, pvz skambina kam nors, rodo palaukite jusu uzklausa issiusta, prasome laukti, tada tipo jai skambina ir galima sneket, kas cia per bludas pridarytas?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Gal kas žino kaip nuo galaxy s2 nuimt screensaveri? Nes tik užgęsta ekranas iškart tas užsideda, paskui kas kart nutraukinėt jį reik...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Manualas valdo :)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
pri tu paciu manualu. Nokia E71. anksciau buvo kad jei ant desktopo pradedu rasyt, tai iskart meta kontaktus. kazkas prisspaude kisenej ir dingo tas navarotas. nerandu kaip atgal atstatyt

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
pri tu paciu manualu. Nokia E71. anksciau buvo kad jei ant desktopo pradedu rasyt, tai iskart meta kontaktus. kazkas prisspaude kisenej ir dingo tas navarotas. nerandu kaip atgal atstatyt
firmware atnaujinai? aš naujinęs kelis kart, ir man tas pats. Tiesa, nežinau ar tiksliai po naujinimo dingo tas bajėris :) aš ir jo pasigedau..

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
Apie iPhone iskirtinius privalumus galima labai daug kalbeti :)
Siuo atveju turint laidu "pyne" be problemu surandame baltos spalvos laida, tiesiog istraukiame  laideli is pakrovejo ir netrukdomai issitraukiame pakrovimo- duomenu kabeliuka :)

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
isigytas lg optimus 2 x. visai smagus daiktas, tik kad prie dydzio negaliu apsiprast  :D

• Žiūrėti profilį
girdejau kazkur kad androido 2.3 versija galima updeitintis, bet pas mane2.2 ir bandant updeitinti raso , kad pas jus naujausia versija. Ar reikia cia rankiniu budu is kokio saito atsisiusti, ar  nelegali  ta versija dar?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
firmware atnaujinai? aš naujinęs kelis kart, ir man tas pats. Tiesa, nežinau ar tiksliai po naujinimo dingo tas bajėris :) aš ir jo pasigedau..

nieko nenaujinau, matyt kiseneje kazko prisimaige  :E

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nėra ko kišenėj biliardo žaist :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
Na ka isejo Jailbreak'as mano pad'ui...nulauzt cielka obuoliui?)))))))

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
o kas is to ? :D

samsungas jau pradeda nesamones daryt su rootinimu....  :E

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
kaip tai kas is to ? visi  tweek'ai,nemokamos programos,galimybe ilist i file'u sistema ir t.t :) roooojuuuuusss)))))))

o ka samsung'as negerai daro ?

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
kuris geriau,3gs ar desire?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
kaip tai kas is to ? visi  tweek'ai,nemokamos programos,galimybe ilist i file'u sistema ir t.t :) roooojuuuuusss)))))))

o ka samsung'as negerai daro ?

o kiek dauk galima bus :D ;)

o samsungas, su naujausiu softu sumaste, kad reikia det kokias tai apsaugas del root (cia apie Note kalbu). Senas budas buvo paprasta su linux "exploitu" nulauzia android ir viskas, root teises yra. Dabar isirasau ta nauja soft (vokietijai skirta "debitel" ) tada skaitau foruma, ir ten randu parasyta, kad dabar spyga bus.... reikia irasyt sena softa ant kurio veikia minetas "exploitas", nusirootini, jei reikia ikeli CWM ir tik tada arba su ODIN PRO (kuris mokamas) arba su paciu CWM rasau nauja softa... ir tik tokiu atveju (kolkas) lieka naujam softe root ir/arba CWM. Primena HTC rootinimo reikalus  :E siaip nera sudetinga, bet darbo daugiau  (z)

Bet taciau is kitos puses ziurint, galima suprast, kad samsung kazkur "uzklijavo" android saugumo "skyle", jei senas "exploitas" neveikia. O tai irgi nera blogai kaip ir  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 23, 08:24:10 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
Sita, palyginkit situos du paveikslelius ir pasakykit ar matot skirtuma tarp paveiksleliu, kur apibraugta raudonos vietos. Kalba eina apie atspalvius pereinant is tamsaus fono i sviesesni

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
xebra papasakokit kaip ispresti beda:
lg optimus 2 x, elektroninius laiskus kai gaunu su lietuviu kalba , matau jaroglifus visokius . Gal yra koks kalbos paketas?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ar iš visur tas pats? nes paprastai tai būna siuntėjo, o ne gavėjo bėda

• Žiūrėti profilį
isprendziau katik , pakeiciau pasto programa i K9  kazkokia, irr baigesi ta beda. taip iseina buvo su pasto programa beda, kisdavo jaroglifus vietoi lietuvisku raidziu