Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 642823 kartus)

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
nu as cia youtubej SGS2 ICS video prisiziurejau, tai tikrai panasu, kad greitai "skraido"  (+) bet yotube ir liks youtube..... greiciau ant GNote isleistu ICS  :E

TUriu dabr samsung galaxy nexus su android 4.0, tai pokolkas tik teigiami atsiliepimai, veikia greitai ir stabiliai, labai patogus valdymas ir nebera galybes bereikalingu programu :)

o kaip tas galaxy nexus ? kaip ekranas, kaip kamera ? seile varvinau ant jo ilgai... bet tas rupuze GNote papuole nelaiku  8:8

ekranas tai tikrai ispudingas, filmuoja irgi labai gerai, bet foto kokybes biski geresnes tikejausi

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
o ant SGSII jau yra oficialus ICS? Nes kiek teko pries naujus skaityt sake pirmam ketvriti?

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
dar ne

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Turiu abieju markiu produktus,ji tiesiog privalo man duot))))

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Turiu abieju markiu produktus,ji tiesiog privalo man duot))))

Neprisijungęs Beškutė

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
Niekas nebandet Quake 3 zaist ant telefono?
Idomiai taip su sensorium  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Gal kas naudojat nokia 5230? Siūlo naują tokį už 200lt.

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
Gal kas naudojat nokia 5230? Siūlo naują tokį už 200lt.
Bek nuo jos :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Argumentai?

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
Argumentai?
visu pirma lieciamu ekranu jo pavadinti negalima, nebet spaudziamu, senas symbian, lagynas , o daugiau tyngiu rasyt

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
O koki telefona ne su lieciamu ekranu galit pasiulyt, kad butu ne plytos dydzio, su gera kamera ir gera muzika? Nokia nesiulyti :)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
O koki telefona ne su lieciamu ekranu galit pasiulyt, kad butu ne plytos dydzio, su gera kamera ir gera muzika? Nokia nesiulyti :)
Gal samsung galaxy mini, man patiko, kad nėr labai didelis lyginant su SGS2.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Niekas nebandet Quake 3 zaist ant telefono?
Idomiai taip su sensorium  :D

Zaidziau ant galaxy,viskas ok

Neprisijungęs Beškutė

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
As ant N95

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
papasakokit kaip mobilkes protinguose veikia exelis, atsirado poreikis kazkokio protingo tel, bet kad veiktu normaliai exelis. beje neteko matyt kitokio exelio telefone kaip quick ofice, ar buna normalus ofisas telefone? sorry truputi atsilikes situos reikaluose, nes telefonas is esmes mano gyvenime tik skambinimui skirtas ;) taip kad nesityciokit, o pasidalinkin info kuri is tu "ismaniuju" ziureti?

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
yra daugiau softo exeliui. Nevisi gerai veikia. Kai kurie softai  nerodo liniju braizytu grafiskai. Exelius turbut rodys betkuris ismanusis, turbut net nokijos rodo. Su redagavimu kiek sunkiau manyciau telefone - paprasciausiai nelabai patogu. O bet taciau dar ir visokiu exeliniu bylu buna (sudetingesniu, paprastesniu ir t.t.). manyciau tavo atveju patarciau rinktis smarta, kuris turi pakankamai dideli ekrana ir gera ekrano raiska.
Is android softo butu, kurie lyg ir veikia ir ka naudojau/naudoju:
"Polaris Office"
"ThinkFree Office mobile Viewer"
"ThingFree Office mobile" (mokama)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Gal kam teko ziupineti SE live telefoniuka? Kiek ziurejau pagal dydi, muzikos kokybe man jis patiko, bet gal kas placiau papasakotumet, gal turi kokiu dideliu minusu ar siaip nevertas demesio zaisliukas?
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/live-with-walkman?cc=lt&lc=lt#view=overview
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 09, 18:48:03 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
yra telefonas samsung galaxy mini lyg :) žo tikslus modelis GT-s5570. Reik navigacijos. Kadangi vartotoja moteris, noris ko nors paprasto ir nemokamo, pvz kaip pas mane noškėj ovi maps yra. Nusistatai kad naudotų internal gps, susikeli mapsus į tel, ir naudoji kaip offline visoj europoj. Ar yra kas nors panašaus samsungui androidui? kad nereiktų interneto pastoviai ir programų laužymų

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
yra telefonas samsung galaxy mini lyg :) žo tikslus modelis GT-s5570. Reik navigacijos. Kadangi vartotoja moteris, noris ko nors paprasto ir nemokamo, pvz kaip pas mane noškėj ovi maps yra. Nusistatai kad naudotų internal gps, susikeli mapsus į tel, ir naudoji kaip offline visoj europoj. Ar yra kas nors panašaus samsungui androidui? kad nereiktų interneto pastoviai ir programų laužymų
https://market.android.com/details?id=com.sygic.aura&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zeWdpYy5hdXJhIl0. ;)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
As naudoju sita gps, man jis super.  :D

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Sygic man irgi patiko, bet poto kapeiku pradejo reikalaut :D

Naudoju google navigacija, sitie gyvai traffic'a rodo, kas labai naudinga bunant UK. Kiek pamenu LT lyg ir nenorejo ji veikt?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
tai parsisiunti sygic crackinta apk ir naudoji be jokiu kapeiku prasymu.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
o ten su krakintom nereikės krakint pačio telefono ir t.t. žinau ten kažkaip rootint reikia