Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 643044 kartus)

Neprisijungęs Poliarinis_eziukas

• Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #1925: 2011 Gruodžio 05, 08:15:07 »
vat tame ir yra esme kad apzvalgom netikiu ypac tom kurios visokiuose youtube sudetos :D pasiimi  i ranka abu aparatus ir pasinaudoji savaitele.... klausimu nebelieka. nes kai priziuri apzvalgu kuriose dominuoja linpack ar quadrant skaiciukai kurie nieko nesako darosi graudu. SGS2 isnaudot be sansu va tame ir esme kad jis prikistas to ko nereik, tiesiog samsungas primete kaip sutaupyt ir tiek. SE su arc sitoj vietoj stiprioj padirbejo softo pusej del to jis veikia tikrai smagiau, samsungas softo problemas ( optimizavimo klausimus) paliko sprest 1.2Ghz cpu :)  paprasciau tariant jie pasielge taip kaip elgiasi MS. Metai geba hardware tobuleja, bet is esmes siuolaikines operacines sistemos veikia lygiai taip pat ( jei teisingo vartotojo rankose, nes daznai dar prasciau) kaip kazkada veikdavo kokie Xp su pentium 3.. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 05, 08:35:36 sukūrė Poliarinis_eziukas »

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1926: 2011 Gruodžio 05, 09:59:32 »
hm, prikistas ko nereik ? pvz kas ? softe ko nereik ar hardware ? pvz ko daugelis neturejo apart samsung - usb otg isnaudoju ir daznai, mhl reciau, bet kartais naudoju... softe aisku, jei kalbi apie visokius samsung apps, readers hub ir t.t. tai aiskum, tarkim man jie visiskai nereikalingi. O problema juos ismest ar palikt pasoneje ? tai paimkim tada kad ir Sense, kam ji reikalinga? dar beto ir stabdis geras. Kur yra problemos pas SGS2 su softu ? gal as tik nezinau, tai vat noriu zinot ;) nu viena zinau, kaista procas ziauriai pas sgs2 (pradzioja buvo sita beda, veliau istaise) narsant inete su standartine narsykle (kitu nenaudoju), pas GNote taspats.. Cia turejai galvoj softo bedos ? istaisys kaip pas SGS2 istaise. DHD laikais kuri laika buvo lygiai taspats su kaitimu, veliau irgi istaise. Kazin apskritai yra koks smartas, kuriam nebutu kazkokiu tai pataisymu po isleidimo ?
Siulai HTC Sensation pirkti, kai jis yra lygiavertis SGS2 kai kur dar ir lenkiantis ji. Tai jau ji zmones "isnaudos" pilnavertiskai lyginant su SGS2 ? (visdar neikertu kaip telefonus situs visus galima isnaudot visiskai)
Kalbant apie SE arc, mielas teleponas, iskirtinis dizainas, plonas kaip SGS2, bet net atsivertus galerija, jauciasi plika akim kaip jis letokai varto fotkes lyginant su SGS2, o jei dar daugiau pasigilinus.... Nu aisku, fotkina graziai SE. Del batarkes nezinau kaip su SE, bet jau nuo DHD laiku pripratau telefona kraut kas vakaras, kad ir kokia 60% lieka, beto dar ir licio baterija uztai pasakys tik aciu ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 05, 10:13:32 sukūrė Efkito »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1927: 2011 Gruodžio 05, 10:12:14 »
turejau galvoje ne tai. Kalbu apie cpu ir ram, apie samsung app nekalbu nes cia visi ta turi ir tai marketingo dalis.  Su sense tavo pastebejimas labai teisingas, bet mazai kas juosir naudoja, t.y nusipirke android mes juos modifikuojam prisitaikom taip kaip mum norisi ( esminis skirtumas nuo iTaksofono). Sensation ir pan pan imejau kad jis yra tos pacios kainu kategorijos kaip sgs2 bet yra didesne raiska. 4.3" ekrana noretusi daugiau nei 480x800 ( ka kazkas jau ir minejo cia) ir jis puikiai limpa rankoj del savo proporciju ( subjektyvu gal :) ). O siaip zinoma kad neisnaudos nei vieno nei kito, nes is esmes tokie aparatai yra nereikalingi kol kas... todel ir optimaliausia butu Arc ziuret ir baterija normali ten

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1928: 2011 Gruodžio 05, 10:18:00 »
arc'a ziureciau, vien del kainos/kokybes santykio. Bet neuzmirskim to, kad SE lipo is duobes su siuoi irenginiu ;) turbut jam pavyko.

Neprisijungęs knerka

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1929: 2011 Gruodžio 05, 14:50:14 »
kaip reikalai su iphonais, verta daugiau dadet ir imt naujaji 4S ar senesni 4 ? Zenkliai skiriasi jie?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1930: 2011 Gruodžio 05, 14:54:37 »
mano nuomone neverta. o ir 3.5 " ekranas yra gerokai per mazas. o skiriasi jie is esmes...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1931: 2011 Gruodžio 05, 17:12:19 »
Sony Ericsson neuzilgo nebebus,kam pirkt skestancios kompanijos produkcija...ir paaiskinki jus man kaip reik ta faking smarttelefona isnaudot,kad nebuciau reklamos auka?kad chebra uzskaitytu ir respekto tasku primestu???

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1932: 2011 Gruodžio 05, 17:18:06 »
Sony Ericsson neuzilgo nebebus,kam pirkt skestancios kompanijos produkcija...ir paaiskinki jus man kaip reik ta faking smarttelefona isnaudot,kad nebuciau reklamos auka?kad chebra uzskaitytu ir respekto tasku primestu???

kaip supratau, insimest custom rom'a  :D :D :D :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1933: 2011 Gruodžio 05, 18:25:53 »
pas eziuka poliarini vis bandziau klaust kaip isnaudot ta smarta..., bet nera atsakymo....

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1934: 2011 Gruodžio 05, 18:38:47 »
Tai va man irgi idomu...

• Žiūrėti profilį
Tai va tame ir yra esme kad nera skirtumu realiu. T.y nusipirkes koki arc nuveiksi ta pati ne kiek ne prasciau nei su sgs2 o kainos skiriasi 40proc.

Sent from my Android Phone using Tapatalk

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1936: 2011 Gruodžio 05, 22:12:12 »
Tai cia tipo dabar taip neisnaudojamas sgs2 kad jis brangesnis uz arc'a ? As krc cia nieko neikertu ka tu cia nori pasakyt...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 05, 22:18:58 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1937: 2011 Gruodžio 05, 22:17:16 »
Pi.ze))))))

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1938: 2011 Gruodžio 05, 22:24:41 »
Geriau papasakokit ka naudojat/ar naudojat privatumui apsaugot kazkiek kokiu appsu ?   :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1939: 2011 Gruodžio 05, 22:28:31 »
Neturiu ir nenauduoju kreditkes))))

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1940: 2011 Gruodžio 05, 22:31:46 »
Tai reiskias tu neisnaudoji savo smarto visiskai....

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1941: 2011 Gruodžio 05, 23:14:36 »
Sveiki,mano vardas Kirilas,draugai vadina Jauneliu,man 24m ir as neisnaudoju savo smarto jau antri metai...

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1942: 2011 Gruodžio 05, 23:43:36 »
tai kad mes visi tie 99proc neisnaudojam, o esam aukos reklamos, tik eziukas yra tas 1 proc. kuris isnaudoja, tik nepsigiria kaip..  8:8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1943: 2011 Gruodžio 06, 08:11:32 »
tik jau neapsiverkit labai... :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1944: 2011 Gruodžio 06, 08:32:23 »
Sveiki, mano vardas Efka, man 27, draugu neturiu, smarto neisnaudoju, noreciau ismokt ji isnaudoti...

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1945: 2011 Gruodžio 06, 09:42:54 »
Sveiki, mano vardas Gedas, man 26, pirksiu smarta, bet jo nenaudosiu :D

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1946: 2011 Gruodžio 06, 10:02:58 »
nu tai jungiuos ir as, turiu SG ace, bet neisnaudoju :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1947: 2011 Gruodžio 06, 10:04:14 »
Sutapimas kad dauguma tokiu iš kauno ? :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1948: 2011 Gruodžio 06, 10:06:57 »
Sveiki, aš mega, iš Vilniaus, turėjau Desire Z, neišnaudojau, tai jis mane metė ir paliko. Dabar turiu E51, neišnaudoju vis tiek  :( :( :( :( :(

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1949: 2011 Gruodžio 06, 10:36:18 »
 :D :D :D