Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 643200 kartus)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
jauciu ir man ta x1 pasiimt reikes, nes galvojau c3 gal c2 imt, bet pagalvojus tai kam papildomai moket uz tas kelias papildomas funkcijas  kuriu nenaudosiu beveik :D

Prožikas gan geras dalykas :D Šiaip patiko visai, jaučiu c5 kabinsiu ant vinies. :D
:D :D :D :D as tai tris telefonus db tampausi tai vienu sumazinciau jau toki nusipirkes :) pruzikas telefone tikrai neblogai,ypac kai to tel akumas tipo gerai laiko :) va dar klausimas kaip muzika groja kai kasnors skambina garsiai ar nea?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Skamba labai garsiai, o ir per ragelį kitas žmogus labai jau stipriai girdisi, net prisisukau, nes visi aplink girdi, ką kalbu :-]

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
tai gerai, nes mano darbas toks kad man reikia telefono jog nakti gavessms ar skambuti tikrai atsibusciau :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Žodžiu normalus tel, su kaupu vertas tų savo 150lt.Kol kas patenkintas. O kai man nereikia ten kompo telefone, tai pakanka ir tokio :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
siaip dar gandas eina, kad rimtesni zveri samsung paleis greitu metu, su 1.8ghz dual core. Bet cia tik gandas :))

manau, kad tai bus dar didesnis akiu dumimas skaiciukais kaledu proga zmonims  ;). Nebent tai butu naujesis OMAP 4470 procesorius, kuo kazkodel netikiu. Technologiskai naujaji OMAP 4470 proca speju gaus tik SGSIII , o sitas bus "senasis" uzturbintas procesorius OMAP4460 iki 1,8GHZ. Aisku, cia mano speliones  :D
paziurejau, ten ale apie S3 pliatkai ir yra :D
http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/samsung-galaxy-s3-specs-leaked--1033039

betkokiu atveju smagu, kad nestovi vietoj telefonu rinka, vis nauju staigmenu pateikia. Dar keli metai, ir nebereikes jokiu kompu, telefonas viska atlikt sugebes :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Kur ji tau stoves,rinka...tik tiek kad hardware lenkia softo galimybes...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
Nu ka lauksim Ice cream ant S2 (aa)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
Problema su video isspresta,torentuose yra skiltis video for ipad,pumpuojam ir ziurim..20 gb jau yra :)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
Neuzsimirskit issijungti budilniku  ismaniuosiuose :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #1885: 2011 Lapkričio 02, 01:29:14 »
Volume,apie ka tu?

P.s sian pirma diena pajungiau vodafone 3G neta,dziaugiuos kad nepasiemiau wifi versios...

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1886: 2011 Lapkričio 02, 07:23:02 »
Volume apie tai kad si savaite prasideda nuo 3dnio.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1887: 2011 Lapkričio 02, 07:50:31 »
Volume,apie ka tu?

P.s sian pirma diena pajungiau vodafone 3G neta,dziaugiuos kad nepasiemiau wifi versios...
Nelabai tikiu, kad kur eini ar buni visur geras rysys per wifi.Nebent wifi uztikrintas yra ten, kur praleidi didziaja dali laiko.O siaip tai tas wifi daugiau studentams, ir tokiems , kuriems patinka ant suoliuku, parkeliuose, PC  pasedeti.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1888: 2011 Lapkričio 15, 23:04:47 »
gal kas zinot/turit pazistamu/firmu kur normaliai taiso aliofonus? MTTC kaku kruva netinka...aisku uz protingas kainas..

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1889: 2011 Lapkričio 15, 23:05:24 »
gal kas zinot/turit pazistamu/firmu kur normaliai taiso aliofonus? MTTC kaku kruva netinka...aisku uz protingas kainas..
susirašom PM  (+)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1890: 2011 Lapkričio 22, 12:10:36 »
manau klausimas tiks čia:

Permetęs keletą puslapių googlėj ieškodamas apie PIGUS PLANSETINIAI neradau aktualaus atsakymo. kokios dažniausiai bėdos su jais? kaip sparta? ar mažai tokies 256ram'o ir procesoriaus apie 800mhz.

pvz:
http://www.dealsupto.com/international/velocity-google-android-tablet-e-reader-with-7-color-touch-screen-for-74-99-36256.html

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1891: 2011 Lapkričio 22, 12:45:28 »
manau klausimas tiks čia:

Permetęs keletą puslapių googlėj ieškodamas apie PIGUS PLANSETINIAI neradau aktualaus atsakymo. kokios dažniausiai bėdos su jais? kaip sparta? ar mažai tokies 256ram'o ir procesoriaus apie 800mhz.

pvz:
http://www.dealsupto.com/international/velocity-google-android-tablet-e-reader-with-7-color-touch-screen-for-74-99-36256.html
topzone.lt yra keletas apžvalgų apie planšetinius, paskaityk ten  (+)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1892: 2011 Lapkričio 22, 14:18:31 »
256MB ramo tai maziau nei mazai. Tavo duotas pavyzdys save vadina E-Reader'iu. Tai jau galima itart kokia jo sparta ir galimybes bus :D

Ziurek kad butu kuo naujesne Android versija, capacitive ekranas, procesorius bent 1ghz ir RAM kuo daugiau.

Beje kaina atitinka kokybe (dazniausia).

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1893: 2011 Lapkričio 22, 21:02:21 »
Man pvz patraukliai atrodo kad ir sitas variantas
http://www.dinodirect.com/7-google-android-2-3-tablet-pc-cortex-a8-tablet-pc-capacitive-tablet-pc-5-points-touching-tablet-pc-wifi-tablet-pc.html?AdAnalytics=201|0|10471|2|0
yra ir brangesniu aisku kuriu galimybes didesnes bet ir kainos virsija 300 usd  :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1894: 2011 Lapkričio 22, 21:50:22 »
o pirmas galaxy tab daug kainuoja? dar yra amazon kindle fire :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1895: 2011 Lapkričio 29, 16:13:46 »
Sveiki,Gal kas turit Huawei U8800 Pro  ?? Is aprasymo skamba pusetinai ,tik neaisku kaip ten is tikro, koksj o greitis turint rankose ?  :V

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1896: 2011 Lapkričio 29, 17:44:32 »
Turim. Uz tokius pinigus labai neblogas daigts  (+) tik su atnaujinimais jam biskiu sunkiau. Siaip apsilankyk androidmanija.lt, ten nemazai apie ji yra prirasyta  ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1897: 2011 Lapkričio 29, 20:08:21 »
tai zinai, internete vienaip raso, zmones kuri naudoja kitaip :) senai turi ? kaip baterija laiko ? Internete buni daznai ? :) patogu ? O su atnaujinimais tai nezinau, nesu ne vieno savo tel atnaujines :D

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1898: 2011 Lapkričio 29, 23:57:33 »
Laiko  nuo paros iki 3. Intete su juo labai retai bunu, nu tiksliau daugiau nei retai. Atnaujint ji patartina nes sena 2.2 android versija. Bet siaip ir su 2.2 neblogai veikia. Kartais artumo daviklis sukvailioja. Interne man su juo nelabai patogu del ekrano dydzio mazo.
Ir nejaugi dabar patikesi tam paciam inete skaitydamas mano blevyzgas apie telefona ? Kol pats nepabandysi rankose nepalaikes tol nezinosi jis tau geras ar ne. Man neblogas  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 30, 00:05:07 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1899: 2011 Lapkričio 30, 07:40:12 »
bet Iphone 4 3.5 colio ekrana turi man jau pats gazas, o cia 3.7colio  :V artumo daviklis cia apie ka turi omenyje ? Beja, navigacija naudoji jame ?  :V