Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 643455 kartus)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #1725: 2011 Rugsėjo 13, 23:02:17 »
reziume likit prie pasto karveliu jei jau tiek bijot visu technologiju.

Pries diegiant FB gali pasiziuret, kokio lygio prieigos jis praso. Jau vien susikures ten profili tu paviesinai savo gyvenima amzinai :D

Informacija = pinigai.

Blackberry aisku geriau, ten instaliuojant neparaso kokius duomenis programa naudos :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1726: 2011 Rugsėjo 13, 23:20:32 »
Nieko niekas nerase, buvo jau FB, tik jam update atliko.

Ko jus cia su tuo Blackberry uzsiciklinot? Kiekvienu prioritetai atitinka skirtingus telefonus. Tam jie ir kuriami skirtingi. Vienus privalumus atrandi, kitus prarandi - ane? :)

Man ant tu ekrano raisku, uzkeltu spalvingumui tiek vienodai svieciai.. Turiu kitose vietose sudejes kriteriju prioritetu taskus, be to tai ne pirmas kuri naudoju, ne pirmi metai. Kai nei karto per tiek laiko nei karta nereikejo perkrauti, nei karta nepastrigo, o uz windows outlook'a dirba desimteriopai stabiliau - tai si ta sako... O pribumbasams tikrai jamciau antroidini zveriuka... Tad kiekvienam savo, o jei kam nepatinka mano nuomone - ne mano bedos  ;)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1727: 2011 Rugsėjo 13, 23:23:41 »
Pokum man ant facebuk. Nenaudoju jos galima sakyt visai.
Androide nemazai programu, kurios po programos instaliavimo iskart duoda lista, ka ta programa ruosias naudot. Ir kas tau nepatinka iskart gali uzdraust. Facebokas netgi buvimo vieta kreipiasi nurodyt .... ;)
Vel gi klausimas, blackberis tai sugeba ?  :D

O siaip jei rimtai tai tikrai pasidomekite savo privatumu ismaniuosiuose tel. Manau liksit nustebe

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1728: 2011 Rugsėjo 13, 23:27:37 »
Nieks cia neuzciklino, tiesiog patiko tavo issireiskimas "rinkos zaisliukai "  :D tik gal tie zaisliukai ne visai ir zaisliukai  ;)

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1729: 2011 Rugsėjo 13, 23:54:40 »
zodziu kiekvienam pagal poreikius. Man Blackberry irgi labai geras telefonas, nes su juo alu atidaryt galiu :D Aisku dirba jis ir nera ko skustis, email'us pasitikrinu, pakraunu karta i savaite ir gerai. Bet kaip bebutu su tuo "zaisliuku" android nuveikiu desimteriopai daugiau tame paciame darbe :)

Efkito, o nebandei DLNA kaip veikia per wifi?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1730: 2011 Rugsėjo 14, 00:03:53 »
o gal kas zinot kas taiso blackberrius apart MTTC? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 14, 01:44:44 sukūrė Andrej »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1731: 2011 Rugsėjo 14, 00:14:06 »
Nieks cia neuzciklino, tiesiog patiko tavo issireiskimas "rinkos zaisliukai "  :D tik gal tie zaisliukai ne visai ir zaisliukai  ;)
Na taip, netinkamai parinkau zodzius :)
Kitavertus kol visu galu gamybos meistras Samsung uzsiemes priedu kurimu, tas pats BB turi kitas gaires. Dabar siu dienu nezinau, nesidomejau, bet anksciau kuomet daugelis vare popsuha reklamai, BB rupinosi kad vartotoju negaletu pasiklausyti... Didele nemalone uzsitrauke nuo daugelio valstybiu spec tarnybu ir ne tik, taciau kompanijos politika, siekiai ir gaires tapo aiskios daugeliui vartotoju, plius patikimumas savo irode visame pasaulyje. Tad kol dziaugiesi samsunge privalumu, ka gali irasyti i besikreipanti FB adresa, si kompanija kiek aukstesniam lygmeny dirba. Zinoma, manau pasiklauso jau visu, bet kompanijos darbo kryptis islieka panasios.

Kitavertus nederetu Antroid privalumu priskirti telefono gamintojui, nors dar kitavertus nezinau kieno samsung yra gamintojas... Visu galu gamintojas :)
Ar skalbenke, ar dulkiu siurblys, telikas, fotikas, telefonas... Kone tas pats kas ir senukuose "Vagner" :)

Tad nesupykit tik kas su samsungais, kaip jau sakiau - kiekvienas turi savo megstama gamintoja, politika, ir svarbiausiai sudetus prioritetus. Tau vieni, man kiti. Tu dziaugiesi adapteriu, as e-mail sistema. Tu raiska, as stabilumu. Tu daugiau privalumu turi, as maziau, nes pas mane ne antroid, tau to reikia, man ne :D

Pilnatis blin sto pudovai :-] o svarbiausiai visi naudojames kas patinka, dar smagiau yra pasidalinti nuomonem ir pastebejimais.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1732: 2011 Rugsėjo 14, 07:27:27 »
Efkito, o nebandei DLNA kaip veikia per wifi?

zinoma, kad bandziau. :) viskas ok. Tiek su DHD buvo tiek su SGS2. Veza, nestringa filmai :)

Bajorai, o Blackbery tai su....... ai, tiekto :D

O jei rimtai, pasikartosiu dar karta ka kazkada rasiau cia: "nestumiau ir nestumsiu nei ant vieno tel." kiekvienas turi savo kazkokiu pliusu pries kitus, tiek minusu. Renkates patys. Tik pas kai kuriuos stabilaus darbo suvokimas idomus ;) parasyt laiska, issiiust zinute, paskambint dar nu gal dar i ineta ilyst ir sakyt, kad telefonas stabiliai dirba ir niekad perkraut nereikejo.... nu ka zinau.. eilinio telefono funkcijos kur operaciju sudetingumas 2+2=4 ;) Jei paimt tiksliai BB manau jo didelis pliusas pries kitus - telefoniniiu pokalbiu pasiklausimas. Priminkit lyg ir tik BiteLT sita reikala gaali atlikt iki galo ir uztikrint (turbut jau tiki galejo) klijanto konfidicialuma ?

Dar vienas idomumas :D Del Samsung organizacijos isitikinimu :D Niekur jus toli nuo ju nepabegat. Kaip jau kas ir anksciau rase lyg ir Jaunelis, kad Samsugo detaliu pilna visur, saldytuvuose, kompuose, telefonuose, TV ir .t.t
 Ot tos menulio fazes ant tu technologiju ir Samsungo :) ;) :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 14, 07:39:48 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1733: 2011 Rugsėjo 14, 08:35:57 »
O niekas nei karto nesake kad jis idealus, kaip minejau, vienur pliusai, kitur minusai. Taip ir elektronikoj, technikoj, masinose ir t.t.
Ant ekrano klava siaubinga, laimei paprasta yra, 9800 modelio akumas jau nebelaiko kaip paprastesni modeliai ir t.t.
Neverta gincytis, nes tai tik mano nuomone, sorry jei ka ji zeidzia ir nesutampa su daugumos visuomenes.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1734: 2011 Rugsėjo 14, 09:42:05 »
nieks cia neisizeidzia (uz save kalbu) ;) tik siaip man tokie isitikinimai indomus pas zmones buna kartais  ?!?

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1735: 2011 Rugsėjo 14, 11:19:18 »
kas liecia privatuma ir Blackberry, tai visiskai sutinku su Bajoru. Saudo Arabijoj buvo isjunge BB servisus, nes email'u sekti negalejo :D Anglijoj per paskutiniu metu kilusias riauses, visi bendravo butent per Blackberry chat'us, kas policijai buvo tikras galvos skausmas, valdzia nebuvo labai patenkinta ir norejo isjungt BB chat'a visiskai. Dauguma rimtu kompaniju darbuotojams duoda butent BB naudot, o ne koki iphone ar android vien del saugumo sumetimu.

Samsung kaip ir koks LG niekad nebuvo ir nebus hi-end produktas, jie taikosi i vidutines pajamas turincius vartotojus, pasiulydami daugybe "navarotu" uz prieinama kaina.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 14, 11:22:41 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1736: 2011 Rugsėjo 14, 12:14:08 »
O kas yra laikoma hi-end produktu telefonu rinkoje? :)

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1737: 2011 Rugsėjo 14, 12:46:05 »
nokia 3310.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1738: 2011 Rugsėjo 14, 16:08:05 »
Primena man šis pokalbis kaimo bobutes, kurios sukilo, kai mobiliojo ryšio operatorius bokštą sugalvojo pastatyti :D Tipo joms vištos mažesnius kiaušinius pradėjo dėti, karvės mažiau pieno duoti ir t.t. :D :D :D

o poto jom pasake " isivaizduokit kas bus kai mes ta boksta ijungsim))))))))"

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1739: 2011 Rugsėjo 14, 16:22:54 »
kaip man patinka flame'as)))))

trumpai tariant IP telefonija yra beveik neimanoma perklausyt - skype'as valdo,taip kad as is savo samsiaus per skype'a skambinsiu ir mane chuj kas atseks :)

antra - pasidomekit apie samsung ir cisco bendradarbiavima,o kad gamintojas daug visko daro ir tai blogai tai bbz,paziurekim kur randasi musu mylimiausia Nokia..:)) nenustebsiu jei ir BB rasi samsung detaliu)))

del Hi-end is viso patylesiu,3310 rules tikrai))))))

P.S sian kilstelejo ant poros como trumpam,buvau gamtoi pusvalanduka

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1740: 2011 Rugsėjo 14, 17:29:00 »
Primena man šis pokalbis kaimo bobutes, kurios sukilo, kai mobiliojo ryšio operatorius bokštą sugalvojo pastatyti :D Tipo joms vištos mažesnius kiaušinius pradėjo dėti, karvės mažiau pieno duoti ir t.t. :D :D :D

o poto jom pasake " isivaizduokit kas bus kai mes ta boksta ijungsim))))))))"

:-] :-] :-]

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1741: 2011 Rugsėjo 23, 22:45:20 »
Ar naudojat Viber programa?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1742: 2011 Rugsėjo 24, 23:32:59 »
o tai kam dar vienas skype ?  ?!? viber kiek supratau net video skambuciu neturi...  ?!?

O bandet jau kasnors "Mokipay" ? :)  
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 25, 11:34:11 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1743: 2011 Rugsėjo 25, 11:31:30 »
Sveiki, gal kartais kas turejot galaxy S ? kaip jis kaip telefonas ?  :D lyginant su htc desire.
gal nesupyks liaudis, bet nuo temos nukrypsiu :-]

Žmona rinkosi iš Galaxy S ir Desire, pasirinko Desire, nes patogiau rankoj guli + ne toks pigus plastmasinis žaisliukas pasirodė. Bet Samsungo baterija laiko geriau :V Samsungo dar spalvos pasirodė biški "perspaustos"
O reziume koks butu ? desire ar galaxy s ? siuo metu turiu desire. Esu spaudes galaxy S2 bet pirmo neteko. Jo funkcijos kiek matau tokios pat tik galaxy didesnis truputi.
abu jau sensteleje. Bet as visvien desire rinkciausi, nepatinka man galaxy isvaizda ir pigumo jausmas bei uzkeltos spalvos.

Sumeciau Leedroid, tai visai kitas telefonas dabar. Kolkas is visu bandytu custom ROM'u sitas patikimiausiai veikia.

na dabar spaudau galaxy s, tai man istikro patinka jo spalvos, juoda ir yra juoda lyginant su desire spalvomis tarp kuriu ekranai buvo skirtingi vieni tai dare geriau kiti blogiau...
http://www.youtube.com/watch?v=LqkMxWEAG_E

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1744: 2011 Rugsėjo 25, 12:55:15 »
gal kas turit pasiulyt kokia stabilia navi androiduj?katra nesiurbtu interneto? :V

Neprisijungęs aniuols

• Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1745: 2011 Rugsėjo 25, 17:04:19 »
gal kas turit pasiulyt kokia stabilia navi androiduj?katra nesiurbtu interneto? :V
igo pamėgink :)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1746: 2011 Rugsėjo 25, 18:42:42 »
dabar bandau iGo 8.4.2, sygic/sygic aura,copilot, blyn gaila kad normaliu nera..

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1747: 2011 Rugsėjo 26, 20:19:32 »
o tai kam dar vienas skype ?  ?!? viber kiek supratau net video skambuciu neturi...  ?!?

Daugelis turinciu skype naudoja Viber :) gal todel, kad tai tiesiog telefonija pagal telefono numeri ir dar nemokama :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1748: 2011 Rugsėjo 26, 20:27:20 »
as isirases navigon, puikiai veikia

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1749: 2011 Rugsėjo 26, 23:07:01 »
o tai kam dar vienas skype ?  ?!? viber kiek supratau net video skambuciu neturi...  ?!?

Daugelis turinciu skype naudoja Viber :) gal todel, kad tai tiesiog telefonija pagal telefono numeri ir dar nemokama :)

pala pala, nori pasakyt, kad surenki +37068112222 ir skambini uz dyka ?