Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 644062 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #1500: 2011 Gegužės 09, 09:40:10 »
turbut nepatikesi, bet su stock rom'u kai buvo - nebuvo nei kart pakibes, niekad. Apie dabartini rom anksti dar kazka sakyt, nes naudoju dar tik 3 dienas. Apie toki dalykad, kad jis pakimba ir kazkoks skambutis nedaeina - net niekad nepamasciau apie tai kaip taip isvis gali but :D

kiek laiko trunka instaliavimas ? :) jeigu tik romo instaliavimas tai iki 10 min. Bet su HTC paskutiniais smartfonais yra dar daugiau reikalu, kad galetum ta roma apskritai pakeist pirma karta, o poto jau viskas paprasta kaip du kart du kitus romus instaliuojant. Kaip su kitais smartais nzn :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 09, 09:44:41 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1501: 2011 Gegužės 11, 20:57:27 »
Gal kas zino ar gali pasiulyti GPS windows phone? :D kad butu labiau dviraciui pritaikytas?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1502: 2011 Gegužės 11, 21:30:51 »
Gal kas zino ar gali pasiulyti GPS windows phone? :D kad butu labiau dviraciui pritaikytas?

naudojaus tomtomu, bet nesiulyciau jo  :D

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1503: 2011 Gegužės 11, 21:33:47 »

naudojaus tomtomu, bet nesiulyciau jo  :D

Nu as IGO turiu, bet noreciau kazko tokio, kad rodytu vid greiti, laika ir pan  :)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1504: 2011 Gegužės 11, 21:45:01 »
spidometra ant veliko prisitaisyk :DD o siaip, kiek pamenu tomtome kazkas panasaus yra kaip kad road/trip computer

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1505: 2011 Gegužės 11, 21:47:12 »
spidometra ant veliko prisitaisyk :DD o siaip, kiek pamenu tomtome kazkas panasaus yra kaip kad road/trip computer

Tai bus jis, cia db laikinai :D bet galvoju gal yra, nes anroide ir iphone turi programas specialias su tom funkcijom

Neprisijungęs Tomasinas

• Įrašai: 2330
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1506: 2011 Gegužės 13, 18:06:12 »
sveiki, domintu Jusu atsiliepimai apie si modeliu BlackBerry Pearl 3G 9105 :)
na ka, isigijau sita telefona (nauja), bet galima ju isigyti ir naudotu :)

Siek tiek apie ji: seniau esu ciupinejes ir isbandes BB Pearl 8110 ir 8100 tai palyginus su siuo 9105, tai anie labai paprasti, bet naudotis tikrai galima :) o sis telefonas visai toks nieko.

Dizainas: maniskis yra juodas, nera sunkus, gana plotas. Labai patogus mygtukai ir touch button toks idomus, nes senuose modeliuose buvo rutuliukai :)
Valdymas: valdosi nesunkiai, labai greitai atidarineja programas, tikrai perejus nuo NOKIA prie sio BB nebus sunku apsiprasti.
Kiti pastebejimai: muzika, vaizdo irasus atkuria tikrai labai gerai, gana nebloga kamera, baterija tikrai talpi (maigant telefona sms,skambuciai per diena issikrauna 5%, taigi baterija laiko - 10 dienu-). Tik vienas minusas, kad ivairus papildymai kainuoja, tad reikia ieskoti internete, kur yra ivairiu papildymu for free ( gal kas zinot tokiu websites, tai pasidalinkit link`ais :) )
Reziume: tikrai dziaugiuosi nusipirkes si telefona, nes isbandes esu ir LG Prada, ir HTC Diamond, begale NOKIA, bet sis kolkas labiausiai man patinka ir palieka geriausia ispudi. Tikrai siulau ir kitiems isbandyti ji, nenusivilsit ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 20, 20:23:58 sukūrė Tomasinas »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1507: 2011 Gegužės 13, 18:51:12 »
sveiki, domintu Jusu atsiliepimai apie si modeliu BlackBerry Pearl 3G 9105 :)
na ka, isigijau sita telefona (nauja), bet galima ju isigyti ir naudotu :)

Siek tiek apie ji: seniau esu ciupinejes ir isbandes BB Pearl 8110 ir 8100 tai palyginus su siuo 9105, tai anie labai paprasti, bet naudotis tikrai galima :) o sis telefonas visai toks nieko.

Dizainas: maniskis yra juodas, nera sunkus, gana plotas. Labai patogus mygtukai ir touch button toks idomus, nes senuose modeliuose buvo rutuliukai :)
Valdymas: valdosi nesunkiai, labai greitai atidarineja programas, tikrai perejus nuo NOKIA prie sio BB nebus sunku apsiprasti.
Kiti pastebejimai: muzika, vaizdo irasus atkuria tikrai labai gerai, gana nebloga kamera, baterija tikrai talpi (maigant telefona sms,skambuciai per diena issikrauna 5%, tai ziuresiu kiek baterija laikys - bus papildyta, kiek baterija laiko-). Tik vienas minusas, kad ivairus papildymai kainuoja, tad reikia ieskoti internete, kur yra ivairiu papildymu for free ( gal kas zinot tokiu websites, tai pasidalinkit link`ais :) )
Reziume: tikrai dziaugiuosi nusipirkes si telefona, nes isbandes esu ir LG Prada, ir HTC Diamond, begale NOKIA, bet sis kolkas labiausiai man patinka ir palieka geriausia ispudi. Tikrai siulau ir kitiems isbandyti ji, nenusivilsit ;)
Jeigu nezinojai, gali reiket registracijos.
http://forum.mobilism.org/portal.php?mode=articles&block=aapp

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1508: 2011 Gegužės 13, 18:53:59 »
as kaip tikras lietuvis nokia gerbejas, isigijau nokia c7. ir ka po savaites jau nunesiau i garantini. issijunge ir dingo viskas, nebeisijungia. teko atsiprasyti savo senuko n71 kol ana sutvarkys. per savaite teko viena syki krauti, tai manau neblogai. valdymas neblogas. nu ir seip tokio norejau.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1509: 2011 Gegužės 13, 18:57:50 »
as kaip tikras lietuvis nokia gerbejas, isigijau nokia c7. ir ka po savaites jau nunesiau i garantini. issijunge ir dingo viskas, nebeisijungia. teko atsiprasyti savo senuko n71 kol ana sutvarkys. per savaite teko viena syki krauti, tai manau neblogai. valdymas neblogas. nu ir seip tokio norejau.
Man buvo tas pats su C5, Pastoves tas tavo c7  diena kartais dvi ir isijungs vel, man taip buvo 2 kartus, issiuncia i garantini ten isijungia viskas veikia, parsiuncia atgal vel 1-2dienas ir vel nesu atgal. Kol ju neapsauki nieko nedaro. Keite pagrindine plokste(ji kaip suprantu swift vadinas ar kazkas tokio). Speju tas pats brokas bus  (h) imk rimtai uz ragu juos.

Neprisijungęs Tomasinas

• Įrašai: 2330
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1510: 2011 Gegužės 13, 19:02:05 »
Audi110kw tuo link`u nelabai ko ten ir yra :) viska perziurejau, labai jau skurdziai ten jie apsirupine...  :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1511: 2011 Gegužės 13, 21:42:13 »
Man buvo tas pats su C5, Pastoves tas tavo c7  diena kartais dvi ir isijungs vel, man taip buvo 2 kartus, issiuncia i garantini ten isijungia viskas veikia, parsiuncia atgal vel 1-2dienas ir vel nesu atgal. Kol ju neapsauki nieko nedaro. Keite pagrindine plokste(ji kaip suprantu swift vadinas ar kazkas tokio). Speju tas pats brokas bus  (h) imk rimtai uz ragu juos.

tas pats su 6500 gold.pakeite tlf pagal garantija...

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1512: 2011 Gegužės 13, 23:31:16 »
Gal kas turit ir gal ka galit pasakyt apie Nokia N900 ? :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1513: 2011 Gegužės 14, 13:36:25 »
manau pats geriausias is nokiu kada sukurtu apskritai telefu jei plytos kisenej nesibaidai :) . Tik vienas manau minusas - Maemo OS.... Del OS mano nuomone tik, tad is sunio dienas labai nedekit :)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1514: 2011 Gegužės 14, 16:35:42 »
http://areacellphone.com/2009/09/samsung-s8003-enable-gps-route66-free/

gal kas zinot ar numanot kaip s8000 jet pasijunt route66? jau 1 step'as nereaguoja :(

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1515: 2011 Gegužės 14, 20:58:25 »
manau pats geriausias is nokiu kada sukurtu apskritai telefu jei plytos kisenej nesibaidai :) . Tik vienas manau minusas - Maemo OS.... Del OS mano nuomone tik, tad is sunio dienas labai nedekit :)

Gal pats turi ar zinai kokiu prikolu ar kazko? , nes as jau juo naudojuosi nuo vasaros , tai esu patenkintas tik lieva tas kad tas OS mires :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1516: 2011 Gegužės 14, 22:32:00 »

gal kas zinot ar numanot kaip s8000 jet pasijunt route66? jau 1 step'as nereaguoja :(
Kodel butent si gps ? Jeigu nebandei isbandyk AURA sygic, man ji super.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1517: 2011 Gegužės 15, 10:14:32 »

kiek googlinu randu tik demo, arba mokama..

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1518: 2011 Gegužės 15, 11:00:26 »

kiek googlinu randu tik demo, arba mokama..
appPlanet. isirasyk i telefona, tada per ten susirask ir nemokama, ten yra kone visos nulaustos versijos.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1519: 2011 Gegužės 16, 10:12:41 »

Gal pats turi ar zinai kokiu prikolu ar kazko? , nes as jau juo naudojuosi nuo vasaros , tai esu patenkintas tik lieva tas kad tas OS mires :)

bairiu jokiu nzinau, lakiau karta rankoj maigiau kokia val. Tad pasakyt kazko ispudingai tikrai negaliu. Bet siaip laai patiko is pirmo zvilgznio, pakankamai greitai veikia, kamera gera, klava hardwarine gera patogi ir labai uzskaitau ir t.t.

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1520: 2011 Gegužės 16, 10:47:54 »

bairiu jokiu nzinau, lakiau karta rankoj maigiau kokia val. Tad pasakyt kazko ispudingai tikrai negaliu. Bet siaip laai patiko is pirmo zvilgznio, pakankamai greitai veikia, kamera gera, klava hardwarine gera patogi ir labai uzskaitau ir t.t.

Aisku , man jis ir labai patinka , tik noretusi kazkokiu idomybiu , ka esu pasidares tai procesoriu nuo 600 Mhz iki 900 mhz tai dar labiau pagreitejo :) ,  klava tai gera, nuostabi , po mano nusipirkimo du draugai nusipirko taip pat nokijas su qwerty klava :))

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1521: 2011 Gegužės 17, 15:25:14 »
jei kas turit sgs, pasakokit kokius romus susiraset esat

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1522: 2011 Gegužės 18, 15:54:08 »
Radau maximoj nokijos masini pakrovejia su mini usb jungtim, butu labai patogu man masinoj pasikrauti savo eriksona. tik va ar jis nsugatins ar pakraus gerai telefona nes noskes masininio pakrovejo 3.6v o mano eriksono kambarinis pakrovejias 5v?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1523: 2011 Gegužės 18, 16:11:58 »
aisku nepakraus, o dar beto ir srove turi ziuret ne vien itampa.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1524: 2011 Gegužės 19, 02:56:08 »
Nu tai bet o taciau, gal kam bus naudinga kas turit Samsung Tv ir android tilipana ir jei dar kas nezinojot......

http://www.intomobile.com/2011/02/04/samsung-tv-android-remote-contro/

Visai patiko  :)