Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 644222 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #1425: 2011 Balandžio 22, 13:02:30 »
o kaip sleifas  atsilenkus klavai ? ziurejai ? :) zinoma kad rasyt patogiau su klava :) o jei dar rodykles butu ideja klavoj.... Jei konstrukcija juda, ji ir devisi :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 22, 13:04:13 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1426: 2011 Balandžio 22, 13:07:45 »
ties kur tas SGS galingesnis  ?!? ........ nu nebent grafikoj.... nu kad batarke SGS laiko geriau nei HTC DHD tai teisybe, bet iphone dar geriau laiko. SGS Lengvesnis nes plastmasinis. Nuo kazkada Desire Z performancas geresnis pasidare uz DHD......... SuperAMOLED kai kas dievina kai kas  ir parduoda ji vien del ekrano... Lengviau rootinasi... hmmm. HTC pastaruosius nelengva nurootint, bet kam ta daryt eiliniam useriui ? kelsit performanca ? developinsit ? ar cia vien tik kad ROM pasikeist ?
as krc cia nieko neikertu :D
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3468&idPhone2=3115
neįkerti ko? statsus galima lyginti kiek tik nori, buvau paėmęs stock desire z į dešinę ranką, desire hd į kairę. Skirtumas akivaizdus. SGS statsus pasižiūrėk ir nekils daugiau minčių, kas galingesnis. + jisai neturi Sense, kas, mano akimis žiūrint, tik privalumas. Taip, korpusas plastmasinis. Bet ne visiems tai trūkumas.
Lengviau rootinasi = vis tiek anksčiau ar vėliau prie to prieina nemažai žmonių. Vien iš smalsumo :)
Sudėjus kitą, lengvesnį ROM, telefonas būna neatpažįstamai pagreitėja. Pavyzdžiui, su rootintu devaisu gali atsirakinti mokamus appsus markete, gali galų gale skrynšotus daryti telefono. SGS'ui yra nemažai fiksų, kurie dar labiau pakelia performansą, bet jie veikia tik su root.

Jei nenori tokių žaidimų, imi iPhone ir nesuki galvos. Ne veltui statistiškai iPhone daugiau perka moterys, Android devaisus - vyrai.

HTC savo prioritetus dabar išsikėlė "Baterija, kamera".

Ps. susidedi keyboard appsą 3rd party ir turi tas rodykles. Ir tą keyboardą atsmauki tada, kai laišką atrašyt reikia, o ne kaskart kai klavą atrakini.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1427: 2011 Balandžio 22, 13:16:55 »
tu nesinervoook, as nei uz viena nei uz kita ar uz trecia, idealaus dar as nemaciau :D DHD minusus as pats labai puikiai gerai zinau, Desire Z pansiai. Yra  ju tikrai. :) Uzdek tam SGS Sense ir paziursim kaip tada, o man sense man kaip tik privalumas :D Paimsu ta android be senso, nu patogumas skiriasi stipriai :) Performancas  performancas performancas.... Jus kazkur visi skubat > dalyvaujat varzybose performanco? ar tik siaip pasirodyt ? laiska greiciau issius su didesniu performancu ? Tu rimtai labai rimtai tiki tais visais inetiskais paveiksliukais ir grafikais?  Laikiau ir as Desire Z ir DHD ir SGS ir IPhone3-4 vienu metu, bandem ir performancus ir visa kita :) Nu ir tiesiog vienas uz kita greitesnis ir geresnis :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 22, 13:22:01 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1428: 2011 Balandžio 22, 13:27:30 »
tu nesinervoook, as nei uz viena nei uz kita ar uz trecia, idealaus dar as nemaciau :D DHD minusus as pats labai puikiai gerai zinau, Desire Z pansiai. Yra  ju tikrai. :) Uzdek tam SGS Sense ir paziursim kaip tada, o man sense man kaip tik privalumas :D Paimsu ta android be senso, nu patogumas skiriasi stipriai :) Performancas  performancas performancas.... Jus kazkur visi skubat > dalyvaujat varzybose performanco? ar tik siaip pasirodyt ? laiska greiciau issius su didesniu performancu ? Tu rimtai labai rimtai tiki tais visais inetiskais paveiksliukais ir grafikais?  Laikiau ir as Desire Z ir DHD ir SGS ir IPhone3-4 vienu metu, bandem ir performancus ir visa kita :) Nu ir tiesiog vienas uz kita greitesnis ir geresnis :D

nu tai jei nereik performanso, imi E71 ir džiaugies :-]
Uždėk Sense... :-] kam jį dėti ten, kur jo nėr ir nereikia? Kuom skiriasi patogumas? Imkim Cyanogenmod, jei bandei.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1429: 2011 Balandžio 22, 13:47:30 »
Kokia dar nokia.... man sense privalumas. Kitam ne. Nereikia det senso i sgs, as kaip pvz jei jau kalbam apie performansa. Ir as telefonus lyginu stock visada  :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1430: 2011 Balandžio 22, 13:53:40 »
Kokia dar nokia.... man sense privalumas. Kitam ne. Nereikia det senso i sgs, as kaip pvz jei jau kalbam apie performansa. Ir as telefonus lyginu stock visada  :)
tau privalumas, man ne. Kiekvienam savo, ką ir rašiau pirmam savo poste. Išreiškiau savo nuomonę, ko čia užsipult reikėjo, tai hz :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1431: 2011 Balandžio 22, 13:58:06 »
O kas cia dabar tave puola ? ?!? As ir pasakiau savo nuomone tik, kuri su tavo nuomone nesutampa ir tiek  :)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1432: 2011 Balandžio 22, 15:09:02 »
baikit pyktis, kas sake ten zino DHD minusu? :) prasom pavardinti :)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1433: 2011 Balandžio 22, 16:01:01 »
o kaip yra su telefonų liekamąja verte ?? Ar tai įdomu pirkėjams ? :)
Ar tolygiai nuvertėja HTC, Samsung, NOKIA ir kiti top klasės gamintojai ?? :V Ar kreipiate į tai dėmesį, kai perkate telefoną ?? :V

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1434: 2011 Balandžio 22, 16:08:48 »
Per Discovery dažnai matau kaip USA visi bendrauja mobiliais telefonais, bet kaip su racijom, čia turi telefonas turėti tokia funkciją ar ryšio bendrovė teikti tokias paslaugas?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1435: 2011 Balandžio 22, 16:52:43 »
Per Discovery dažnai matau kaip USA visi bendrauja mobiliais telefonais, bet kaip su racijom, čia turi telefonas turėti tokia funkciją ar ryšio bendrovė teikti tokias paslaugas?
ir tas, ir tas. Pas Nokias tai vadinama "Tiesiog.ryšys". LT operatoriai nepalaiko (n)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1436: 2011 Balandžio 22, 16:53:49 »
o kaip yra su telefonų liekamąja verte ?? Ar tai įdomu pirkėjams ? :)
Ar tolygiai nuvertėja HTC, Samsung, NOKIA ir kiti top klasės gamintojai ?? :V Ar kreipiate į tai dėmesį, kai perkate telefoną ?? :V
jei perki telefoną salone naują už 2k, tai koks jisai bebūtų, bet po 2 metų kainuos <=500 :-]

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1437: 2011 Balandžio 22, 22:40:24 »
baikit pyktis, kas sake ten zino DHD minusu? :) prasom pavardinti :)

dar vienas..... kas tau cia pykstas ? atskiri diskusija nuo pykcio ??

pas htc DHD rimciausi minusai tai baterija ir kamera..nu dar svieciant saulei skaisciai neispudingai gerai matos ekranas. Kompasas daznai rodo nesamones, reikia kiekviena karta kalibruot norint didesnio tikslumo. gerai kad tas trunka kelias sekundes.

nu dar neveikia PPTP VPN, Voice dial, bet cia  daugiau android beda ne HTC ar kazkurio kito modelio.

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 22, 22:43:27 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1438: 2011 Balandžio 24, 09:32:25 »
Apie iPhone 4 16GB.
Dauguma sako, kad už tokius pinigus kiek jis kainuoja nieko gero, bet ar pirktumėte nauja su garantija iš Omnitel salono, be jokios sutarties už 1.500 Lt? Ar verta?

Juk tiek pat panašiai kainuoja ir naujausio modelio HTC ar Samsung.
Buvau pasiėmęs Galaxy S, viskas patiko, tik man netiko jo dydis, buvau pasiėmęs Disire S, dydis, kaip ir nieko, bet Galaxy S pasirodė paprastesnis.

Neprisijungęs Tamosis

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1439: 2011 Balandžio 24, 12:35:10 »
Gal kas zinote ar imanoma ir ar yra galimibe i HTC Wildfire irasit lt meniu?  :V

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1440: 2011 Balandžio 24, 14:38:18 »
Apie iPhone 4 16GB.
Dauguma sako, kad už tokius pinigus kiek jis kainuoja nieko gero, bet ar pirktumėte nauja su garantija iš Omnitel salono, be jokios sutarties už 1.500 Lt? Ar verta?

Juk tiek pat panašiai kainuoja ir naujausio modelio HTC ar Samsung.
Buvau pasiėmęs Galaxy S, viskas patiko, tik man netiko jo dydis, buvau pasiėmęs Disire S, dydis, kaip ir nieko, bet Galaxy S pasirodė paprastesnis.
Jeigu pinige prasme tau nesvarbu ziurek kad tau tiktu, O kam tau pvz telefonas toks kur tau net nereikia tu navarotu neisnaudosi jo galimybiu ? ar visokiu ten hujne kompasu prikistas ?

Neprisijungęs wiciakas

• Įrašai: 1971
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1441: 2011 Balandžio 26, 10:03:11 »
sveiki,gal kas esta susidure su tokiu daigtu kaip HUAWEI U8500? pries kelias dienas isigijau jy ir dabar nezinau kaip jam pakeist skambucio melodija,leidzia pasirinkt tik tas orginalias telefo melodijas,o i korta savo isikeltos dainos uzdet neleidzia.tas pats ir su sms melodijom? P.s sistema android 2.2.1  ;)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1442: 2011 Balandžio 26, 10:10:15 »
sveiki,gal kas esta susidure su tokiu daigtu kaip HUAWEI U8500? pries kelias dienas isigijau jy ir dabar nezinau kaip jam pakeist skambucio melodija,leidzia pasirinkt tik tas orginalias telefo melodijas,o i korta savo isikeltos dainos uzdet neleidzia.tas pats ir su sms melodijom? P.s sistema android 2.2.1  ;)
įsidėk winamp, ten bus "set as ringtone" :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1443: 2011 Balandžio 26, 10:12:07 »
Gal kas zinote ar imanoma ir ar yra galimibe i HTC Wildfire irasit lt meniu?  :V
Yra, bet ne su standartiniu ROM. www.cyanogenmod.com turi šiokį tokį vertimą į LT kalbą. Ne be trūkumų, bet iš principo vaizdas neblogas. Tik su Wildfire rootinimu bus reikalų, ypač jei 2.2 android.

Neprisijungęs wiciakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1444: 2011 Balandžio 26, 10:26:49 »
ce rimtas variantas? su tais visais androidais zalias visai esu,pirmas ale ismanusis telefas  :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1445: 2011 Balandžio 26, 10:36:46 »
ce rimtas variantas? su tais visais androidais zalias visai esu,pirmas ale ismanusis telefas  :D
nu rimtai, atsisiųsk iš "Market" Winamp, susirasi dainą, ant jos bus "set as ringtone".

Neprisijungęs wiciakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1446: 2011 Balandžio 26, 10:37:58 »
nu rimtai, atsisiųsk iš "Market" Winamp, susirasi dainą, ant jos bus "set as ringtone".
dekui,bandysim susitvarkyt  ;)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19580
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1447: 2011 Gegužės 03, 08:04:57 »
Audi myletojai,  ar nepamirsot pasikeisti aplikacijos savo telefone? :)

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1448: 2011 Gegužės 04, 15:30:24 »
Laba,
pasistojo man klausimas toks, gal kas gali pasakyti kaip pažiūrėti ryšių trukmę SE X10mini?.. :D nerandu.. (v)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1449: 2011 Gegužės 04, 21:32:47 »
Laba,
pasistojo man klausimas toks, gal kas gali pasakyti kaip pažiūrėti ryšių trukmę SE X10mini?.. :D nerandu.. (v)

gerai kad tik klausimas pasistojo..  :D :D :D