Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 615670 kartus)

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Topic Start: 2010 Birželio 13, 14:14:22 »
Brutai, tik neimk tlf issimoketinai.. nes labai nuverteja.. kai issimokesi, jis jau nieko nebus vertas.. geriau pasieskok naujo ne is salono arba siek tiek naudoto, kurio kaina nesikandzios.. dbr yra begales regeliu uz realias kainas, kad ir pvz n95 8Gb.. S.E kai nepatinka, iskyrus xperia serija, tai nelabai ka ir pasiulyt galiu.. o del abonento, tai as asmeniskai is tele2 paimiau neterminuota sutarti su 420 studento planu. uz 25lt gaunu : 7h pokalbiu visuose tinkluose, 2000sms i visus tinklus ir 1Gb duomenu :) nieko geriau nieks nepasiule.. jei nenori prisirist ilgam, jami toki plana ir koki aliofona ne is pardes padoresni su ~ 5mpx kamera. asmeniskai ketvertus metus naudoju N95, nesiskundziu, visos foto praktiskai darytos su juo mano garaze  ;) navigacija ir ta yra  :D aisku, moraliskai jau pasenes modelis, bet kaina siuometu - juokinga

hmmm.. tas modelis man nelabai limpa :D butent n95.. nu plyta lb jau konkreti :D bet navis kad yra tai dar vienas + :)

o cia tele2 bilenkokiam naujam klijentui duoda toki plana? ar turi but koks ju numyletinis jau keleta meteliu? :)

buvau uzejes ir i tele2, tlf pasirinkimas didesnis.. patiko kelestas HTC.. tik kazkaip nezinau apie juos nieko, tia bijau imt :)

Turiu pasiemes HTC mini siuo metu, antra menesi naudoju ;) Telefonas pilnai patenkina lukescius. Vienintelis minusas kad batareikia laiko mazai. Seip viskas ko reikia pilnai uztenka, aisku gali nepatikti kad yra WM 6.5, tad jei tau tai nepatinka siulyciau imti tarkim HTC diamond 2, ant jo kiek zinai android sistema. Firma viena is rimtesniu, kas liecia ismaniuju telefonu gamyba, ir jie pakankamai mazai nuverteja.

O jeigu, kaip minejau nori SE, tai siuo metu pardavime yra xperia mini, irgi pakankamai neblogas telfoniukas jeigu is jo nereikalausi daug, tik ant sio modelio jej neklystu eina senoji androijd 1.5 ar 1.6 versija, tad sitas dalykas kazkiek glumintu perkant,
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 13, 14:24:42 sukūrė Kimukas »