Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 615709 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Mobilūs telefonai ir jų peripetijos
« Topic Start: 2010 Birželio 13, 13:41:49 »
gavau is omnitelio pasiulyma: 29lt, 600min nemokamu pokalbiu, ir berods 200sms, +399lt nuolaida telefonui. visai viliojantis pasiulymas, bet. vakar salone pasiziurejau telefonu kainas (norimas su kuo geresne kamera, kad siek tiek atstotu fotoaparato neturejima salia kai reikia, o reikai daznai), tai jos kosmines. Salia esanciuose salonuose pvz mobililinija, tie patys tlf po 200-300 net 400lt pigiau. tai yra mintis gal imt tiesiog tlf issimoketinai. gal dirbat kas kokiam salone ir galit kazka pasiulyt? labiausia domintu sony ericsson"ai. suma ~1000lt +-
laukiu pasiulymu

dekui
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gegužės 19, 17:01:27 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #1: 2010 Birželio 13, 13:56:06 »
Išsimokėtinai kažkada senai buvau paėmusi, tai daugiau gyvenime neimsiu telefono išsimokėtinai.. (-)
O tai nuo sutarties laiko ir plano gi keičiasi ir tel kaina..Nebent yra kad kai kurių telefonų neduoda su nuolaidom.. :) Arba rinktis kažką iš jų siūlomų arba pirkti naują/naudotą..Bet tik ne išsimokėtinai..

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Birželio 13, 13:58:48 »
Išsimokėtinai kažkada senai buvau paėmusi, tai daugiau gyvenime neimsiu telefono išsimokėtinai.. (-)

kodel? argumentai idomu :)

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Birželio 13, 14:00:51 »
as niekada daugiau neimsiu telefona uz 1lt arba atseit su nuolaida, nes paskui reikia moketi mokesti 5lt/men ar didesni uz aparata ir panasiai ir sutarti pasirasineti ilgesni min 24men. ir beje salonuose kainos telefonu yra sukeltos.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Birželio 13, 14:01:56 »
Brutai, tik neimk tlf issimoketinai.. nes labai nuverteja.. kai issimokesi, jis jau nieko nebus vertas.. geriau pasieskok naujo ne is salono arba siek tiek naudoto, kurio kaina nesikandzios.. dbr yra begales regeliu uz realias kainas, kad ir pvz n95 8Gb.. S.E kai nepatinka, iskyrus xperia serija, tai nelabai ka ir pasiulyt galiu.. o del abonento, tai as asmeniskai is tele2 paimiau neterminuota sutarti su 420 studento planu. uz 25lt gaunu : 7h pokalbiu visuose tinkluose, 2000sms i visus tinklus ir 1Gb duomenu :) nieko geriau nieks nepasiule.. jei nenori prisirist ilgam, jami toki plana ir koki aliofona ne is pardes padoresni su ~ 5mpx kamera. asmeniskai ketvertus metus naudoju N95, nesiskundziu, visos foto praktiskai darytos su juo mano garaze  ;) navigacija ir ta yra  :D aisku, moraliskai jau pasenes modelis, bet kaina siuometu - juokinga

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Birželio 13, 14:02:14 »

kodel? argumentai idomu :)
[/quote]
imho
issimoketinai imi daikta tai realiai jo kaina isauga, o jeigu grynais moki ir iskarto tai gali ir nuolaida dar gauti ir pigiau rasti nei kad parduotuveiguli ;)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Birželio 13, 14:05:27 »
O tai nuo sutarties laiko ir plano gi keičiasi ir tel kaina..Nebent yra kad kai kurių telefonų neduoda su nuolaidom.. :) Arba rinktis kažką iš jų siūlomų arba pirkti naują/naudotą..Bet tik ne išsimokėtinai..

nauja/naudota tektu iskart paklot visa suma, as tiap nenoriu :D skaudziai atrodo beveik alga padet ant tlf akimirksniu :)

dar variantas, kad nera pasirinkimo tlf tam salone. arba kito omni salono pasieiskot klp reik, as akropoli ziurinejau. labiausia mane dominto sonis su 8.0-8.1 mgpx. butent tokiu neturejo, ten po 3.2 po 5mgpx buvo.. bet vel kaikurie tragiskai atrodo ir etc.

o su sutartim, ta prasme kad tlf ten pasiimi uz 1lt ir sedi 2m su omniteliu, nenoriu.. nes vistiek uz ta tlf sumokesiu :D iveda yrangos nuomos mokesti, ten nuo tlf kainso priklausmnti, 15-20-25lt.. tai pasiskaiciuoji, per tuos du metus as permokeisu ir tlf, ir +saskaita.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Birželio 13, 14:08:47 »
Brutai, tik neimk tlf issimoketinai.. nes labai nuverteja.. kai issimokesi, jis jau nieko nebus vertas.. geriau pasieskok naujo ne is salono arba siek tiek naudoto, kurio kaina nesikandzios.. dbr yra begales regeliu uz realias kainas, kad ir pvz n95 8Gb.. S.E kai nepatinka, iskyrus xperia serija, tai nelabai ka ir pasiulyt galiu.. o del abonento, tai as asmeniskai is tele2 paimiau neterminuota sutarti su 420 studento planu. uz 25lt gaunu : 7h pokalbiu visuose tinkluose, 2000sms i visus tinklus ir 1Gb duomenu :) nieko geriau nieks nepasiule.. jei nenori prisirist ilgam, jami toki plana ir koki aliofona ne is pardes padoresni su ~ 5mpx kamera. asmeniskai ketvertus metus naudoju N95, nesiskundziu, visos foto praktiskai darytos su juo mano garaze  ;) navigacija ir ta yra  :D aisku, moraliskai jau pasenes modelis, bet kaina siuometu - juokinga

hmmm.. tas modelis man nelabai limpa :D butent n95.. nu plyta lb jau konkreti :D bet navis kad yra tai dar vienas + :)

o cia tele2 bilenkokiam naujam klijentui duoda toki plana? ar turi but koks ju numyletinis jau keleta meteliu? :)

buvau uzejes ir i tele2, tlf pasirinkimas didesnis.. patiko kelestas HTC.. tik kazkaip nezinau apie juos nieko, tia bijau imt :)

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Birželio 13, 14:14:22 »
Brutai, tik neimk tlf issimoketinai.. nes labai nuverteja.. kai issimokesi, jis jau nieko nebus vertas.. geriau pasieskok naujo ne is salono arba siek tiek naudoto, kurio kaina nesikandzios.. dbr yra begales regeliu uz realias kainas, kad ir pvz n95 8Gb.. S.E kai nepatinka, iskyrus xperia serija, tai nelabai ka ir pasiulyt galiu.. o del abonento, tai as asmeniskai is tele2 paimiau neterminuota sutarti su 420 studento planu. uz 25lt gaunu : 7h pokalbiu visuose tinkluose, 2000sms i visus tinklus ir 1Gb duomenu :) nieko geriau nieks nepasiule.. jei nenori prisirist ilgam, jami toki plana ir koki aliofona ne is pardes padoresni su ~ 5mpx kamera. asmeniskai ketvertus metus naudoju N95, nesiskundziu, visos foto praktiskai darytos su juo mano garaze  ;) navigacija ir ta yra  :D aisku, moraliskai jau pasenes modelis, bet kaina siuometu - juokinga

hmmm.. tas modelis man nelabai limpa :D butent n95.. nu plyta lb jau konkreti :D bet navis kad yra tai dar vienas + :)

o cia tele2 bilenkokiam naujam klijentui duoda toki plana? ar turi but koks ju numyletinis jau keleta meteliu? :)

buvau uzejes ir i tele2, tlf pasirinkimas didesnis.. patiko kelestas HTC.. tik kazkaip nezinau apie juos nieko, tia bijau imt :)

Turiu pasiemes HTC mini siuo metu, antra menesi naudoju ;) Telefonas pilnai patenkina lukescius. Vienintelis minusas kad batareikia laiko mazai. Seip viskas ko reikia pilnai uztenka, aisku gali nepatikti kad yra WM 6.5, tad jei tau tai nepatinka siulyciau imti tarkim HTC diamond 2, ant jo kiek zinai android sistema. Firma viena is rimtesniu, kas liecia ismaniuju telefonu gamyba, ir jie pakankamai mazai nuverteja.

O jeigu, kaip minejau nori SE, tai siuo metu pardavime yra xperia mini, irgi pakankamai neblogas telfoniukas jeigu is jo nereikalausi daug, tik ant sio modelio jej neklystu eina senoji androijd 1.5 ar 1.6 versija, tad sitas dalykas kazkiek glumintu perkant,
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 13, 14:24:42 sukūrė Kimukas »

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Birželio 13, 14:27:33 »
Brutai, tik neimk tlf issimoketinai.. nes labai nuverteja.. kai issimokesi, jis jau nieko nebus vertas.. geriau pasieskok naujo ne is salono arba siek tiek naudoto, kurio kaina nesikandzios.. dbr yra begales regeliu uz realias kainas, kad ir pvz n95 8Gb.. S.E kai nepatinka, iskyrus xperia serija, tai nelabai ka ir pasiulyt galiu.. o del abonento, tai as asmeniskai is tele2 paimiau neterminuota sutarti su 420 studento planu. uz 25lt gaunu : 7h pokalbiu visuose tinkluose, 2000sms i visus tinklus ir 1Gb duomenu :) nieko geriau nieks nepasiule.. jei nenori prisirist ilgam, jami toki plana ir koki aliofona ne is pardes padoresni su ~ 5mpx kamera. asmeniskai ketvertus metus naudoju N95, nesiskundziu, visos foto praktiskai darytos su juo mano garaze  ;) navigacija ir ta yra  :D aisku, moraliskai jau pasenes modelis, bet kaina siuometu - juokinga

HTC labai normalia rageliai (y) , o del plano, nueini ir turi duodi, man salone nedave plano mat neturejau studento pazymejimo, nes jau nebestudentas kaip ir, bet paskambinau i tele2 info ir operatore pasake, kad nesvarbu, iki 25m duoda ta plana ir be pazymejimo :) tiesa sena sutartis pasibaiginejo, kadangi ragelio nereikejo, tai pasiemiau mineta plana su neterminuota sutartim  :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Birželio 13, 14:34:21 »
Išsimokėtinai labai daug permoki, mano atveju gavosi vos ne du telefonai.. :D Vyras irgi buvo taip paėmęs, irgi gavosi beveik du.. ff Stambesniam ir brangesniam daiktui tai galima, bet telefonai lb greit keičiasi ir greit nuvertėja..Nors geri tel ilgėliau prilaiko savo vertę..
Sutinku su tuom, kad salonuose didesnės kainos, kai aš ieškojausi planų su tel, tai palyginau ir Omnitelyje telefonų kainos didžiausios..
Pasirašant sutartį taip pat moki už telefoną..Nors tarkim maniškis nesenai paėmė iš tele2, tai jokių papildomų mokesčių už tel nėra..Bet kaip aš sakau, tai optinė apgaulė, Viskas yra įskaičiuota.. :D Ale vistiek jau akis nemato to mokesčio, nu tai ir kažkaip ramiau ant dūšios.. :D
Jei tu negali mokėti iškarto visų piginų, tai iš dviejų blogybių rinkčiausi vis dėl to iš salono, o ne išsimokėtinai.. :) Bet asmeniškai aš žiūrėčiau ne omnitelyje..Vyras su draugu dbr kai ėmė, tai buvo ir omni, ir bitėj ir tele2, geriausią pasiūlymą su tel davė tele2.. :)
Tai ir tu pabandyk pereiti per kitus tinklus.. :)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Birželio 13, 14:36:51 »
rinkis is HTC, desire , hero, legend.. Dabar htc savo galimybem lenkias ir iphone, o cia dar tik pradzia, programu begale...

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Birželio 13, 14:39:02 »
Išsimokėtinai labai daug permoki, mano atveju gavosi vos ne du telefonai.. :D Vyras irgi buvo taip paėmęs, irgi gavosi beveik du.. ff Stambesniam ir brangesniam daiktui tai galima, bet telefonai lb greit keičiasi ir greit nuvertėja..Nors geri tel ilgėliau prilaiko savo vertę..
Sutinku su tuom, kad salonuose didesnės kainos, kai aš ieškojausi planų su tel, tai palyginau ir Omnitelyje telefonų kainos didžiausios..
Pasirašant sutartį taip pat moki už telefoną..Nors tarkim maniškis nesenai paėmė iš tele2, tai jokių papildomų mokesčių už tel nėra..Bet kaip aš sakau, tai optinė apgaulė, Viskas yra įskaičiuota.. :D Ale vistiek jau akis nemato to mokesčio, nu tai ir kažkaip ramiau ant dūšios.. :D
Jei tu negali mokėti iškarto visų piginų, tai iš dviejų blogybių rinkčiausi vis dėl to iš salono, o ne išsimokėtinai.. :) Bet asmeniškai aš žiūrėčiau ne omnitelyje..Vyras su draugu dbr kai ėmė, tai buvo ir omni, ir bitėj ir tele2, geriausią pasiūlymą su tel davė tele2.. :)

Nu su permokejimu nezinau, as kiek stebejes esu, tai tarkim HTC kainos nekrenta, siuo metu irgi pasimeiau issimoketinai, permoka iseina man 300simtaj litu siuo metu. Buvau galvojes is omnitelio imti HUAWEI, paskaiciavau kad per 2 metus sutarties iseina ka pirkti ir taip.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Birželio 13, 14:39:27 »
apie tele2 butent kalbant, is ju geresni tlf ant issimokejimo arba su kokiu geresniu planu neina paimt... su geru planu jie siuli tuos zaislinius tlf.. o tie rimtesni jau su verslo planais visokiais po sto litof i menesi minimaliu mokesciu :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Birželio 13, 14:40:48 »
beje, kas papasakos kaip su tom navigacijom yra nat telefonu, pvz nokia e52, e66 t.t tipo jos nemokamos pradzioi, o po kiek laiko, po menesio kito, kai baigiasi programos galiojimo laikas, jau poto norint navi naudotis ir pinigu turi pasiulyt?

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Birželio 13, 14:40:59 »
rinkis is HTC, desire , hero, legend.. Dabar htc savo galimybem lenkias ir iphone, o cia dar tik pradzia, programu begale...

Tai kad HTC lenkia iphonus jau senai aisku ;) Hero siuo metu tikrai nesiulyciau imti del pasenusio OS, legend lyginant su desire, tiktai desire

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Birželio 13, 14:42:45 »
beje, kas papasakos kaip su tom navigacijom yra nat telefonu, pvz nokia e52, e66 t.t tipo jos nemokamos pradzioi, o po kiek laiko, po menesio kito, kai baigiasi programos galiojimo laikas, jau poto norint navi naudotis ir pinigu turi pasiulyt?

Tie ovi maps man asmeniskai nieko gero ;) Nusipirkus telefa, nueik kd ir i ta paty gps.lt foruma, parsisiunti navigacija ir nematai vargo. Populiariausia ant mobiliuju telefonu sakyciau NAV&GO. Lengva sasaja vartotojo.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Birželio 13, 14:42:55 »

esme , kad ragelyje butu GPS antena ir navi programas palaikanti OS sistema, susimeti pvz garmin ir lafa  :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Birželio 13, 14:52:02 »
apie tele2 butent kalbant, is ju geresni tlf ant issimokejimo arba su kokiu geresniu planu neina paimt... su geru planu jie siuli tuos zaislinius tlf.. o tie rimtesni jau su verslo planais visokiais po sto litof i menesi minimaliu mokesciu :D

Ai tiesa, pamiršau, maniškis paėmęs verslo, :D bet tikrai ne po šimtą..Be to, jie jau buvo vartotojai tele2, tai gal dar ir tai prisidėjo.. :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Birželio 13, 15:01:04 »

Nu su permokejimu nezinau, as kiek stebejes esu, tai tarkim HTC kainos nekrenta, siuo metu irgi pasimeiau issimoketinai, permoka iseina man 300simtaj litu siuo metu. Buvau galvojes is omnitelio imti HUAWEI, paskaiciavau kad per 2 metus sutarties iseina ka pirkti ir taip.

Tai aš ir sakau gi, kad geresni tel šiek tiek ilgėliau prilaiko savo vertę.. :) Šiaip, jei planuoji naudotis telefu ilgai ir laimingai, tai gali ir išsimokėtinai tada imti.. :D Kaip man tai užknisa ilgai turėti tą patį, negaliu žiūrėti į jį.. :D O ir aplamai, už telefą mokėti daug piginų man yra per žiauru.. :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Birželio 13, 15:03:08 »
Na pas mane SE p990i, bet be GPS antenos, tai ebay nusipirkau bluetooth gps antena uz ~70lt, susipuciau TomTom ir nera vargo :) aisku Garmin tikslesnis, naujesni zemelapiai, bet deja kazko neveike pas mane :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Birželio 13, 15:07:02 »
pas man ant n95 veike idealiai garminas su vidiniu gps imtuvu :) ant S.E p1i kadaise ir gi gerai veike su BT GPS imtuvu

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Birželio 13, 15:08:25 »

Tai aš ir sakau gi, kad geresni tel šiek tiek ilgėliau prilaiko savo vertę.. :) Šiaip, jei planuoji naudotis telefu ilgai ir laimingai, tai gali ir išsimokėtinai tada imti.. :D Kaip man tai užknisa ilgai turėti tą patį, negaliu žiūrėti į jį.. :D O ir aplamai, už telefą mokėti daug piginų man yra per žiauru.. :D

Nu cia matai vienam brangu 700Lt. kitam koks 1.5tukst dar gerai. O seip jei is telefono nori nemazai tai ir kaina jie prilaiko.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Birželio 13, 15:09:22 »
o ka manot apie SE Aino ? aplamai koks aparatas vertas demesio pagal jus ? man nereik touch screen'u ir kito meslo,telefu tik skambinu ir sms rasau..

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Birželio 13, 15:12:38 »
o ka manot apie SE Aino ? aplamai koks aparatas vertas demesio pagal jus ? man nereik touch screen'u ir kito meslo,telefu tik skambinu ir sms rasau..
Prie taves kokia E klases noske tiktu :D O siaip jau kiekvienam cia savo, aks kam patinka. Pvz man Siemens labiausiai patinka :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91