Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 649220 kartus)

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #850: 2010 Gruodžio 15, 19:55:26 »
siaip galvojau apie iPod grotuva kuris atkuria vaizdo irasus, nes turiu iPod'a 2gen 2gb paprasta , kuris nerodo vaizdo irasu, bet esu labai juo patenkintas.. pradejau ziurinteti tuos didesnius 80 gb , 60gb.. bet poto galvoju velniam man tiek tu gigu :) uztektu ir 8gb. tai pagalvojau apie iPhone 3g 8gb.. ka galite apie ji pasakyti? mano poreikiai elementarus tel , kuris gerai atkuria muzika ir video klipus, gal kartais i interneta palandzioti.. noretusi kad akumas bent dvi dienas laikytu. to galima tiketis is iPhone 3g 8gb,?  kokia reali jo kaina deveto ?
p.s kas yra jailbreakingas :) ir i ka atkreipti demesi perkant?

jej nuolat suksi muzika ir klipus tai dvi paras abejoju kad istemps, bent pas viena pazystama paleistas ant muzikos islaike apie 1,5 paros. jaibreaking'as nulauztas, kad eitu irasineti skirtingas programas. Perkant svarbiausia ziurekt kad nebutu padelka ;) Nes ju db pilna ;) Kaip atsikirti iphone gal kiti pasakys, nes ju yra ir pakankamai geru :) Manau kad itouch gali pasiimti jej tik muzika reikalinga