Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 649527 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #825: 2010 Gruodžio 14, 23:24:05 »
Na teko siandien pabuvoti Windows phone 7 pristatyme. Buvo LG optimus 7, samsung omnia 7, htc:trophy7, mozart7, hd7, pro7, surounding.

LG: Na aparatas speju bus pagal kaina, nes pats korpusas neatrode labai jau kokybiskas. Funkcijos, na yra kazkiek naujoviu siokiu tokiu... Fokusuoja kamera prisilietus prie norimo objekto displejuje, 5foto panoraminiai paveiksliukai. Siaip nieko ispudingo bent jau man, ekranas 3.8, nera pats blogiausias bet mates ir geresniu. Filmuoja HD kokybe kaip atstovai teigia... Yra programa kuri pagal kamera skanuoja aplinka ir nurodo nuotraukose kur yra lankytinos vietos, kavines ir t.t, bent man neiko labai cia vertingo.

Samsung: kokybe aparato nebloga, smagiai guli rankoje 4.0coliu ekranas, saip neatrodo labai maziukas. Aparaciukas nera sunkus. Super amoled ekranas nera kazkas jau ten nerealaus, kaip atstovai akcentuoja pagrindinis pranasumas 15% maziau atspindziu, 20% maziau energijos ir plonesnis/lengvesnis ekranas. Lyginant su HTC gal kazkeik yra skirtumas, taciau skonio reikalas. Velgi turi kelias jam budingas isskirtines funkcijas, kaip e-books ir pan, bet man cia neesminiai dalykai.

HTC: trophy7 skirtas zaidimams, taciau man labai ispudzio nepadare, tosk eilinis aparaciukas(is  htc). Mozart 7 skirtas melomanams, nors nezinau butent del ko, issiskiria savo aliuminiu korpusu. Labiau patiko pro 7, jo qwerty klaviatura pats tas (+) tikrai patogi, tik tas slankiojimo mechanizmas toks neiprastas ir nepatikimas atrodo. Na ir hd7, ekranas tai tikrai :O skirtas filmu megejams, labai patogiai ant kojeles pasistato. Surrounding nebuvo, nes ne musu rinkai skirtas. Kas is htc tai tures savo hub'a, ten bus valandos, orai ir t.t, na man irgi nieko per daug idomaus nepasirode.

Kas del windows phone 7: man asmeniskai sasaja labiau patiko wm 6.5. wp7 pagrista hub'ais and pagrindinio ekrano, kurie bent jau man tiesiog negrazus.. Paprasti kvadrateliai sudelioti jusu norima tvarka. Menu irgi nuobodus, kaip senose nokia viskas is eiles eina vienas po kito. Stengtasi vengti tokiu menu daliu kurios eina i gyli pvz. start>setting>networks>operatos, viskas tvarkoma slenkant ekrana i sona, kaip kad pas android pagrindiniame lange. Patiko tik patys langu judejimai ir perejimai is vieno i kita, gana graziai grafiskai sutvarkyta. Prigalvota visur vietoj varneliu, kazkokie kvaili ale jungtukai, kaip pas wm6.5 prie wi fi ijungimo ir pan.Wwindows live lietuvoje kolkas neveikia, operacine nepalaiko multi tasking, nera copy funkcijos, bet siuso zadamam sutvarkyti su planuojamu SP1. Ka parode ispudinga tai zaidimus, tikrai aparatai neblogu tures. Taipgi, kad nelagintu wp7 microsoft kelia 1ghz ir ~500mb ram reikalavimus, be kuriu operacine nebus diegiama.  Yra ant wp7 toks dalykelis akip cloud service, tai yra kaip bendra duom baze, kad galetume viskuom naudotis tiek televizoriais tiek pc tiek telefonais, cia buvo kazkas naujesnio, taciau microsoft atstovas apie tai neissiplete, kaip supratau tai pilnai si funkcija kaip ir neveikia.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 14, 23:26:47 sukūrė gataz »
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91