Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 649475 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #800: 2010 Gruodžio 10, 00:19:27 »
sorry, bet su HD2 ir idiegtu tomtom pravaziavau masina 7 valstybes ir pasiekiau sekmingai keliones tiklsa, tad nepabandziusiems belieka tik pasneket:)

kas del HTC vs iphone tai tiesiog skirtingos vartotoju grupes kaip ir skirtingi vartotoju poreikiai,taip ir orientuoti modeliai i vartotoja

atsimenu senais laikais dar pirmajam delninuke isvis net gsm funkcijos nebuvo:D:D

cia galyt plesytis maikutes iki nuogumo kuris ale geresnis/blogesnis, bet kiek vienam vartotojuj jo aparatas bus geriausias, nes logiska, kad jis ji pirko pagal savo poreikius, tai diskusija kaip ir beprasmiska, pvz Jauneliuj uztenka samsungo  :-] nes jis dejo ant smaukymosi su flashinimu ir kitokiu anonizmu  :D :D :D,suprantama, nedaugelis noretu dar santykiaut nusipirkes daikta..kaip ir yra kita medalio puse, vartotojai, kuriems tai hobis ir uzsiiemimas bei malonumas,kur yra begales pletros galimybiu,etc HTC :G

asmeniskai HD2 norejau pirkt,bet DM'as atkalbejo ir patare imt samsung'a...paskaiciau atsiliepimus apie ji,nes net nezinojau kad samsius yra smartphone'a pagamines,visus ji gyre belekaip,blogu atsiliepimu nebuvo...realiai man siaip iki vieno organo,nes man tik wi-fi ir skype tereik is jo :) bet turet kazka nestandartiskesnio man patink :)  tiesiog nereik rekt kad tas geresnis ir anas geresnis,hd2 pasenes,4 iphone'as uz ji man asmeniskai geriau,nors nepirkciau nei to nei ano,noriu VERTU))))))))))

P.S froyo 2.2 perflash'inau pats,nestumk :P
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 10, 00:21:15 sukūrė jaunelis »