Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 658958 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos
« Atsakymas #7550: 2018 Gegužės 28, 10:21:01 »
Praeitą savaitę numirė mano Nexus 5x telefonas. Susirgo jam būdinga Nexus bootloop bėda, t.y. kaip supratau, "šaltos paikės" bėda motininėje plokštėje ar pačiam procesoriuje. Skaičiau, kad kai kuriems padeda karštas pramoninis fenas. Gal žinot kas su profesionalesne įranga pabandytų jį atgaivint? Labiau dėl sportinio interesno, nes turiu jį 2,5 metų, jau kaip ir reikėtų atsinaujinti, bet gal dar padovanočiau kam nors, nes atrodo kaip naujas iš išorės.  :D

Kitas klausimas: ką pirkti? Samsung, Apple ar Huawei nenoriu vien dėl softo ir kainos. Huawei net niekas nekuria man priimtino, o tas MIUI kažkokia nesąmonė... nors P20 pro modelis labai smagiai atrodo. Imčiau Pixel 2, bet kad jau pusės metų senumo modelis, o ir kainos/kokybės/greičio santykis labai prastas, palyginus su ankstesniais gaminiais. Norėčiau pabandyti kokį kinišką flagmaną. Gal kas nors gaudosi geriau nei aš? Galvoju apie Oneplus 6 modelį. Gal kas įsigilinęs į Xiaomi modelius ir trumpai apšviestų?  :)
Pagrindinis klausimas, keik nori mokėti ir tau reikia su garantija ar nori iš kinų siųstis?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91