Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 632066 kartus)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos
« Atsakymas #7200: 2017 Balandžio 17, 18:59:24 »
O kam tau jis, aš pvz televizoriaus nežiūriu tai man neaktualu net būtų :)
Kelintam tu dar amziui gyveni?
tam paciam kaip ir tu, tik sakau nesuprasi manes, nes esi kaip supratau simple useris.kas zino mane, nereikia aiskint ko reikalauju is aparato, jei jau sumoku virs 600eur! obuolys pakolkas man to nepasiulys (naujausio nenagrinejau, nes neaktualu dabar).senai tureciau.nereikia man vardo, ale korpusu tvirtu dar ir patogiu (uzknisantis daznas pasakymas), kai visad dekle laikomas irenginys ir kt. pasaku. dabar naudojimas trumpai, infra naudoju kondiskem, smart tv ir pan., adapterio galimybe, prijungti papildoma flash irengini prie telefono, bluetooth papildomai klavai, diagnostikai ir kt aksesuaram, kas palengvina gyvenima (H-) giliau gal jau nepradesiu pasakot ka kur darau ir su kuo. pokalbiam turiu puikia pusiau metaline noske 6300i 10metu ar daugiau. kiekvienas turim savo reikalavimus ir pasirenkam kas paciam geriausia, ar netaip? :) amzina diskusija kaip ir audi vs  bmw. neatmetu galimybes kazkada isigyt obuoluka (kai supaprastes) tad dafai be panikos 8:8

p.s., pamirsau paminet, sd koteles slotas privalomas!

« Paskutinį kartą keitė: 2017 Balandžio 17, 19:01:12 sukūrė Shotokan »