Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 658232 kartus)

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #600: 2010 Rugsėjo 11, 18:07:08 »
sveiki kasnors esate susiduresu tokiai telefonai ar verta juos pirkti ir kaip realybeja jie yra ekspluotuojami,uzkliuvo jie man todel kad ieskau telefo su dviem sim kortomis http://www.dvieju2simkorteliumobiliejitelefonai.2sim.lt/index.php?page=shop.browse&category=&option=com_virtuemart&Itemid=330&lang=lt
nepirk is ten, pirk tiesiogiai is dealextreme.com nusipirksi pigiau, cia sito web savininkai perpardavineja is to web  ;)
na man persudetinga is kaskur kitur pirkti geriau kai pamatai ir paciupineju daikta ;)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #601: 2010 Rugsėjo 11, 18:12:08 »
sveiki kasnors esate susiduresu tokiai telefonai ar verta juos pirkti ir kaip realybeja jie yra ekspluotuojami,uzkliuvo jie man todel kad ieskau telefo su dviem sim kortomis http://www.dvieju2simkorteliumobiliejitelefonai.2sim.lt/index.php?page=shop.browse&category=&option=com_virtuemart&Itemid=330&lang=lt
nepirk is ten, pirk tiesiogiai is dealextreme.com nusipirksi pigiau, cia sito web savininkai perpardavineja is to web  ;)
na man persudetinga is kaskur kitur pirkti geriau kai pamatai ir paciupineju daikta ;)
nueik ten paciupinek o pirk is ten kur parasiau jei aktualu sutaupyti, nes sios prekes nepasizymi kokybe. tad gali but kad po keliu menesiu suges ir beliks tik mesti lauk. o kai busi sumokejes tik ~50 doleriu o ne 300lt ne taip ir brangu bus ismesti lauk. jei nemoki per uzsenietiskus web, tai susitark su cia esanciu zmogeliuku kur pardavineja savo paslaugas is ebejaus tai nupirks ir is ten panasi sistema ir busi sutaupes  :)
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #602: 2010 Rugsėjo 11, 22:33:32 »
nueik ten paciupinek o pirk is ten kur parasiau jei aktualu sutaupyti, nes sios prekes nepasizymi kokybe. tad gali but kad po keliu menesiu suges ir beliks tik mesti lauk. o kai busi sumokejes tik ~50 doleriu o ne 300lt ne taip ir brangu bus ismesti lauk. jei nemoki per uzsenietiskus web, tai susitark su cia esanciu zmogeliuku kur pardavineja savo paslaugas is ebejaus tai nupirks ir is ten panasi sistema ir busi sutaupes  :)
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511
gerai sakai (+)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #603: 2010 Rugsėjo 11, 23:05:26 »
Nusipirkau HTC Wildfire

na daigciukas maloniai gula i ranka, dizainas man asmeniskai grazus, dalis korpuso padengtas guma,  valdimas geras, tik gal siek tiek perjautrus ekranas... nervina migtukai apacioje, netycia prisiminko kartais,
optine pelite labai patogus dalykas narsant internete ar vaikstant po meniu, navigacija pagaliau pasijungiau NAVIGON, kitokios idiegti nepavyko. Wlan veikia gerai, nors ir menkesni signala pasigauna gerai,

kamera tai klaiki, 5 MP autofokus, bet kas is to kad nuotrauka labai nedetali, ir labiau pritraukus plemeta, kamera tai tikrai nusivyliau :(

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #604: 2010 Rugsėjo 12, 09:21:33 »
o as laukiu samsung'o ir 6700 gold :)

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #605: 2010 Rugsėjo 12, 11:24:28 »

Tie ciau mau modeliai tai nera aisku, pvz dede kaliningrade turejo kokius 5 tel su tv ir 2sim, viskas be priekaistu veike ir tv lietuvoj gaude gerai. Yra teke girdeti kad pareina kai kurie po keliu savaiciu, kitur reikia persijungineti tas sim nera aktyvios vienu metu abi. Zdz kaip ant kokio pataikysi bet jej lb norisi 2sim pasiimk samsung :)
Ne butinai Samsung, jei neklystu yra jau ir Nokia su 2 SIM kortelem atsiradus

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #606: 2010 Rugsėjo 12, 12:28:39 »
o as laukiu samsung'o ir 6700 gold :)

6700 gold :G

Neprisijungęs Tommy Cairano

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #607: 2010 Rugsėjo 16, 02:53:18 »
Nokia n8  ff

Neprisijungęs push_it

• Įrašai: 408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #608: 2010 Rugsėjo 16, 15:39:36 »
turejau 6700 juoda, pats gereusias turetas tel.. bet taip gavosi kad gavau brokuota.. ir 3 kart per du men tel issijunge ir nebeisijunge, reike nesti pas meistrus.. vizitas 50lt.. tai teko atsisakyti to tel.. bet patogus, ir geras.. taip patiko  :[ :[

Neprisijungęs Tomasinas

• Įrašai: 2330
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #609: 2010 Rugsėjo 16, 16:44:44 »
isigytas HTC Diamond  (+) geras daikciukas. tik reikia ismokti ji valdyti  :)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #610: 2010 Rugsėjo 16, 17:09:36 »
na nieko nenoriu sakyt apie sita telefona, tiesiog nenoriu :)
po jo desire tiesiog stebuklas visomis prasmemis :) va tuo telefonu dziaugiuosi.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #611: 2010 Rugsėjo 16, 22:57:16 »
Nokia n8  ff

isvaziavo nokios traukinys...niekam nebeidomi...net per cnn pasake kad neturi sanso ji kazka nei pasiekt nei uzkariaut,laukiam N9...

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #612: 2010 Rugsėjo 16, 23:01:50 »
Isigijau pries pora savaiciu NOKIA x6, tikrai geras telefonas, puikiai pakeite ir patobulino 5800 xpress musica ;) Nokia x6 gera kamera 5MP carl zeiss su double led, jautrus ekranas, begale funkciju :) Tikrai vertas demesio :)

Neprisijungęs Tommy Cairano

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #613: 2010 Rugsėjo 17, 00:12:10 »
Nokia n8  ff

isvaziavo nokios traukinys...niekam nebeidomi...net per cnn pasake kad neturi sanso ji kazka nei pasiekt nei uzkariaut,laukiam N9...

vietoj N9 man atrodo iseis E7, N9 buvo tiktai prototipas ir niekas napatvirtinta kad jinai ir tokia bus, raso kad dizainas gali keistys, tai spieju paleido E7 vietoj N9 :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #615: 2010 Rugsėjo 17, 20:23:29 »
Nokia n8  ff

vietoj N9 man atrodo iseis E7, N9 buvo tiktai prototipas ir niekas napatvirtinta kad jinai ir tokia bus, raso kad dizainas gali keistys, tai spieju paleido E7 vietoj N9 :)

visi dabartiniai telefai kazkada buvo prototipais..C ir N - skirtingos klases...

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #616: 2010 Rugsėjo 18, 03:32:09 »
C7 turetu but nieko :)

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #617: 2010 Rugsėjo 18, 20:22:47 »
C7 turetu but nieko :)

A nokia nezadejo symbian'o atsikratyt? nes ziuriu kad c7 su juo? ?!?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #618: 2010 Rugsėjo 18, 23:24:36 »
taip nenoriai jie iš symbiano lipa....

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #619: 2010 Rugsėjo 19, 16:45:57 »
symbiano galimybes ribotos  :) bent jau man...

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #620: 2010 Rugsėjo 26, 18:21:45 »
http://www.mobinews.lt/?p=5114

Oo)

bet galejo tikrai ikisti ir microSD lizduka :D

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #621: 2010 Rugsėjo 26, 18:41:46 »
http://www.mobinews.lt/?p=5114

Oo)

bet galejo tikrai ikisti ir microSD lizduka :D

Idomus turetu iseit modeliukas :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #622: 2010 Rugsėjo 30, 12:43:59 »
na va use'inu jau kelias dienas Samsung'a Galaxy S,siaip esu patenkintas,minusas tas kad lb lengvas,bent man patinka kai daiktas sunkesnis jauti kai pasiimi,bet tarkim gulint lovoi ir narsant nete - kaip tik gerai,lengva laikyt,super duper amoled tikrai neblogas,labai malonus prisilietimui,reaguoja greitai,siaip pats aparatas tikrai ne tormozas,nepatiko kad skurdi komplektacija - pakrovejas ir ausines,uzsi*isau kariaut kol dekla radau,reiks prasyt bruto kad ebay paimtu,nes dabar belekoki nusipirkau bent laikinai,programu milijonas pasirinkimui,tikrai yra kas veikt...jei ka domina - yra geras forumas rusu kalba :

http://4pda.ru/forum/index.php?act=idx

lyginau su htc desire ir hd2 - savi pliusai ir savi minusai,bent man samsung'as smagiau rankoi guli na ir didesni displeju turi uz desire,htc surinkimo kokybe - 10 balu!,ant desire labai patiko optine pelyte,samsiaus sensoriniai mygtukai veikia be priekaistu...vienzo nesigailiu tikrai...

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #623: 2010 Rugsėjo 30, 19:51:20 »
vat idomu butu samsunga isbandyti, as dabar kaip update padariau savo desire i android 2,2 esu labai patenkintas, telefonas pagreitejo, ivairios vietos tapo patogesnes.Interneto narsymas puikus net maziausi linkai pasispaudzia su pirstu.Daug ivairiu apps'u radau, tai smaginuosi :)
Labai noretusi isbandyti naujaji desire HD.
Didziausias htc minusas pats prasciausias garsas is visu turbut telefonu, ne pirma htc turiu ir ta pati problema.Lyg mano desire turi gamyklini garsekalbio broka nes ant max garso orginalios melodijos traska(manau to neturetu buti) nunesus i mttc, patvirtino del broko ir pasiule atiduoti telefona menesiui kitam remontui......
P.S naujasis desire hd turi du garsiakalbius ir raiskesni garsas(bet taip skrajute teigia) bet vis radio antenos imontuoti negali reikia ausines tampytis.....
pokolkas visus tuos trukumus puikiai pasalina gedimu nugaletojas nokia X3. Nors ir garantiniam praleido daugiau laiko negu ant ranku bet kaip dirba dirba puikiai, labai geras garsas, puiki radio antena.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Prisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #624: 2010 Rugsėjo 30, 20:40:46 »
reiks prasyt bruto kad ebay paimtu,nes dabar belekoki nusipirkau bent laikinai
Brutas nebesiuncia, pats sake pas mane prasys parsiust dekliuka tiliponui :-]
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91