Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 636882 kartus)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #5475: 2015 Balandžio 09, 15:10:38 »
Bijau kad nelabai norėčiau skirtis su samsungais  :think: labai meniu simpatiškai man pas juos atrodo  :think:
Nori kad fotkintu ir tuo paciu nori samsungo :) bent jau man butu nesuderinami dalykai :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5476: 2015 Balandžio 09, 15:14:21 »
Drauge viena dirba salone, sako skundziasi tais s5 labai garsiaklbiais tipo  :think: Imk sako sony z2.. Paziurejau bet ekranas ne amoled ir kazin gal braizosi labiau ? Nes va mano s4 nesaugojau bet kaip naujas ir po pusmecio atrode keli ant pleveles ibrezimai  :think: Gal tocnai ta sony z2 imti.. Net nezinau tikrai ka cia daryt. Ir is kokio salono geriau pirkti  :V

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5477: 2015 Balandžio 09, 15:19:34 »
HTC m8 gera kamera :)

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5478: 2015 Balandžio 09, 15:33:41 »
Drauge viena dirba salone, sako skundziasi tais s5 labai garsiaklbiais tipo  :think: Imk sako sony z2.. Paziurejau bet ekranas ne amoled ir kazin gal braizosi labiau ? Nes va mano s4 nesaugojau bet kaip naujas ir po pusmecio atrode keli ant pleveles ibrezimai  :think: Gal tocnai ta sony z2 imti.. Net nezinau tikrai ka cia daryt. Ir is kokio salono geriau pirkti  :V
Turejau s3,s4,s5. Is ju geriausias man pasirode S5. Veikia sklandziusiai, baterija pakankamai gera, kamera irgi. Z2 pasenes modelis, sony ir taip jau po biski gesta. Jei sony tai geriau Z3 arba z3 compact. Jei nori egzotikos galima pabandyt OnePlus One, bet jo OS labiau kaip stock Android, negasi tiek nustatymu kiek gauni is samsungo TW apvalkalo. Dar rekomenduociau HTC M8, baterija liux, dizainas super (tik kad tas aliuminis braizosi), kamera patenkinama. Dar neblogas LG G2, baterija irgi puiki, veikia pakankamai sklandziai. Bet irgi senokas jau. G3 nieko gero. Galima pasieskot Note 4, bet didokas jis. Jei dydis tinka tai aparatas tikrai vertas demesio. Solidus, tvirtas, greitas, super ekranas ir kamera. Jei patinka Apple produkcija tai manau uz 500 galima iphone 5s pasiimt, bet cia jau iOS. Taigi ir vel reikia ziuret ar tinka.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5479: 2015 Balandžio 09, 15:34:25 »
Z2 ekranas tai stipriai braizosi.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5480: 2015 Balandžio 09, 16:01:42 »
O kaip su draudimu. Yra telefonas vienas pas pažįstamą pirktas prieš menesi omniteli, ar eitu kazkur apdrausti ji dar ar jau per velu ?

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5481: 2015 Balandžio 09, 16:10:25 »
As kiek zinau tai draudzia tik naujus aparatus. Manau per daug rizikos jiems butu naudotus draust. Bet reikia dometis.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5482: 2015 Balandžio 09, 16:17:27 »
Tik naujus.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19574
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5483: 2015 Balandžio 09, 23:25:38 »
Megstantiems fotkinti tai nesamone tie su 64 Gb
Siulyciau imti 128 GB.
Dabar taip ir padarysiu (y)
Ka is viso zmones veikia su 16 GB (z)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5484: 2015 Balandžio 09, 23:31:17 »
Tai va aplaksciau visas pardes, sudomino note 4  :V Gera kaina radau, TAČIAU. Ta parduotuvė tokia maža yra ir tik šiauliuose egzistuoja, bijau lipti ant to pačio grėblio pamenat mano istoriją su s4, TAČIAU, čia rašo ant dėžutės jau lietuviškai europinis modelis, ir sako lietuvai skirtas  :V O kaip žinot pagal imei ar ką, kad garantija bus per mttc ir pan ? Neapsisprendžiu visiškai, visi sako s5 neverta vos ne taspats s4, note 4 geras bet bijau del dydzio, nors LD draudime sake su namų turtu gali apdraust uz normalia kaina  :V

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5485: 2015 Balandžio 09, 23:44:23 »
Note4 neblogas, kamera jos tikrai nebloga ir siaip smagiai viskas ten vyksta ir darosi. Man jo dydis, tai pliusas. Dar neblogas Nexusas 6, 6 coliu ekranas :D konkurentas Note 4. Cia kazkas minejo kad G3 nieko gero. Batku pezalai.. Vienas geresniu variantu uz tokia kaina, o gal net ir geriausias. OnePlus One irgo nieko, bet jis man kazkaip neprilipo. Kamera gera, greitas, bet yra bugu su Androidu. Ir siaip jis toks negrazus, gremezdiskas. HTC M8 irgi labai malonus daiktas, bet man jo ekranas mazokas, dangtelis labai braizosi. Kamera jos tikrai nebloga. Regis tuoj turi pasirodyti M9. O siaip, jei nori Samsungo su gera kamera, tai luktelk S6. Akropoly yra demonstracine versija.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 09, 23:47:51 sukūrė owas »

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5486: 2015 Balandžio 10, 01:02:25 »
Tai va aplaksciau visas pardes, sudomino note 4  :V Gera kaina radau, TAČIAU. Ta parduotuvė tokia maža yra ir tik šiauliuose egzistuoja, bijau lipti ant to pačio grėblio pamenat mano istoriją su s4, TAČIAU, čia rašo ant dėžutės jau lietuviškai europinis modelis, ir sako lietuvai skirtas  :V O kaip žinot pagal imei ar ką, kad garantija bus per mttc ir pan ? Neapsisprendžiu visiškai, visi sako s5 neverta vos ne taspats s4, note 4 geras bet bijau del dydzio, nors LD draudime sake su namų turtu gali apdraust uz normalia kaina  :V
Note4 eina su screencare, t.y. jei tik dėl ekrano, tai gali nedraust LD.
Imk iš kokio operatoriaus, atsiųs per kurjerį ir spakaina.
Dėl dydžio nėr ko bijot (+) nebent esi mažas kaip Shaltis :bedantis:
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 10, 01:05:23 sukūrė mega »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5487: 2015 Balandžio 10, 02:31:25 »
Siulyciau imti 128 GB.
Dabar taip ir padarysiu (y)
Ka is viso zmones veikia su 16 GB (z)
as ta senai jau akcentawau :D 64 plus korta 64 jau sis tas.kai 128gb kortos papigs reikes griebt sandiska.

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5488: 2015 Balandžio 10, 08:05:42 »
Note4 neblogas, kamera jos tikrai nebloga ir siaip smagiai viskas ten vyksta ir darosi. Man jo dydis, tai pliusas. Dar neblogas Nexusas 6, 6 coliu ekranas :D konkurentas Note 4. Cia kazkas minejo kad G3 nieko gero. Batku pezalai.. Vienas geresniu variantu uz tokia kaina, o gal net ir geriausias. OnePlus One irgo nieko, bet jis man kazkaip neprilipo. Kamera gera, greitas, bet yra bugu su Androidu. Ir siaip jis toks negrazus, gremezdiskas. HTC M8 irgi labai malonus daiktas, bet man jo ekranas mazokas, dangtelis labai braizosi. Kamera jos tikrai nebloga. Regis tuoj turi pasirodyti M9. O siaip, jei nori Samsungo su gera kamera, tai luktelk S6. Akropoly yra demonstracine versija.
Na G3 yra geras tik ant popieriaus. Bet kai pasiskaitai atsiliepimus tai visas tas geris dingsta. Baterija tragiska, UI irgi kazkoks vaikiskas, man bent jau nepatiko. G2 daug geresni ispudi paliko. Del OnePlus tai pritariu, yra ten niuansu su Android, bet jau isejo ir Lollipop versija - Oxygen OS tai ji manau bus labiau isdribta nes prilyginama prie stock Android. Nexus 6 tai nemanau kad kazkas gero, pats telefonas zveriskai didelis, baterija ir vel gi nekokia, o su stock androidu tokio ekrano nera kaip isnaudot, nebent siustis appsus ir eksperimentuot, bet kam to reikia? M9 nuo M8 skiresi tik kamera. Ir ta ne tokia ispudinga. Plius snapdragon 810 kaista ir gaunas kad visai nepatrauklus smartas. Kazka HTC isleido, kad tai kaitima sumazint, bet tai manau labiau panasu i koki workaround'a. S6 visai nieko, kaip tik maigiau salone, bet i zmogaus biudzeta nepapupla. Kaina jei oficialiai pirkt bus 700e.  Jei patinka Note 4 tai siulau imt, smartas tikrai vertas demesio.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5489: 2015 Balandžio 10, 08:12:18 »
Sveiki kolegos telefonistai :) Pardaviau savo s4 pažįstamui, db reik kažko mandriau biudžetas iki 500e už naują, dėvetų kad ir su garantija kažkaip bijau, neaišku kaip naudotas krites ar dar koks... Gal S5 imti ? Pagrindinis reikalavimas kad fotkintų gražiai.. :D Gal patarsit ką. Ačiū
Z1, Z2, Z3, Z1 compact, z3 compact, LG G2, LG G3, Nexus 5, Nexus 6

Drauge viena dirba salone, sako skundziasi tais s5 labai garsiaklbiais tipo Imk sako sony z2.. Paziurejau bet ekranas ne amoled ir kazin gal braizosi labiau ? Nes va mano s4 nesaugojau bet kaip naujas ir po pusmecio atrode keli ant pleveles ibrezimai Gal tocnai ta sony z2 imti.. Net nezinau tikrai ka cia daryt. Ir is kokio salono geriau pirkti
kartais bitei akcijas daro kai kuriems brendams po 20%, jei pataikysi tai gali ir griebti

Siulyciau imti 128 GB.
Dabar taip ir padarysiu
Ka is viso zmones veikia su 16 GB
su 16 gb viska deda į debesis ir nėra problemų :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 10, 08:16:44 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5490: 2015 Balandžio 10, 08:15:00 »
Vakar net akys raibo nuo tu telefonų, žiūrėjau visokius, visgi samsungas labiausiai limpa nors tu ką  :think: Visi su tuo dydžiu man pasakoja kaip cia su tokiu, ka zinau man nuo to s4 ne kosmosas skiriasi, kadangi nykstys mano nemažas :D tai su tuo note rašyt tikrai patogiau yra, s4 kelios knopkes budavo nusispausdavo. Dar pliusas kad įdėklu note 4 irgi pilna kokių nori  (y) Tik kolkas nelabai pagaunu kuom skiriasi note 4 910 F ir 910 C  :V

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5491: 2015 Balandžio 10, 08:22:09 »
Vakar net akys raibo nuo tu telefonų, žiūrėjau visokius, visgi samsungas labiausiai limpa nors tu ką  :think: Visi su tuo dydžiu man pasakoja kaip cia su tokiu, ka zinau man nuo to s4 ne kosmosas skiriasi, kadangi nykstys mano nemažas :D tai su tuo note rašyt tikrai patogiau yra, s4 kelios knopkes budavo nusispausdavo. Dar pliusas kad įdėklu note 4 irgi pilna kokių nori  (y) Tik kolkas nelabai pagaunu kuom skiriasi note 4 910 F ir 910 C  :V
910 F -  snapdragon procesorius, sita dazniausiai parduoda uzsienyje, geriau laiko baterija, buvo atsiliepimu, kad labiau lagina
910 C - octacore (samsungo), sitas skirtas baltijos rinkoms, kazkiek silpniau laiko baterija (bent jau is apzvalgu, bet man laike pakankamai gerai), biski greiciau veikia nei snapdragonas

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5492: 2015 Balandžio 10, 08:25:43 »
Aciu  (y) Reiskia turi buti C raide  (+)

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5493: 2015 Balandžio 10, 08:35:40 »
Aciu  (y) Reiskia turi buti C raide  (+)
Taip ir tokiu atveju gaunat screen care, sudauzius ekrana pirma karta pakeicia uz 30e, antra uz 50e.

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5494: 2015 Balandžio 10, 08:46:19 »
Na G3 yra geras tik ant popieriaus. Bet kai pasiskaitai atsiliepimus tai visas tas geris dingsta. Baterija tragiska, UI irgi kazkoks vaikiskas, man bent jau nepatiko. G2 daug geresni ispudi paliko. Del OnePlus tai pritariu, yra ten niuansu su Android, bet jau isejo ir Lollipop versija - Oxygen OS tai ji manau bus labiau isdribta nes prilyginama prie stock Android. Nexus 6 tai nemanau kad kazkas gero, pats telefonas zveriskai didelis, baterija ir vel gi nekokia, o su stock androidu tokio ekrano nera kaip isnaudot, nebent siustis appsus ir eksperimentuot, bet kam to reikia? M9 nuo M8 skiresi tik kamera. Ir ta ne tokia ispudinga. Plius snapdragon 810 kaista ir gaunas kad visai nepatrauklus smartas. Kazka HTC isleido, kad tai kaitima sumazint, bet tai manau labiau panasu i koki workaround'a. S6 visai nieko, kaip tik maigiau salone, bet i zmogaus biudzeta nepapupla. Kaina jei oficialiai pirkt bus 700e.  Jei patinka Note 4 tai siulau imt, smartas tikrai vertas demesio.

Pats naudoju G3 32GB, tai baterija jo gan neblogai laiko. Dvi paras naudojant normaliai. Kamera irgi nebloga su fokusavimu, ir t.t. Maigiau salone 16gb G3 su 4.4.2 versija, tai atrode kad smagiau sukoai au juo. Pas mane Lollipopas, tai ka zinau.. Turbut nebuciau naujines jo.  Pas drauge G2, tai visai samagus daiktas. Bet jo ekranas mazas, kamera ir t.t. S6 kainos dar neziirejau, bet jei 700e, tai reiktu pasuoti. Vienintelis variantas, tai kaip ir sakei, Note4. Prie dydzio priprantama.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5495: 2015 Balandžio 10, 10:04:02 »
Pabandes 910c nebenoresi gryzt prie s klases

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5496: 2015 Balandžio 10, 14:09:21 »
Inkirtau note 4  8:8 Pardavėja keistai žiūrėja kai aš tyrinėjau ar LT instrukcija, ar LT kalba ir pan :D Kolkas po s4 kosminis telefonas, viskas taip sklandžiai, lengva rašyt, aišku dydis yra, nu bet ką darysi. Dėklo tik neturėjo kokio noriu, kol be dėklo biški gal namie tegu pabus, nes suvaryt jį lengviau nei s4 :D

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5497: 2015 Balandžio 10, 14:49:22 »
Permatomasilikona ir plevele uzsimetes. Patogu, nereik daryneti ir niekas netabaluoja. Prie dydzio priprasi ir dar mazas bus :) ir siaip gera tel pasiemei. Kiek mokejai?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 10, 14:54:16 sukūrė owas »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5498: 2015 Balandžio 10, 15:17:50 »
560e  :V Pirkau is tos pardes kur sakiau, normali viskas, lt instrukcija, pagal imei ten irgi viskas tvarkoj, nera tokiu nesamoniu kaip buvo man su s4, priregistravau tam samsung screen care, tikekimes laikys  :D
P.s. Įjungus ir pas jus iškart būna anglų kalba ? Gal sakau būtent LT turetu buti ? :D turiu 14 dienu grąžint tai viską įtarinėju db :D  Mano s4 restartavus įjungus išvis buvo čekų kalba :D

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 10, 15:19:35 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5499: 2015 Balandžio 10, 15:34:54 »
Anglų default ;)