Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 633747 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Man po sense UI visi kiti lėvi UI... O M9 nieko naujo, tad liksiu jaučiu prie M7 :) arba teks iphona 6s imti :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
su koki kitu launceriu kazka gali pasikeisti nebutinai orginalu gamiontojo naudoti

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Nova launcheris turbūt geriausias, bet vistiek hemorojus, settings spalvos ir išdėstymas vistiek gamintojo lieka...

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Kokie priekabus :D

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Nova launcheris turbūt geriausias, bet vistiek hemorojus, settings spalvos ir išdėstymas vistiek gamintojo lieka...
tada cayogen mode

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
tada cayogen mode
Crapas tas CM, o stable versijos tik KK ;)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Ka, matau oficialus 5.0 išėjo z3c.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Kur rodo?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kur rodo?
Aš wifi įsijungiau ir iškart išmetė atnaujinimą.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
Supratau, reiškia z2 serijai dar nepaleido. Skirtumas didelis po atnaujinimo?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Supratau, reiškia z2 serijai dar nepaleido. Skirtumas didelis po atnaujinimo?
Neatnaujinau dar, nes reik per laidą naujint. Vakare atsinaujinsiu.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
Keista, kad ne ota

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
Nu laukiam atsiliepimų po updeito

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Kol kas viskas gerai, pirmas bugas išlindęs tai šitas
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 16, 23:23:17 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Spaudi gerai ir zasibys :D
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 17, 01:36:21 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Skambina is fortako,pats pradejau judint, sako kokiu pinigu nori mazdaug , cia patvarkomas tas telefonas, sakau koks man skirtumas, nebenoriu antras kartas jau, sako koks skirtumas cekijos regionui atitinka lietuvos viska, sakau man nepasakokit nieks neidomu, nera nei lt knyguciu nieko kiek cia galiu tampyt, nu sako laukit susisieks siauliai db tipo ka nuspres. Nu itariu visgi teks perduot vartotoju teisems, kazkaip bandys betkokiu atveju iskist man ta pati tlf, bet tik ne pinigus.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Nepasiduok, tau privalo grąžinti eurus :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Dabar jie mat kazkur sius, kazka sako nepergyvenkit dvieju savaiciu laikotarpi informuosim, mums reikia savo technikams parodyti ivertinti, cia ka rimtai kazkoks terminas ? Sakau tai yra aiskiai is sertifikuoto mttc aprasymas, kad jis su gedimu, sako tai cia jus gavot, o mums reikia ir patiems dabar. Cia jau kazin galvoju paskutinis lašas ir skambint i ne maisto produktu siauliu vart. teisiu atstovus sakyt problema, ar is tikro terminas 2 sav ir dabar laukt  :think: Is konsultanciu gavau numeri viska turiu ir adresa kas siauliuose tokias problemas derina

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Dabar jie mat kazkur sius, kazka sako nepergyvenkit dvieju savaiciu laikotarpi informuosim, mums reikia savo technikams parodyti ivertinti, cia ka rimtai kazkoks terminas ? Sakau tai yra aiskiai is sertifikuoto mttc aprasymas, kad jis su gedimu, sako tai cia jus gavot, o mums reikia ir patiems dabar. Cia jau kazin galvoju paskutinis lašas ir skambint i ne maisto produktu siauliu vart. teisiu atstovus sakyt problema, ar is tikro terminas 2 sav ir dabar laukt  :think: Is konsultanciu gavau numeri viska turiu ir adresa kas siauliuose tokias problemas derina
skambink į teises ir klausk, visa komunikacija su fortaku dabar jau turi vykti raštu, su spaudais "Gauta, data, vardas pavardė" ir t.t.

mttc yra autorizuotas serviso centras, ką jie ten savo meistriukų klausinės, tavęs jaudint neturi

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Paemiau is siauliu pardes lapa, kad paduotas, siandien sius i kauna. Tai dabar tiksi laikrodukas. Pabambejo, kad mazdaug matom nebenori kazkodel to telefono, nors ji galima sutvarkyt ir  pan sako man panasi situacija buvo, negavau pinigu, nu tai tau sakau, nelabai domina man kaip tau buvo, skersi paziurejo visi. Nu nesicackinsiu, kai pasuks is kauno jei tie ten vel murmes kazka sakysiu siusk atgal, nunesiu ta visa telefona su visais lapais vartotoju teisem gales aiskintis tada tie. O telefona manau pasiimsiu is tele2 ar kokio salono jau dabar, nes cia ar taip ar taip istorija kosminio ilgio kaip matau gausis.Reiks eisim ir auksciau, kosmosas kazkoks, ikisa kazkoki antrarusi telefona, kur nenurodo net kad nebus lt knyguciu ir ne lt regionui ir pan, remontuoji jau natra kart ir dar mat bedos. Kai pazystamiems jau po pirmo kart pakeicia telefonus.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 17, 15:37:48 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs wytc

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
na tik nepasimauk dar karta pirkdamas samsunga.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
lyg per 10 dienų, per kurį turi priimti sprendimą ir lyg iskaitomi ir savaitgaliai
„dienos“ man atrodo ne tas pats kas „darbo dienos“
http://www.consumer.lt/lt/pirkimas-internetu/skundo-pateikimas-pazeidus-vartotojo-teises/

http://www.inspekcija.lt/lt/dazniausiai-uzduodami-klausimai.html
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 17, 19:01:53 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Paemiau is siauliu pardes lapa, kad paduotas, siandien sius i kauna. Tai dabar tiksi laikrodukas. Pabambejo, kad mazdaug matom nebenori kazkodel to telefono, nors ji galima sutvarkyt ir  pan sako man panasi situacija buvo, negavau pinigu, nu tai tau sakau, nelabai domina man kaip tau buvo, skersi paziurejo visi. Nu nesicackinsiu, kai pasuks is kauno jei tie ten vel murmes kazka sakysiu siusk atgal, nunesiu ta visa telefona su visais lapais vartotoju teisem gales aiskintis tada tie. O telefona manau pasiimsiu is tele2 ar kokio salono jau dabar, nes cia ar taip ar taip istorija kosminio ilgio kaip matau gausis.Reiks eisim ir auksciau, kosmosas kazkoks, ikisa kazkoki antrarusi telefona, kur nenurodo net kad nebus lt knyguciu ir ne lt regionui ir pan, remontuoji jau natra kart ir dar mat bedos. Kai pazystamiems jau po pirmo kart pakeicia telefonus.
iš dalies jei tra gedimas tai turi turi visas tris teises ir tu jas gali pats pasirinkti arba jei sutarsi su pardavėju kažką dar sugalvoti
tavo paisirinkimai
taisymas
kito naujo gavimas
arba pinigu gražinimas
prašyme iškart turi nurodyti ko tu nori iš jų

ir pvz jie tau gali primokėti ar pasiūlyti gražinti truputi pinigų ir tu taisaisi ir panašiai čia jau kaip susitarimas vyksta, bet aišku visi išsinervine būna ir sprendimai būna irgi atitinkami
nes jei gedimas toks, kad gamintojas pataisys jį ir atgal gražins pardavėjui tai paskui pardavėjas turės vargti su tuo pataisytu daiktu kol iškiš kažkam kitam, jei gamintojas pvz duotų kaip garantinį naują daiktą nes jis būtų nepataisomas ar neverta taisyti, tada pardavėjas gavęs tą daiktą kaip nauja gali tikėtis, kad parduos kažkam kitam
bet tau kaip pirkėjui yra dzin santykiai tarp gamintojo ir pardavėjo nes realiai tau garantiją suteikia pardavėjas, o ne gamintojas

Neprisijungęs Allrad

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas turit kurį nors iš šitų variantų, kaip atsiliepimai:
> Samsung-Galaxy-Alpha-G850F
> Nokia Lumia 930

Šiaip labiausiai domina kaip akumas laiko?