Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 633479 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Kelintas garantinis aptarnavimas?
Kolkas dar vienas tebuvo. Baterija ir dar kazka keite.. siaip nesu konfliktiskas tai bandysiu akiu nedraskant pasneket..

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Antra karta jau tikrai leistu keist i nauja arba kita uz tokia suma. Nuejus i mttc , ypac siauliu,dirba maloni priemeja,pasakai kad noreciau neberemontuot,nes atsibodo brokai, ji israsys lapa kad vartotojas atsisako tcarkyt ir nori keist preke. Tada servisas rades gedima patvirtins kad jis sugedes, atsius dokumenta patvirtinanti, su tuo dokumentu ir dar keliais lapais sauni i salona ir imi kita, arba toki pati. Pats ir netik taip esu dares. Niekas ten nesicackina, servisui irgi dzin kad tu taip nori, is dalies jiems dar geriau.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Gal kas gali paaiškinti kaip ant LG G3 Android 5.0 nustatyti sms toną? Viską ten perknisau, bet vistiek tik vibruoja gaunant sms.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Kaip ir visiems androidams, eini į aplikaciją sms > settings > notifications.

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
Bandžiau! Pasirenku toną, bet nieko, vibro ir viskas.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Tai gal aplamai visus garsus užtyldei?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
tai aisku piktas buk ateik pradek rekt is karto ir sakyk kad keistu nauja man visada piktumas padeda :)nes graziuoju niekad nieko neispresi
kas iš to kad rėksi pardavėjai, ji ten tik dirba ir nuo jos noro nelabai kas priklauso

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
Tai gal aplamai visus garsus užtyldei?

Ne :))) visu garsai yra, o sms nera. Google daug diskutuota, bet nueko gero.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tokie dalykėliai pas mane, nunešiau į mttc, moteriske normali ten, supasakojau defektus, pakalbejau kad jau noreciau naujo, susakiau kad dirba lyg leciau nei kiti s4 ir pan, ji pradejo ziuret, sako modelis tai europinis viskas ok, garantija teikiama, bet sako į naujus keičia tik lietuvai skirtus, o mano mat pirktas iš fortako, ir skirtas konkrečiai berots latvijai ar kokiai ten šaliai, nes ir knygučių lietuviškų nebuvo, sako nežinau kaip bus, gali bandyt rašyt, tai surašiau palikau. Bet įtariu kad bus kaip tam klipe "pabučiuok tu viršaičiui in....." Nu dabar žiūrėsiu tegul perrašo ir pan,o jei kartosis manau reiks bandyt gal per kokias vartotojų teises ar ką, kodėl fortakas tada parduoda šitaip išvis :) Nes fortako patys darbuotojai nekažką ir su jais kažin ar ką kalbėsiu.  :V Gal kolegos ką geriau žinot papasakosit..

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Koks dar parduotas ne lietuvos rinkai... Garantija irgi latviška, juk lietuviška? Bet kad ir latviška, mes juk europos sąjungoje ir jokie rinkų diferencijavimai nebegalioja...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Įdomu, ar man neatsinaujino, ar dar nėra softo atnaujinimo iš gamintojo z2? Dabar 4.4.4 stovi :think:

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Tokie dalykėliai pas mane, nunešiau į mttc, moteriske normali ten, supasakojau defektus, pakalbejau kad jau noreciau naujo, susakiau kad dirba lyg leciau nei kiti s4 ir pan, ji pradejo ziuret, sako modelis tai europinis viskas ok, garantija teikiama, bet sako į naujus keičia tik lietuvai skirtus, o mano mat pirktas iš fortako, ir skirtas konkrečiai berots latvijai ar kokiai ten šaliai, nes ir knygučių lietuviškų nebuvo, sako nežinau kaip bus, gali bandyt rašyt, tai surašiau palikau. Bet įtariu kad bus kaip tam klipe "pabučiuok tu viršaičiui in....." Nu dabar žiūrėsiu tegul perrašo ir pan,o jei kartosis manau reiks bandyt gal per kokias vartotojų teises ar ką, kodėl fortakas tada parduoda šitaip išvis :) Nes fortako patys darbuotojai nekažką ir su jais kažin ar ką kalbėsiu.  :V Gal kolegos ką geriau žinot papasakosit..
pirmiausiai garantija suteikia fortakas jei iš jų pirkai, garantija teikia ne gamintojas, o pardavėjas pirkėjo atžvilgiu, o pardavėjo atžvilgiu - gamintojas, bet tau kaip pirkėjui tai nesvarbu.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Įdomu, ar man neatsinaujino, ar dar nėra softo atnaujinimo iš gamintojo z2? Dabar 4.4.4 stovi :think:
Paleidinėja jau atnaujinimą po biškį. Bet pirmu lyg Indai gaus. Kada iki mūsų ateis -  neaišku.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Na kągi, valakita užsisuko :D  :F Pagal informacija mttc.lt paziurejau jau apziurejo, nekeiciamas parasyta ar kazkas pan, pazvaninau numeriu info, sako cekijos rinkai tavo triperis skirtas, sako galim remontuoti arba israsyti akta kas su juo yra uz 5 su biskiu e, sakau rasyk akta. Gaves akta minsiu i parda ir sakysiu arba atsiuskit normalu tel, arba pinigeli atiduokit. Jei graziuoju neeis, vartotoju teises pades :D
 Cia siaip va jei kam kazkas panasaus bus, naudinga info ir perkant http://www.mobili.lt/lt/naujienos.html?nid=60

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Pilkas telefonas, o mttc taiso, įdomiai, kas trukdo FW perrašyti alia lietuvos rinkai? Juk geležis visų vienoda europinių, kosmonautai :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Pilkas telefonas, o mttc taiso, įdomiai, kas trukdo FW perrašyti alia lietuvos rinkai? Juk geležis visų vienoda europinių, kosmonautai :)

gali trukdyti sutartiniai įsipareigojimai su vendorium ;)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Pažiūrėjau, net nėra FW s4tam lietuvos rinkai, eina kombinuotas, tai įtariu tas čekiškas tinkamas, lietuvių kalba yra?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
yra lt. is fortako pirkau..

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
gamintojo garantija telefonui ne 24men?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Pas mane tai 24men  :V

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Kiek man zinoma buwo, tai 24men gamintojas duoda. Straipsnyje sneka ne maziau 3 metai....hm

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Jei yra lt kalba reiškia, kad viskas su softu pas tave ok ;)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Jei yra lt kalba reiškia, kad viskas su softu pas tave ok ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Cia liaudis labiau viską kertat, pardavėjui padaves dabar telefoną aš galiu TIK kito tokio pat naujo prašyt, ar galiu pinigų prašyti sumokėtų ?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Ir to, ir to ;)
Kaip tau labiau patinka.