Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 633472 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Man su mano s4 trūko kantrybė, vakar visisškai ne į temą pradejo strigti, isjungiau, ijungiant sustojo ties samsung logo ir nebeisijunge, kazkada jau buvo taip, perr ta slapta meniu ar kaip pavadint visa restartavau, aisku viskas dingo kas buvo telefono atminty  (z) tai radus laiko nešiu i garantini prašysiu to lapo akto kazkokio ten sakysiu duokit kita, nafik kiek galima knistis tai kimba, tai baterija, tai dar kas. Kai draugai dauguma turi tuos s4 ir jokiu problemu. + as jo nei naudoju perdaug programu praktiskai nera prisiusta tapatalk ir dar kelios menkos..

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19572
    • Žiūrėti profilį
 :V
palyginimai
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Klausiu apie samsunga s4,
nes kolega labai daznai perkrovineja o tas garsas tikrai erzina ff
sako pakimba pakankamai daznai ff
tai niekas dasiskambint negali, tai "uzmiega ir nebesuszadina" ir t.t.
cache reiktu prasitrinti ar pabandyti i gamyklinius atstatyti, o jei tai nepadeda tada į garanti, o jei jau be garantinio ir ne mechaninis gedimas tada gal caogen mode reiktu įsimesti
savo menesiais neperkraunu telifono ir normaliai

Man su mano s4 trūko kantrybė, vakar visisškai ne į temą pradejo strigti, isjungiau, ijungiant sustojo ties samsung logo ir nebeisijunge, kazkada jau buvo taip, perr ta slapta meniu ar kaip pavadint visa restartavau, aisku viskas dingo kas buvo telefono atminty tai radus laiko nešiu i garantini prašysiu to lapo akto kazkokio ten sakysiu duokit kita, nafik kiek galima knistis tai kimba, tai baterija, tai dar kas. Kai draugai dauguma turi tuos s4 ir jokiu problemu. + as jo nei naudoju perdaug programu praktiskai nera prisiusta tapatalk ir dar kelios menkos..
su tuo duok kita tai nelabai noriai padaro jei eina patvarkyti esama
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 05, 16:50:56 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
...del...

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei telefonas garantinis ( 2 metai), ir is autorizuoto serviso yra pzyma apie gedima,  turite 3 pasirinkimus :
1.susigrazinti sumoketus pinigus;
2.susitaisyti,
3.paksikeisti i nauja.
Nesuprantu, kodel jus kankinates ir taisote telefonus po kelis kartus?
Kolekcija

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Todėl, kad pinigus gražina tik po trečio taisymo ;)
Berods bajoras ten taisė ekraną kelis kartus...
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 05, 18:32:41 sukūrė slashas »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Jei telefonas garantinis ( 2 metai), ir is autorizuoto serviso yra pzyma apie gedima,  turite 3 pasirinkimus :
1.susigrazinti sumoketus pinigus;
2.susitaisyti,
3.paksikeisti i nauja.
Nesuprantu, kodel jus kankinates ir taisote telefonus po kelis kartus?
todėl, kad kai pareina iš garantinio ir net su parašymu, kad gedimas rastas, gali būti sutaisytas, parduotuvėje pasako, kad galbūt ir pataisė tik neparašė, nors prieš siunčiant į garantini buvo prašoma netaisyti ir gražinti pinigus jei gedimas yra, tada užpildžius Valstybinėje ne maisto produktų inspekcijoje skundą ir kartu su tuo inspektoriumi susitikus, nuėjus į parduotuvę buvo sunku parodyti gedimą nes jis būna randomu kada papuola, per kelias minutes nieko neatsitiko, tada buvo pasiūlyta dar kartą siųsti į garantinį ir iš jo parėjo raštas jau, kad gedimų nėra, tai kažkaip sunku yra pasikeisti ta telifoną.

o gedimas toks, kad kartais kai skambini ir atsiliepi nesigisdi pašnekovo ir jis negirdi padeda telefono perkrovimas ir kartais paspaudus pabudimo mygtuką telefonas nepabunda tada padeda baterijos išėmimas ir vėl telefono įjungimas iš naujo.

dabar dar išėjas kažkoks įstatymo pakeitimas, kad mažareikšmiai gedimai yra taisomi ir pinigų gražinimas ar prekės pakeitimas negalioja.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasnekovo negirdejimas mazareiksmis gedimas (z)
Gal :V
Gal tiesiog dauguma nedaskaito vartotojo instrukcijos, kur rasoma, kad kelis kartus per para reikia isimti baterija, ar telefonas turi buti perkraunamas :V
O gal vis delto pirma reikia nunesti telefona i sertifikuota servisa ir priduodant parasyti prasyma, kad noriu ne taisyti o gauti gedimo aprasyma ir tik tada eiti pas pardaveja? 
Kolekcija

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Pasnekovo negirdejimas mazareiksmis gedimas (z)
Gal :V
Gal tiesiog dauguma nedaskaito vartotojo instrukcijos, kur rasoma, kad kelis kartus per para reikia isimti baterija, ar telefonas turi buti perkraunamas :V
O gal vis delto pirma reikia nunesti telefona i sertifikuota servisa ir priduodant parasyti prasyma, kad noriu ne taisyti o gauti gedimo aprasyma ir tik tada eiti pas pardaveja?
sertifikuotas servisas yra MTTC, ką parašė jau rašiau anksčiau.

mano akimis žiūrint, negirdėjimas jau yra rimtas gerdimas nepabudimas irgi nesvarbu, kad tai gal būt techniškai nesudėtingas gedimas, bet realiai dėl jo prietaisu naudotis nebegali

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Arai čia tau ? Tai tada man spėjuo tuolabiau nekeis to telefono.. Nors vistiek manau nešiu. Nes sakau nieks nesiknisa su s4 kiek aš su savo.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Arai čia tau ? Tai tada man spėjuo tuolabiau nekeis to telefono.. Nors vistiek manau nešiu. Nes sakau nieks nesiknisa su s4 kiek aš su savo.
čia ne man, o žmonos, mano ledas tfiu tfiu tfiu tik androido jau 5.1 lauko ar belekokio naujesnion nes tas 5.0.1 turi durna bugą kuris nepatinga

Po kol kas geriausiai atidirbta 4.4.4 versija buvo

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Kas per bugas? Pas mane 5.0.2 no problem ;)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
kai koki zaidima pasileides buni ar kokia programele kuri naudoja daugiau ram ir kai iseini desktopas laginanciai persipiesia
ten kazkas su ramu panaudojimu ir uzlipa kazkaip ant system skirto ramo
aisku nelyzta nemirsti, bet tokio plavnumo vientisumo nebeliko del to bajerio

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Čia gamintojo updeitas ar rootintas pas tave?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Čia gamintojo updeitas ar rootintas pas tave?
gamintojo
jau žiūriu rašinėja info kad greitai turi išeiti 5.1 su ištaisytu keleta bugų iskaitant ir dėl ramo managamento ir batarkės laikymo

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Kažkaip nejaučiu tavo problemų ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Blin db nunesus i garantija ka sakyt kazin :D reik piktam but ir sakyt nauja duok ? Nervas ima blin po to perkrovimo dingo ir navigacija mano...

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Kodel note4 wis dar ner 5 android?pagaidino

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Blin db nunesus i garantija ka sakyt kazin :D reik piktam but ir sakyt nauja duok ? Nervas ima blin po to perkrovimo dingo ir navigacija mano...
Kelintas garantinis aptarnavimas?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Kodel note4 wis dar ner 5 android?pagaidino

tai z3c irgi nėra... o taip laukiu :V

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
tai aisku piktas buk ateik pradek rekt is karto ir sakyk kad keistu nauja man visada piktumas padeda :)nes graziuoju niekad nieko neispresi

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
O man visad daug geriau gaunas problemas spręst gražiuoju, kam sau ir kitiem nervus ėst

Neprisijungęs eingeryn

• Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
O man visad daug geriau gaunas problemas spręst gražiuoju, kam sau ir kitiem nervus ėst
Pritariu (y) Dirbu klientų aptarnavimo srityje. Kai apstaugia ar piktai šneka, iš karto dingsta noras padėti (z)

Neprisijungęs Hydrogen

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 298
    • Žiūrėti profilį
Koki dekliuka siulot   pirkti. Plasmasini, silikonini ar hibridini(guma+plastikas) o gal aliuminini remeli.?

Turiu  Originalu  Asus Zenfone  5 Flip case,bet  viena  ranka nepatogu  nadoti.

HIbridinis:

Aliumininis:

Kaip plastinkinis ir silikoninis  manau  zinot kaip  atrodo.  Idomesnius idejau.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 06, 20:14:29 sukūrė Hydrogen »

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Koki dekliuka siulot   pirkti. Plasmasini, silikonini ar hibridini(guma+plastikas) o gal aliuminini remeli.?

Turiu  Originalu  Asus Zenfone  5 Flip case,bet  viena  ranka nepatogu  nadoti.

HIbridinis:

Aliumininis:

Kaip plastinkinis ir silikoninis  manau  zinot kaip  atrodo.  Idomesnius idejau.
Imciau Belkin :G
Kolekcija