Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 633912 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Tai jau padaviau. Siauliuose cia tokia kulturinga moteryte dirb, tai manau nereiks koliotis ir pan :D
aš ant savo telifono išjungiau mobile netvorsk tai paraše, kad laikys batarkė apie 3 paras su paprastu naudojimu

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Paskutiniu metu pas mane paros nebelaike net prie geriausiu noru. Nors ir atjungta viskas

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Paskutiniu metu pas mane paros nebelaike net prie geriausiu noru. Nors ir atjungta viskas
tai va, nes pas mane kai sujungtas viskas tai 1-1,5 laiko, aišku kai vakare po intika panaršai tai ir tą likutį išnaudoji.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Nu ziuresiu ka sakys... Koks ten buna magiskas skaicius, kiek kartu nunest kad galetum naujo prasyt ? :D O jei rimciau arba iskrauna kazkas arba baterijos reiks naujos ir tiek

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Nu ziuresiu ka sakys... Koks ten buna magiskas skaicius, kiek kartu nunest kad galetum naujo prasyt ? :D O jei rimciau arba iskrauna kazkas arba baterijos reiks naujos ir tiek
Nuo pacio pirmo karto gali naujo prasyt.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Bet principai ir meniu esmės tai tokios pačios, ar klystu :think:
Funkcijos vienodos, ikonos, animacija, išdėstymas kitoks, man asmeniškai sony user interface baisus kaip ir samsung, tarp android htc sense, miui, flyme turbūt gražiausi ir patogiausi, p.s. Čia mano asmeninė nuomonė ;)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Nuo pacio pirmo karto gali naujo prasyt.
Gali prašyti, bet neprivalo duoti, privalo tik kai neįmanoma sutvarkyti arba trečią kartą sugedo ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Gali prašyti, bet neprivalo duoti, privalo tik kai neįmanoma sutvarkyti arba trečią kartą sugedo ;)
http://www.vvtat.lt/index.php?212857119
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Hmmm... :D bet gtaziuoju jauciu nepakeis man i nauja manau.. Tarp kitko o neeitu variantas, kad pvz dametu pinigo ir duokit man s5 vietoj s4 ? :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jau z3 su iphone 6 net nelyginciau, sony turejau pries iphone , vienas pliusas sony atsparumas dulkems ir vandieniui, pats sony softas tragedija..

Viskas ten tas pats, kaip ir pas visus androidus...

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
Viskas ten tas pats, kaip ir pas visus androidus...

..
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 04, 18:07:17 sukūrė warning »

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
 sony tik reklamas moka kurti geras , o daugiau nieko, tuo labiau kaip iseina naujas modelis sony kazkaip biski senesnius pamirsta, ir atnaujinimus sony turbut vienas is  paskutiniu gauna

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Po Z1 gavus Z3 jokio skirtumo nepastebėjau, apart kokios tai nesvarbios plonybės, bet kadangi kaina 1:1 gavosi, taip kad atsinaujinta.
Vandens atsparumas man didžiausias pliusas kurį tikrai nepasivarginu panaudoti, toliau viskas pofik :bedantis:

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Man sony kiek teko ciupint kazkoki tai, kamera labai patiko.. graziai fotkina :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O mane labiausiai ir nuvylė kamera iš viso telefono. Ta prasme ji normali, gera, įprasta. Bet kam rašyti tą 20mpix (z) slėptis reiktų su tokiais vaikiškais marketingais.
Nors pas mane visad būna ant 2mpix  kokybės palikta kamera, bet vis tiek žmogus perkant iš matant tą 20mpix tikisi kažko daugiau, nei eilinis fotikas telefone :think:

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Nzn man tai visai geros foto gavos su draugo sony.. yik nzn modelio

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
sony tik reklamas moka kurti geras , o daugiau nieko, tuo labiau kaip iseina naujas modelis sony kazkaip biski senesnius pamirsta, ir atnaujinimus sony turbut vienas is  paskutiniu gauna

Nežinau, ar kurias jie tas reklamas normaliai, bet z2 aš pilnai patenkintas ir į samsungą s4/5 jo nekeisčiau. Vien baterija laiko dvigubai ilgiau, nei konkurentų, o kitų pliusų jau neminėsiu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nzn man tai visai geros foto gavos su draugo sony.. yik nzn modelio
Foto kaip foto - normalios ir geros. Tik ką tenoriu pasakyti, kad nereiktų Soniui rašyti kokių tai debiliškų maximalizmų prie kameros, pigus triukas kuris paskui nuvilia.
Būtų parašyta 5mpix kamera - sakyčiau kad ji tobula :-]

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Tai va ir su kamera reklamos dideles  ir labai grazios kaip nufotkini telefono ekrane dar graziai atrodo, bet kaip isikeli i kompa pamatai kad ner taip kazkodel grazu :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Man kaip tik telefe jos lieviau atrodo, nei kompe. Matosi, kad matyt nesi realiai turėjęs, o tik kalbi.

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Man kaip tik telefe jos lieviau atrodo, nei kompe. Matosi, kad matyt nesi realiai turėjęs, o tik kalbi.
buciau neturejas nekalbeciau, telefone dar ta sony bravia kazkiek padeda matyt grazesni vaizda kaip suderinta viskas, o va kaip kazkur ikeli pamatai kaip bravia veikia puikiai :goodboy:

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Po Z1 gavus Z3 jokio skirtumo nepastebėjau, apart kokios tai nesvarbios plonybės, bet kadangi kaina 1:1 gavosi, taip kad atsinaujinta.
Vandens atsparumas man didžiausias pliusas kurį tikrai nepasivarginu panaudoti, toliau viskas pofik :bedantis:
o ka jai ne paslaptis tu su juo darai kad toks svarbus atsparumas vandeniui :think:

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Visi sony z serijos flagmanai bus atnaujinti į 5 android versiją, čia tam kas pasakas seką ;)
Net ir kelios mini versijos.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 04, 20:10:00 sukūrė slashas »

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Visi sony z serijos flagmanai bus atnaujinti į 5 android versiją, čia tam kas pasakas seką ;)
Net ir kelios mini versijos.

kiti jau senai turi , sony po pusmecio turetu isleisti jau kokiam z3 , po metu gal ir kitiems sieniems lauzams isleis kuriu niekas nenaudos

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Kas tie kiti senai 5 android turi? :) vienas kitas...