reiskia vistiek apeinat visa ta reikala. kokiais budais manes tai nedomina bet kaip suprantu tai vistiek yra nelegalu faktiskai, ar ne?
geriau - idealus veikimas. Kiek teko turėti android, tiek būdavo tai vienų, tai kitų strigimų. Dar didelis pliusas apple garantinis. Sugedo kažkas, iškart pakeičia nauju Konkurentų servisas totaliai kitoks, čia, manau, niekas nesiginčys blogiau - jei reikia kažkokių tai daug nemokamų programų, tai ne tokiam vartotojui apple.
Garantinis? Draugui tris kartus sugedo iph5s, tai nešė į garantinė porą kartų, vis vien nepakeitė nauju. O problema buvo kad numeriai neišsisaugodavo, baterija greit išsikraudavo(kas ir dabar yra). Vadybininkai tą pačią dainelę dainuoja ir nekeičia.
Skaitau, kad del bateriju nesat i garantinius... Jauciu reiks ir man nebetylet. Nu mazai laiko tas s4 paros netempia o nieko perdaug nedarau.. VIena kart nuejau, ale neissiputus ir normaliai arba reik siust testuos ir t.t. jauciu reiks nest sakyt siuskit ir testuokit
Na Sony Z1 jua trečią kartą garantiniame dėl ekrano gliukų, ne koks pirmas modelis man papuolė Ekraną jau kartą keitė ir nulis tolko. http://service.mttc.lt/index.php?fuseaction=home.showRMAcustomer&RMA=P857580
Mano irgi is bites tik abejoju ar jie prie ko cia.pardawe, garantini lapa surase ir ate.Garantija tai mttc