Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 636454 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4700: 2014 Gruodžio 06, 10:14:32 »
Aha baterija pas S4 tai baisu kaip nelaiko :D Beje, man ant s4 (telefonui 2men kazkur) home button atsirado spaudant toks ikyrus laisvumas kazkoks, pas drauge, draugus ant s4 ner tokio dalyko. Siaip nesu toks kvailai ikyrus ir priekabus, bet kai uz daikta sumoketa virs stukos tai noretus kad tokie gliukai neisdarytu, nes to nebuvo. Kaip sakot, verta eiti i mttc centra ir tegu veza i garantija ? Nes nei nukrites stipriai kur buvo niekur, tiesiog va is oro toks spaudi koks milimetro laisvumas, na sunku paaiskinti. Tiek kad sakau nueisiu, sakys taip turi but ir eik lauk parodys  (!?) :D

P.S. Arai, kas cia do kortele kur pasikeitei ? Cia abonentui butinai but, kad ja gaut ar kaip ?
pas mane buvo sena turbut rimtai koks 10 metu, ir buvo su 8 kontaktais dabar nauja ziuriu su 6 kontaktais, esme kad pakeitus lte atsirado, gal i tu korteliu yra irasyta kazkokia info kokiais dazniais veikia tinklas ar kazkas ir senose to nebuvo

Buvau. Sakau duokit kortele nauja cia girdejau intikas bus greitesnis ir pan lte. Sako oj tai pas jus jau yra nauja tipo. Nieko nebesakiau sakau viso ir dingau. Kaip gali but nauja jei ja as kokius 9metus tai tikrai turiu... gal i kita salona reik sako galim nauja duot tipo bet naudos nebus sako
o pas tave telefone įjungtas LTE
tavo modelis I9505 ar I9500 nes I9500 lyg nėra LTE
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 06, 10:59:50 sukūrė ArasCL »