Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 649385 kartus)

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #450: 2010 Rugpjūčio 20, 18:36:16 »
Sveiki, gavau is omnio nebloga pasiulyma telefonui isigyti, tai prasyciau jusu nuomones apie nokia C5, E65 ir HTC Smart. Kokios jusu nuomones apie siuos telefonus?  :)
Rinkčiausi C5 vien dėl GPS(jei ir atrodo, kad nereikalinga, vistiek kada nors panaudosi. Geriau kai yra nei nėra). Taip pat operacinė sistema nauja ganėtinai, baterija padori.  HTC dėl touch screeno, bet tik tiek :]]

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #451: 2010 Rugpjūčio 20, 18:49:15 »
samsungo isviso nevertinu kaip brand'o normalaus.. jau geriau ai!fonas
tai pala taip iseina kad didziaja dali daigto pasirinkime tau daro brandas? nesvarbu kad ten kako kruva gali buti is jo bet drandas daro savo

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #452: 2010 Rugpjūčio 20, 18:54:07 »
Priminkit visiems kokius ten telefonus naudoja ES parlamentarai ne pavieniui , o masiskai? Patogus naudojimui, saugi OS ten tokia yra juose suinstaliuota ;).Kazkaip uzkrito tas pavadininimas.Niekaip prisimnti negaliu  (!?) Padesit prisiminti? :D

http://myep.delfi.lt/news/nepaisant-perspejimu-briuselis-pasitiki-iphone.d?id=35199275

Staipsnis del OS saugumo

tipo MAC OS X saugi ? :)
Saugumas toks dalykas, kad labiausiai pažeidžiamos būna tos sistemos, kurios populiariausios. Aišku, jei bendrai imant windows su linux apskirtai neturėtų lygintis saugumu, bet laaabai didelis faktorius yra populiarumas, kuo populiariau, tuo labiau skylių ieškoma, tai normalu kad ifono operacine sistema dabar labai susidomėję 'sliekų ieškotojai'

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #453: 2010 Rugpjūčio 20, 19:36:00 »
samsungo isviso nevertinu kaip brand'o normalaus.. jau geriau ai!fonas
tai pala taip iseina kad didziaja dali daigto pasirinkime tau daro brandas? nesvarbu kad ten kako kruva gali buti is jo bet drandas daro savo

tai uztai ir nepatinka, kad kaka gamina :D

Neprisijungęs straikeris

• Įrašai: 351
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #454: 2010 Rugpjūčio 20, 20:16:18 »
Sveiki, gavau is omnio nebloga pasiulyma telefonui isigyti, tai prasyciau jusu nuomones apie nokia C5, E65 ir HTC Smart. Kokios jusu nuomones apie siuos telefonus?  :)
Rinkčiausi C5 vien dėl GPS(jei ir atrodo, kad nereikalinga, vistiek kada nors panaudosi. Geriau kai yra nei nėra). Taip pat operacinė sistema nauja ganėtinai, baterija padori.  HTC dėl touch screeno, bet tik tiek :]]
Ilgus metus sedejes prie Nokia perejau dbr pabandyti HTC, pirmi ysipudziai geri, tik tiek, kad dar nemoku juo naudotis.  :D :D Kartu su manim buvo ir tevas, tai jis sau pasieme C5, vien kaip tu sakai, tik del navi.  :)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #455: 2010 Rugpjūčio 20, 21:38:02 »
Juokingos jusu nuomones apie tuos telefonus , kekvienas renkasi skirtingai, skonio reikalas, bet nemanau , kad teisinga stumti ant to telefono , kurio tu neiperki ar tau jo nereikia.. Vienas reikalingas mail, kitam gps, dar kitam gal kamera, kitas gal laptopa veziojasi, turi ir gps, tai jam gal tokio telefono ir nereikia, tai jis renkasi patogesni. :) Pats turejau tikrai geru telefonu, pirkdavau vien kad paziureti kas naujo, kas kaip, aisku is to ir uzdyrbdavau, nedaug , bet uztekdavo, viena diena turi labai gera telefona, kito diena neturi, kaip turejau gera galvodavau kam tos funkcijos tai dbr turiu paprasta, noriu gero vel, ir nieko nerandu kas man tiktu , nes ne viena desimti jau ismaiges, ir pasidariau labai isrankus :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 20, 21:42:04 sukūrė warning »

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #456: 2010 Rugpjūčio 21, 15:58:38 »
Juokingos jusu nuomones apie tuos telefonus , kekvienas renkasi skirtingai, skonio reikalas, bet nemanau , kad teisinga stumti ant to telefono , kurio tu neiperki ar tau jo nereikia.. Vienas reikalingas mail, kitam gps, dar kitam gal kamera, kitas gal laptopa veziojasi, turi ir gps, tai jam gal tokio telefono ir nereikia, tai jis renkasi patogesni. :) Pats turejau tikrai geru telefonu, pirkdavau vien kad paziureti kas naujo, kas kaip, aisku is to ir uzdyrbdavau, nedaug , bet uztekdavo, viena diena turi labai gera telefona, kito diena neturi, kaip turejau gera galvodavau kam tos funkcijos tai dbr turiu paprasta, noriu gero vel, ir nieko nerandu kas man tiktu , nes ne viena desimti jau ismaiges, ir pasidariau labai isrankus :D

puse tavo posto kaip tu turejai tel :)) daugiau nieko nesupratau

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #457: 2010 Rugpjūčio 22, 18:45:43 »

puse tavo posto kaip tu turejai tel :)) daugiau nieko nesupratau

dar jam juokinga buvo :D

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #458: 2010 Rugpjūčio 22, 21:44:51 »
Kaip didziausia pliusa iPhone vertinu baltos spalvos pakroveja :)
Ypac tai patogu prietemoje ;)
Prieini prie dezes kur sumesti pakrovejai, ir is pirmo karto istrauki ta kurio reikia ;)
Su kitais daugiau vargo buna :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #459: 2010 Rugpjūčio 22, 21:49:48 »
Kaip didziausia pliusa iPhone vertinu baltos spalvos pakroveja :)
Ypac tai patogu prietemoje ;)
Prieini prie dezes kur sumesti pakrovejai, ir is pirmo karto istrauki ta kurio reikia ;)
Su kitais daugiau vargo buna :)

Sry, nu bet cia turbut geriausias vertinimo kriterijus kuri esu girdejes :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #460: 2010 Rugpjūčio 22, 22:15:08 »
čia pasigirti norėjai, kad turėjai daug telefonų ?? :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #461: 2010 Rugpjūčio 22, 22:29:17 »
Gal man kas durnam paaiškinti, kaip ta navi naudotis noškės c5? Mokama ji, nesiunčia kokių duomenų iš interneto? :V

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #462: 2010 Rugpjūčio 22, 22:35:49 »
Gal man kas durnam paaiškinti, kaip ta navi naudotis noškės c5? Mokama ji, nesiunčia kokių duomenų iš interneto? :V

Kiek zinau visi nokia navi ir ovi maps'ai ryja resursus intiko, kazkas rase cia kad galim atsijungti bet nesu tikras. Jej isnesa parsisiusk normalu navigatoriu ir vsio :)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #463: 2010 Rugpjūčio 22, 22:51:51 »
Prie ko cia pasigirt, nematau ko cia girtis... Tiesiog juokingai atrodo kas stumia ant to apple jo netureja :)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #464: 2010 Rugpjūčio 22, 22:52:31 »
Parsiunti nokia map loader, sukeli lietuvos zemelapius ir naudojiesi.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #465: 2010 Rugpjūčio 22, 23:09:07 »
Jau buvo rašyta apie nokia gps. Sau susitvarkiau, pas mane e71, bet principas tas pats

Nesu tikras kas del OVI navigacijos, normaliai veikiančios tik online režimu, nes vieną ir tą pačia vietovę esant miesto ribose rado, paskuj išvažiavus už miesto paieškoje jos rasti nesugebėjo, labai įdomu tokai besinaudojant užsienyje kiek paskuj litų teks pakloti už sunaudotus megabaitus....
susimesk europos žemėlapius per nokia ovi siute, pasidaryk programoj offline ir vuolia. Esu ganėtinai patenkintas, na kaip tel. navigacija tai gerai. Jei tik europą susimesi, tam prireiks 2.22GB telefone ir 3 valandų laidu arba 8val bluetoothu. Prima viską susiunčia į kompą, tada kelia į telefoną. Be laisvų 4 gb kompo c diske neveikė.

Toliau labai svarbu, yra toks dalykas kaip positioning methods. Ten pas mane bent yra 4 variantai: Bluetooth (šitas ieško bluetoothinio gps modulio, tai numk varną), internal GPS (tikrasis gps imtuvas, jį naudok) ir dar du: A-gps ir network based. Šie du nustatinėja vietą naudodami internetą, tipo ka greičiau GPS FIX pagautų. Atsargiai su jais. Net ir kol nustatyta programa offline ir žemėlapiai telefone jie naudoja internetą. Išjunk juos. Aš, būdamas Italijoj 5d. su LT kortele prisukau 167lt vien už internetą užsienyje tokiu būdu, nes praktiškai kas vakarą pavargusiam -*- grįžt reikėdavo, o dieną jei ko ieškai tai beveik pastoviai pasijungęs gps buvau. Sėkmės

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #466: 2010 Rugpjūčio 22, 23:18:42 »
Jei leisi programai prisijungti prie tinklo tai siurbs duomenis is interneto, bet jei neleisi, tada zemelapyje galesi matyti tik savo buvimo vieta (jei tik pagaus nors viena kita palydovo signala) ir nesiurbs jokiu duomenu. Svedijoj budamas taip naudojaus, programa pasijungdavau bet neleisdavau jai junktis prie tinklo, todel zaizdavau su zemelapiu, tai prisiartint tai pritoling (kad matyt kur link judama)  ir prilaikyt orentacija kely. Tik prisijunges gali naudotis programa kaip gps: daryt masruta ir vaziuot su visais nurodymais, dirba kaip tikras gps tada.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #467: 2010 Rugpjūčio 23, 00:32:15 »
Jei leisi programai prisijungti prie tinklo tai siurbs duomenis is interneto, bet jei neleisi, tada zemelapyje galesi matyti tik savo buvimo vieta (jei tik pagaus nors viena kita palydovo signala) ir nesiurbs jokiu duomenu. Svedijoj budamas taip naudojaus, programa pasijungdavau bet neleisdavau jai junktis prie tinklo, todel zaizdavau su zemelapiu, tai prisiartint tai pritoling (kad matyt kur link judama)  ir prilaikyt orentacija kely. Tik prisijunges gali naudotis programa kaip gps: daryt masruta ir vaziuot su visais nurodymais, dirba kaip tikras gps tada.
Gerbiamas blizguti, kiek galiu kartoti tą patį :) :) taigi sakau reikia susimesti žemėlapius į telefoną per kompą pvz - viskas veiks kaip tikram gps IR OFFLINE, paskaityk mano praeitą post'ą

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #468: 2010 Rugpjūčio 23, 03:09:58 »
Prie ko cia pasigirt, nematau ko cia girtis... Tiesiog juokingai atrodo kas stumia ant to apple jo netureja :)

o kas cia jo netureja ir stumia ? :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #469: 2010 Rugpjūčio 23, 07:17:28 »
turbut ne visi D3 vairuotojai gali sau leisti AiFona :-]

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #470: 2010 Rugpjūčio 23, 09:51:58 »
Gerbiamas blizguti, kiek galiu kartoti tą patį :) :) taigi sakau reikia susimesti žemėlapius į telefoną per kompą pvz - viskas veiks kaip tikram gps IR OFFLINE, paskaityk mano praeitą post'ą
Sorry, kazkaip praslydo pro akis Tavo postas   :s
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 23, 09:54:03 sukūrė Blizgutis »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #471: 2010 Rugpjūčio 23, 10:40:18 »
turbut ne visi D3 vairuotojai gali sau leisti AiFona :-]

tik isrinktieji ji turi,briuselio hebra ir t.t.

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #472: 2010 Rugpjūčio 23, 15:03:27 »
ir Beniukas :D

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #474: 2010 Rugpjūčio 23, 22:33:04 »
Ainu per Vln Akropoli ziuriu iPhonus pristatineja :) priejau , paciupinejau, pamaigiau :D
Nueidamas pagalvojau " tegul samsungas ir toliau gamina televizorius bei tobulina juos " 
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija