Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 637763 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4450: 2014 Rugsėjo 30, 19:33:48 »
Malonesnis rankai, nei tas standartinis?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4451: 2014 Rugsėjo 30, 22:00:58 »
Net nzn istikruju, siaip gal malonesnis kiek, tas galinis dangtelis ten tipo odos imitacija, ne toks slidus atrodo kai rankoj laikai,ir siaip kai visas toks juodas, ale prabangiau atrodo uz paprasta. Nors is esmes vistiek dekle laikau, tai tos nugaros tiek ir jauti :D bet ir priekis gi skirias juodas :)

Neprisijungęs wytc

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
Ka reiktu rinktis kad ne taip greitai duztu, nes dabartisnis bet karta i menesi skaudziai nukrenta.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
tai yra tipo kazkoks s4 active ar kaip vadinas, ale atsparesnis viskam irgi sake, tik parametrai kazkiek prastesni.. Arba yra tie kaip Slashas minejo cat ar kaip ten tie :D kur kaip darbiniai :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 02, 12:53:37 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
tai yra tipo kazkoks s4 active ar kaip vadinas, ale atsparesnis viskam irgi sake, tik parametrai kazkiek prastesni.. Arba yra tie kaip Slashas minejo cat ar kaip ten tie :D kur kaip darbiniai :D
neviskam atsparesnis, o dulkem ir vandeniui, smugiams toks pats atsparus kaip kad ir paprastas :-]

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Gera plevele ir dekla.aisku ne 100%bet vis geriau negu nieko.o del smugiu tai samsung xcover2

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Xcover šūdo gabalas ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Ant smugiu?apie parametrus nesneku

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Kiek pamenu xcover nera smugiams atsparus? Tik ip67 turi taip jis vadinas jeigu gerai pamenu :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Idomus dalykai. Siaip ant bajerio pabandziau suvest imei i imei.info ir pagal mano imei rodo kazkoki samsung l7 :D Aisku as jau biski neramiai sutrikes, paprasiau draugelio s4 imei, jo suvedus rodo viskas ok, s4  ff bratkio irgi ok, o mano... Tai vat idomiai, nu telefonas tikrai ne kinas, org viskas ok :D bet kodel taip ? mttc centre uzklausaus (nes pardavejai pasiunte ten) peciais patampe, sako nzn garantija viskas ok, normalus tlf o kodel sako imei cia nerodo normaliai nezinom. Gal is jusu kas zinot kodel taip ?  :D Gal pasinaudot 14 dienu grazinimu tuo ? :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O tai kame išvis problema?

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Kiek pamenu xcover nera smugiams atsparus? Tik ip67 turi taip jis vadinas jeigu gerai pamenu :)
Žiūrint kokiems :D šiaip vandens tai nebijo tikrai :)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Idomus dalykai. Siaip ant bajerio pabandziau suvest imei i imei.info ir pagal mano imei rodo kazkoki samsung l7 :D Aisku as jau biski neramiai sutrikes, paprasiau draugelio s4 imei, jo suvedus rodo viskas ok, s4  ff bratkio irgi ok, o mano... Tai vat idomiai, nu telefonas tikrai ne kinas, org viskas ok :D bet kodel taip ? mttc centre uzklausaus (nes pardavejai pasiunte ten) peciais patampe, sako nzn garantija viskas ok, normalus tlf o kodel sako imei cia nerodo normaliai nezinom. Gal is jusu kas zinot kodel taip ?  :D Gal pasinaudot 14 dienu grazinimu tuo ? :D
yra knopke this is incorect, papspausk ir parašyk, kad pas tave kitas telefonas nei duoda pasjuos info :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Ai nu rimtai. Karoc nesamoniu kai visad prisimastau, tada garsiai pamastau (be reikalo) o paskui suzinau kad viskas ok :D

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19575
    • Žiūrėti profilį
Ateina saltasis metu laikas, vienoj parduotuveje uzmaciau nebrangiu pirstiniu ismaniesiems ;)
 Nebloga nebrangi dovanele;)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
nzn ar visi android mobai turi ta fukcija,  bet ji jautresni ekrana lietimui  padaro jei su pirstinem esi

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Klausimas, kas turit galaxy s4, kiek jums baterija laiko ? Vakar pakroviau apie 2h dienos pilnai, intike bendrai sudejus laika nu kokia 1h 30min pasedejau is viso, ir skambuciai kokie 7buvo, apie 10 vakare jau prase krauti ir nebedaug procentu beliko. Cia tiek ir telaiko baterija ?  (z) Nu suprantu kad dvieju dienu ten gal ir nelaikys, bet kad tik tiek... Ir svarbiausia intika atjungineju kai nebunu jame  :think:

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Savaite turiu. Pasikrovus is ryto, beveik pastoviai su wifi arba mob duomenimis, bendras laikas intike pora h minimum, skambuciai, kelios zinutes, zaidimas kartais (koks solitaire ar durak) tai diena atlaiko, bet jau taip vos vos. Gal tu nepilnai ikrovei ta telefona. Kazkaip su baterijom yra kad pirmus procentus greot ikrauna, o ten nuo 80 ar 90 kad pilnai ikraut daug uztrunka (skaiciau apie greitus ikrovimus irenginiu, tai tikiuos apie dabartines li baterijas ten rase).

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Nu kad ne, pilnai visad paziuriu 100proc

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Klausimas, kas turit galaxy s4, kiek jums baterija laiko ? Vakar pakroviau apie 2h dienos pilnai, intike bendrai sudejus laika nu kokia 1h 30min pasedejau is viso, ir skambuciai kokie 7buvo, apie 10 vakare jau prase krauti ir nebedaug procentu beliko. Cia tiek ir telaiko baterija ?  (z) Nu suprantu kad dvieju dienu ten gal ir nelaikys, bet kad tik tiek... Ir svarbiausia intika atjungineju kai nebunu jame  :think:
paziurek setinguose baterijos sanajdas, gal koks procesas prikelineja telefona ir neleidzia uzmingti, buvo pas viena pazystama google play servisas subludijes tai vakare pakarauta telefona palikdavo o ryte belike tik 20 procentu
Prie batarkes sanaudu ir dar raso kas kiek laiko veike ir kiek baterijos isnaudojo
Dar gali pasidisablinti google play games google play newstand ir google play books
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 18, 00:29:54 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs kompopo

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
Turejau ir as ta s4,tai man itarima kele vidaus atminties kiekis.Turetu buti uzrasyta 16gb,o tiek neraso,na ir baterija tik diena su virsum laike .Nors ir pirkau salone su garantija nebuvau garantuotas ,kad ne klonas.Todel greitai juo atsikraciau uz 1000 lt. Dabar paemiau Huwei G6,tai ir pigesnis ir viskas gerai.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
paziurek setinguose baterijos sanajdas, gal koks procesas prikelineja telefona ir neleidzia uzmingti, buvo pas viena pazystama google play servisas subludijes tai vakare pakarauta telefona palikdavo o ryte belike tik 20 procentu
Prie batarkes sanaudu ir dar raso kas kiek laiko veike ir kiek baterijos isnaudojo
Dar gali pasidisablinti google play games google play newstand ir google play books
Nu karoc gal kada atsiras laiko prileksiu i meeta, duosiu tau paspaudyt paziuresi, matau supranti daugiau nei as apie mobilkas :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
gal tau jo nereik tada ? yra su knopkem geros nokijos,ilgai laiko ir pasisviest galima

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
nelabai randu kaip ant s4 isjungti skaiciu rodyma qwerty klavos virsui? kad tik  raides terodytu :think:

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
labai maiso?