Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 637760 kartus)

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 26, 09:40:07 sukūrė Vytautas88 »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #4426: 2014 Rugsėjo 26, 10:20:02 »
Bet rimtai, ką gali pvz tas iphonas šitas, ko negali pvz koks s5, ar ten tie mandresni samsung tab'ai ?  :D

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4427: 2014 Rugsėjo 26, 10:25:27 »
Samsung'as neturi atkasto obuolio ant galinės dalies. Bet šiaip samsungas iš esmės irgi nieko gero, tas pigus plastikas ar pleistro tekstūra gale nežavi.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4428: 2014 Rugsėjo 26, 10:29:21 »
Nu paimk į rankas ir suprasi, pats surinkimas. Man maloniau 5s rankose negu galaxy s5. Man aifounas patinka,kad jis nedidelis ir patogus. Dėl funkcijų tai sutinku. Daugelis ima dėl išvaizdos :) Jau tarp 6 ir s5 rinkčiausi s5 nes išvaizda panaši :D Alternatyvą aifounui matau HTC ONE M8 mini.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 26, 10:30:58 sukūrė AuG3 »

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4429: 2014 Rugsėjo 26, 11:24:53 »
Nu pardese tikrai nemaciau uz 1100 s4. O is ranku nebenoriu pirkti telefonu, kad ir tipo nauju katik is pardes paimtu, ar kitokiu panasiu el. prekiu. Koki pats naudoji ?
su planu kokiu nors
aš naudoju dabar Nexus 5
gaila, kad nėra infrafredo negaliu teliko perjunginėti su telefonu :)
o daugiau viskas kaip ir labai normaliai

Pirkdami is skelbimu neuzsiraukit ant padielku. Ciupinejau s4 is alliexpress. Tai viskas kaip orginaliam
tik chipsetas turbuk kažkoks MTK**** :)

16 gb yra ziauru nei ziauriau su 4,7 ar 5,5 inch full hd displejum visi apps'ai svers daug daugiau taip kad nieko optimalaus ten nera plius jei noresi i iphone sumest kelis albumus geros kokybes - Alac ir bye bye tie 16gb taip kad db maziausiai reik 64,o vienas didziausias iphone minusas yra 1gb operatyvios man tai yra didziausias nusivylimas
įdomu ar tikrais tas telifonas išgroja tą garso kokybę kokią tu įrašais į telefoną, gal net neverta tiek stenktis

Dar del kopiju. Yra ir kilmingu kinieciu, kad ir lenovo. Uz 200-300 $ iseina gera ir patikima gelezis
yra ir geresnių kiniečių pvz koks Xiaomi Mi 4, S5 lygio ar koks Xiaomi Mi 3
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 26, 13:26:51 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4430: 2014 Rugsėjo 26, 11:41:46 »
be imessage ir facetime jau sunkesnis gyvenimas atrodo...ech...

Neprisijungęs wtf

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4431: 2014 Rugsėjo 26, 21:05:16 »
Gal kam ifono už 6 štukes?  (!?)
http://www.elektromarkt.lt/Kompiuterine-technika/Apple/iPhone/iPhone-6-Plus-64-GB-mobilus-telefonas-Space-Grey.html

Į temą:

:D

Už tokią kainą telefonas turėtų ir kokį Blaudžiobą padaryt.....

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4432: 2014 Rugsėjo 27, 21:44:47 »
Siandien salone pradejus kalba apie s4, pasiule s4 black limited edition, jis kazkiek brangesnis, bet geriau atrodo, galinis dangtelis ale odinis tipo ir siaip visas juodas kaip anglis, rimciau atrodo :D http://s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/styles/v2_article_large/public/2014/01/31/s4-black-edition.jpg?itok=x2WelqUX gal riimtai verta ciut permoket  :V
P.s. kasnors gal bandet toki daikta http://mobdalys.lt/samsung-galaxy-s4-i9500-apsauginis-stikliukas-tempered-glass.html?search=S4&category_id=5 rimtai gal apsaugo ir verta pirkt ?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4433: 2014 Rugsėjo 27, 22:09:16 »
Naudoju ta stikla kaip apsauga,super daiktas,zymiai geriau nei kokios pleves. O is ebej kaina kokius 7 kartus mazesne

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4434: 2014 Rugsėjo 27, 22:18:12 »
Reiskia reiks pasiimt. Telefona jauciu neuzilg imsiu, tai speju nelauksiu is ebay, reiks is sito veikejo gal imt  :V

Neprisijungęs wytc

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4435: 2014 Rugsėjo 29, 12:38:49 »
man labiausiai patinka obuoliu fanai kurie varo ant kitu kad plastmase fuuuu, bet savo aliuminus korpusus kisa i plastmasinius dėklus, mol braižosi tas aliuminis :) :think:

Neprisijungęs wytc

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4436: 2014 Rugsėjo 29, 12:40:42 »
man labiausiai patinka obuoliu fanai kurie varo ant kitu kad plastmase fuuuu, bet savo aliuminus korpusus kisa i plastmasinius dėklus, mol braižosi tas aliuminis :) :think:
pir is ebay.co.uk  is uk selerio  gausi per savaite

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4437: 2014 Rugsėjo 29, 17:36:29 »
aliumas obuoliu kaip tik nesibraizo lengvai o jei met atsiranda ibrezimu - pereini su skuduriuku ir valymo skysciu ir vuolia,like new...bet tai nereiskia jog jis yra sarvuotas ir juo galima vinis kalt,beto deklu yra visokiu - plastmasiniu,odiniu,silikoniniu ir t.t ko netruksta tai netruksta

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4438: 2014 Rugsėjo 29, 22:09:33 »
http://mobdalys.lt/samsung-galaxy-s4-i9500-apsauginis-stikliukas-tempered-glass.html?search=S4&category_id=5 Čia šitą daiktą bandyt pačiam klijuotis, ar nerizikuot (nes bijau kad papuls dulkių, ar siaip kas negraziai) ,ar geriau nešt pas meistrus (šiauliuose už užklijavimą ima 10lt)  :V :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4439: 2014 Rugsėjo 29, 23:19:45 »
stikkas labai lengvai klijuojamas paciam,dazniausiai yra komplekte spiritine servitele ir sausa,nuriebini,nusausini ir vsio

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4440: 2014 Rugsėjo 30, 08:22:38 »
http://mobdalys.lt/samsung-galaxy-s4-i9500-apsauginis-stikliukas-tempered-glass.html?search=S4&category_id=5 Čia šitą daiktą bandyt pačiam klijuotis, ar nerizikuot (nes bijau kad papuls dulkių, ar siaip kas negraziai) ,ar geriau nešt pas meistrus (šiauliuose už užklijavimą ima 10lt)  :V :D
Gali ir pats. Klijuok vonioje ar ten kur dregnas oras, mazesne tikimybe, kad papuls dulkes. Sitie stikliukai yra tikrai geri bet reikia ziuret i tokius kuriu krastai yra uzapvalinti. Nes jei bus tiesiog kaip nupjautas stiklas tai tikrai sudinai bus. Jei pvz pradesi nu virsaus pirstu slide'int iki apacios tai kabinsi pirstu ta krasta. Man bent jau ziauriai nepatiko.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4441: 2014 Rugsėjo 30, 09:52:10 »
Ar buna mazesniu mobiliaku? ;)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4442: 2014 Rugsėjo 30, 09:55:22 »
Kažkada buvo kuo mažesnis tel, tuo nagliau, dabar viskas apsivertė ir grįžta n1610 laikai :D

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4445: 2014 Rugsėjo 30, 16:20:07 »
Turejau xelibri x3 (+)(y) archyve rasiu fotkiu, idesiu (+)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4446: 2014 Rugsėjo 30, 16:28:59 »
Nu kugi, nukirtau s4 visgi pamastes, kaina ne kosmiškai nuo s3 skyrės, tai... Paemiau kiek ale mandresni (cia kaip kam) black edition. Atejo jau su uzklijuota idealiai plevele, tai nors ir nupirkau ta stikliuka ale, bet padejau i stalciu, nesnorejo tos draskyti  :-) Liko isparduot savo senus telefonus  ff Ir dar apie krovimus, cia kaip senais laikais reik 3 kartus po 12h ar kiek ten, ar dzin ?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4447: 2014 Rugsėjo 30, 16:40:48 »
Nu kugi, nukirtau s4 visgi pamastes, kaina ne kosmiškai nuo s3 skyrės, tai... Paemiau kiek ale mandresni (cia kaip kam) black edition. Atejo jau su uzklijuota idealiai plevele, tai nors ir nupirkau ta stikliuka ale, bet padejau i stalciu, nesnorejo tos draskyti  :-) Liko isparduot savo senus telefonus  ff Ir dar apie krovimus, cia kaip senais laikais reik 3 kartus po 12h ar kiek ten, ar dzin ?

dzin

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4448: 2014 Rugsėjo 30, 16:52:23 »
Kiek atidavei už tą black Edition?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4449: 2014 Rugsėjo 30, 16:57:46 »
1260 su siuntimu ir pleveliu dar paemiau iš fortako emiau  :V tik dirba jie nelabai kaip, teko čiut paragint.. Nu dar atskirai cia jau idekla emiau, tai dasideda.