Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 639163 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
na man pasirode tokio lygio kaip mano turimos senheiser hd 201.
Tai pasakyk kas groja ?
As neburiu, neturiu dr dre, neprekiauju jom. tad nera ir tikslo burti.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
as turiu monster Isport su kuriais sportuoju,uzsisakinejau is amazon'o,begiojant lb patogu ir galima nuo prakaito issiplaut..

apple'o baltas dvi poras sulauziau,poto nusipirkau panasonic'o kazkokius, kad butu stekeris L formos ir ramu
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 28, 17:20:23 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
na man pasirode tokio lygio kaip mano turimos senheiser hd 201.
Tai pasakyk kas groja ?
As neburiu, neturiu dr dre, neprekiauju jom. tad nera ir tikslo burti.
nesu ju eskpertas, bet kiek draugu pirke tai sake tikrai nera vertos tu pinigu, cia tik brandas viska daro kaip ir apple.
deja klauses per visas ausines, kokia kainos jos kainuoja tikrai nera vertos savo pinigu, uz juos galima tikrai kazka geriau paiimti
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 28, 21:41:38 sukūrė warning »

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
tai net neklauses o pasakoji, as klausiau, tai prilyginau savo turimoms ir klausyt kad kazkas kazkam kazkada sake, nerimtai atrodo. ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
o ko noret is ausiniu kurias klauso per tlf? yra aukstos kokybes player'iai su kuriais gali realiai pajust skirtuma,o beats'ai tik madingas priedas ir tiek...niekas ju neklauso su cowon arba hifiman

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
dar ir ka klausai priklauso, pasijunges radia fm ar flac. bet siaip jas prilyginai savo turimoms senheiser 201 hd tik tiek kad tos dr dre praktiskesnes ir jau galima lysti is namu su tokiom. o siaip tai nepirkciau ju perbrangios :D nebent uzmatysiu kokia akcija ~300 lietuvisku tada gal ir pagriebsiu  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
beats'us esu klauses tai repuka arba klubine neblogai kapoja,turi gera bosa,sodru na ir siaip juos nebutina klausyt galima tiesiog ant kaklo uzsimest)))buvo draugeliai is norges vasara tai nusipirko cia uz 200eur solo hd berods...na reik stengtis klausyt flac arba loseless,bet dar reik ir rast tokios kokybes ir ne visi player'iai flac atkuria,man atrodo tas pats iphone'as flac'o negroja...

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
beats'us esu klauses tai repuka arba klubine neblogai kapoja,turi gera bosa,sodru na ir siaip juos nebutina klausyt galima tiesiog ant kaklo uzsimest)))buvo draugeliai is norges vasara tai nusipirko cia uz 200eur solo hd berods...na reik stengtis klausyt flac arba loseless,bet dar reik ir rast tokios kokybes ir ne visi player'iai flac atkuria,man atrodo tas pats iphone'as flac'o negroja...
negroja negroja iphone flac ;) jie yra geresni tad susikure ALAC kad apple turetu kaip prasukt fanieros is kvaileliu, kad tie pirktu programas konverterius ir panasu suda :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
va ss pamenu kad man kazko negrojo patefonas,turiu faithless albuma flac kokybes...pagooglinau pats - tikrai negroja...tipo dainas po baksa siustis reik? :D lempa,pigiau player'i atskira pasiimt

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
va ss pamenu kad man kazko negrojo patefonas,turiu faithless albuma flac kokybes...pagooglinau pats - tikrai negroja...tipo dainas po baksa siustis reik? :D lempa,pigiau player'i atskira pasiimt
nu o kam daugiau reikalingas tas ALAC tavo manymu ?  :V puikiai pinigelius renka :goodboy:

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
kad jie jau tiek susirinko kad neturi kur det grynu,galetu lietuva issinuomot,viskas balta ir mokama :D

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
tai net neklauses o pasakoji, as klausiau, tai prilyginau savo turimoms ir klausyt kad kazkas kazkam kazkada sake, nerimtai atrodo. ;)
per visas ausines esu klauses sito gamintojo, ka jos kainuoja tikrai nera vertos savo pinigu, uz tiek galima tikrai rimciau paiimti, cia tik priedas nebent prie iphone kad deretu brendas.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Androidas puikiai flac groja, ypac htc su beats technologija ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
stai ir pranasumas ;)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Androidas puikiai flac groja, ypac htc su beats technologija ;)
pas one jau yra beats

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
yra bent vienas normalus lietuviskas android forumas panasus i xda?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
yra bent vienas normalus lietuviskas android forumas panasus i xda?

Nemanau, o kuom xda blogai? Ten rimtas forumas su technical geekais :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
mano supratimu, net angliško analogo nelabai yra :V

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Gerai viskas, tiesiog šiaip smalsu užmesti akį kaip lietuviai pimpina savo telefonus, nes.kiek forumų permeciau tai visi mirė :-)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
Gerai viskas, tiesiog šiaip smalsu užmesti akį kaip lietuviai pimpina savo telefonus, nes.kiek forumų permeciau tai visi mirė :-)
na o kaip jie pimpins ? perkopijuyoja issivercia is xda ri naudoja :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
rusu yra 4pda.ru/forum   jei jusu rosofobija nekankina

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Na as sau rom'a ir kerneli issikepu is aosp source arba cm, nes mano telefonas wm6.5 is prigimties ;)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Nieku nekepsiu, nuostabiai sukasi ir org os, ant dienų dar turi ir 4.2 pasirodyti :-)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
as irgi naudoju oficialia ir nesuku kiausiu, niekas man nelagina, bent jau nepastebiu  :-)