Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 639790 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
As turiu hd2 2 metus ant ekrano nulos ibrezimu, korpusas irgi be, nesioju originaliame odiniame dekle, plionke nesamone jei pas tave gorrila glass... jis nesibraizo, tik duzta ;)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
Nedesiu plionkes, laukiu kol pareis tas deklas

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Jei nedesi plionkes tuomet tik prie kokios juros budamas pasaugok nuo kopu spelio ekrana  :-) ir teisingas  pasirinkimas  :-)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
zodziu 1 is 2 xperia pavede :D ne mano, o drauges, naudojo viskas ok veikia be problemo, dabar isitrauke darbe is kisenes ir neisijungia, idomu kas atsitiko, vaziuosiu ziureti :D

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
ishsikrove :D

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
nu as ir taip manau, bet per nakty krovesi jis, dar paskui diena ijungtas statmina mode

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Gal kas sI ar sII parduot turit? 8:8

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
turiu as sI
jei domina, rasyk pm :)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
isikroves :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
o kaip jum S4-o samsung hub'o dizainas? toks svelniai nupyzdintas nuo windows phone? :D

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
o kaip jum S4-o samsung hub'o dizainas? toks svelniai nupyzdintas nuo windows phone? :D
koks skirtumas, bet cia samsung  visu gerbiamas!

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Koks žaidimas čia yra mačiau daug kas žaidžia kur reik per traukinius lakstyti ir rinkti ten zetonus

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Subway Surf.

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Panesiojau kelias dienas xperia be deklo ir plionkes, tai iskarto ekranas pasigavo ibrezimu smulkiu, taip realiai vos matosi

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Panesiojau kelias dienas xperia be deklo ir plionkes, tai iskarto ekranas pasigavo ibrezimu smulkiu, taip realiai vos matosi

Cia kuri modeli?

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
aj va prikolas dar, kad ten jau org plevele eina tokia, nupleses ja dingsta tik sony logo :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
ant ko ta plevele ? anbt ekrano ? man atrodo sony visus iskarto savo telefonu ekranus aptraukia plevele, bent jau mano xperia s tai su plevele, tai gal tau ji ir braizosi o ne ekranas :D

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
ant ko ta plevele ? anbt ekrano ? man atrodo sony visus iskarto savo telefonu ekranus aptraukia plevele, bent jau mano xperia s tai su plevele, tai gal tau ji ir braizosi o ne ekranas :D
jo :D
Sony Xperia Z - Knife Screen Scratch Test

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Siandien netiketai uzsimaniau Samsung Note II, nors esu uzkietejas Nokia fanas taciau kazkuom patrauke tas didzkis :) Gal kas esat isbande?

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Siandien netiketai uzsimaniau Samsung Note II, nors esu uzkietejas Nokia fanas taciau kazkuom patrauke tas didzkis :) Gal kas esat isbande?
nokia symbian fanas busi? :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
jo :D
Sony Xperia Z - Knife Screen Scratch Test
na tai ta plevele yra minksta, ekranas kur kas kietesnis ir jo taip greitai nesubraizysi tikrai ;)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
nokia symbian fanas busi? :D

Jo, bet nieko cia juokingo:D Windowsams dar nesubrendau :D Draugei nupirkau Lumia 900, pabandziau biski...tai man tie windowsai kazkaip nelimpa

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
na tai ta plevele yra minksta, ekranas kur kas kietesnis ir jo taip greitai nesubraizysi tikrai ;)
labai gerai tada, as galvojau pradziai kad ekranas taip greit gaudo ibrezimus

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Jo, bet nieko cia juokingo:D Windowsams dar nesubrendau :D Draugei nupirkau Lumia 900, pabandziau biski...tai man tie windowsai kazkaip nelimpa
efkito turi note 2 lyg, klausk pas ji.. pats asmeniskai jo irgi norejau, pirma buvau paciupunejas s3 , paskui paemiau note 2  i rankas galvojau, kad ten s3 mini ciupinejau :D dabar asmeniskai kaip turiu xperia z , tai galiu pasakysi man bent jau 5.0 coliai yra zasebys, jau didesnio tikrai nenoreciau