Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 648934 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #300: 2010 Rugpjūčio 13, 15:03:06 »
as jau keleta sav maigau LG KU990 wievty.. na pradedant isvaizda, mane labai zavi.. jei fotografuoji, tai daugumai atrodo kad turi rankose fotika muilinuke :) foto - tikrai kokybiskos 5mgpx, autofocusas tiek is keletos cm atstumo, tiek is toliau fokusuoja kaip reikiant.. iskelus i pc tikrai nepaskaysi ka dsu tlf darytos foto.. BET- neduokdie sujudinsi ranka, iskart wos wos palieja foto.

tachskrynas - sakyciau gan patogus, negliucina, lagas mano manymu minimalus, siek tiek pasigruzina kaikurias prog jungiant, bet neuzsisvajoja per ilgai.. gan tikslus lietimams, nereikia nei stuksent per ekrana nei spaust, lb lengvai priima lietimus...

labiausia man uzkliuva failu perziura, butent foto.. nera tokio dalyko kad pavertus tlf pasiverstu ir foto, todel kai yra fotkiu padarytu pavertus fotika jos tiesiog nesisiplecia per wisa ekrana..

kas cia dar :) na aisku, baterija neispudinga.. manoji gal padeveta, tai po paros tenka krauta :)

is esmes tlf vertinciau ~8balu su dideliu pliusu..