Nesu tikras kas del OVI navigacijos, normaliai veikiančios tik online režimu, nes vieną ir tą pačia vietovę esant miesto ribose rado, paskuj išvažiavus už miesto paieškoje jos rasti nesugebėjo, labai įdomu tokai besinaudojant užsienyje kiek paskuj litų teks pakloti už sunaudotus megabaitus....
susimesk europos žemėlapius per nokia ovi siute, pasidaryk programoj offline ir vuolia. Esu ganėtinai patenkintas, na kaip tel. navigacija tai gerai. Jei tik europą susimesi, tam prireiks 2.22GB telefone ir 3 valandų laidu arba 8val bluetoothu. Prima viską susiunčia į kompą, tada kelia į telefoną. Be laisvų 4 gb kompo c diske neveikė.
Toliau labai svarbu, yra toks dalykas kaip positioning methods. Ten pas mane bent yra 4 variantai: Bluetooth (šitas ieško bluetoothinio gps modulio, tai numk varną), internal GPS (tikrasis gps imtuvas, jį naudok) ir dar du: A-gps ir network based. Šie du nustatinėja vietą naudodami internetą, tipo ka greičiau GPS FIX pagautų. Atsargiai su jais. Net ir kol nustatyta programa offline ir žemėlapiai telefone jie naudoja internetą. Išjunk juos. Aš, būdamas Italijoj 5d. su LT kortele prisukau 167lt vien už internetą užsienyje tokiu būdu, nes praktiškai kas vakarą pavargusiam -*- grįžt reikėdavo, o dieną jei ko ieškai tai beveik pastoviai pasijungęs gps buvau. Sėkmės