Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 666343 kartus)

Neprisijungęs Poliarinis_eziukas

• Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
Emmc samsuose uzlinksta del softo problemu. Pvz konkreciai galaxy note emmc bedos aktualios tik po ics atnaujinimo. Todel nt perrasant rom reiktu downgradint i gb, ir tada rasyt nauja.

Ir siaip kaip patirtis rodo samsungui toli iki htc. Bet rinkoj reikia didesniu skaiciuku, samsung ta ir siulo.

Neprisijungęs lloud

• Įrašai: 381
    • Žiūrėti profilį
skubus klausimas. telefono garantinis keicia akuma?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
akumui galioja 6 mėn garantija

Neprisijungęs lloud

• Žiūrėti profilį
nu va. jau metai prabego..

Neprisijungęs lloud

• Žiūrėti profilį
aciu

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19599
    • Žiūrėti profilį
Man labai patiko, kaip vienas forumietis yra "iputes" "Audi" elementu i telefona  (y)

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos, kaip manot verta žiūrėti į SONY Xperia Go (ST27i)?  :V

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
renkuosi tarp, galaxy s3, iphone 5, ir note 2.. yra gal naudojanciu tokius telefonus isvardint galit pliusus ir minusas.. ciupinejau visus tel ir neapsisprendziu niekaip.
pasirode taip
s3 guli rankoj patogiai, bet atrodo kad laikai pigia plasmase rankoj.. pati os gal ir nieko, daugiau smaigiau atrodo lyg uz i5
iphone5, nepatinka man tas idiotiskai ilgas ekranas, turejau kazkada 3gs tai atrodo viskas zbjs, o cia dabar paiilgas ir siauras ekranas kazkaip nepatinka jis man visai, pati os paprasta kaip dvi kapeiekos, patogu ir greita, kas nervuoja kad greit ji atsibosta
note 2 milzinas :D viskas zbjs bet dydzio jis,bijau kad nusipirkes gailesiuos kad kazkoki taba nesiuosi kisenej :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
renkuosi tarp, galaxy s3, iphone 5, ir note 2.. yra gal naudojanciu tokius telefonus isvardint galit pliusus ir minusas.. ciupinejau visus tel ir neapsisprendziu niekaip.
pasirode taip
s3 guli rankoj patogiai, bet atrodo kad laikai pigia plasmase rankoj.. pati os gal ir nieko, daugiau smaigiau atrodo lyg uz i5
iphone5, nepatinka man tas idiotiskai ilgas ekranas, turejau kazkada 3gs tai atrodo viskas zbjs, o cia dabar paiilgas ir siauras ekranas kazkaip nepatinka jis man visai, pati os paprasta kaip dvi kapeiekos, patogu ir greita, kas nervuoja kad greit ji atsibosta
note 2 milzinas :D viskas zbjs bet dydzio jis,bijau kad nusipirkes gailesiuos kad kazkoki taba nesiuosi kisenej :D
o tau reikia tavo ar telefono ? as asmeniskai note neimciau(kaip telefono) o ir kaip tabletas jis nelabai manau permazas, nebent biznis menas esi, bet ir tie turi lagamine plansete, o ne tarpini varianta..

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
o tau reikia tavo ar telefono ? as asmeniskai note neimciau(kaip telefono) o ir kaip tabletas jis nelabai manau permazas, nebent biznis menas esi, bet ir tie turi lagamine plansete, o ne tarpini varianta..
visko reik ka gali tureti :D

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Aš imčiau s3 arba s3 mini :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
as rinkciausia ta pacia tavo tariama pigia plastmase(praktiska) nei ta lengvai besibraizanti gelezi, nes ji reikia saugot kaip boba, arba i kandona isikises ciupinesi ir neliks tos taip aukstinamos apple kokybes...

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Plius dar s3 lyginasi su aifaunu 4s'u, tai aifaunas 5'tas geresnis jaučiu + už obuolį mokėsi daugiau kaip už ženklą. Taip sakant prie bandos:D toks prestižas. Man s3 nepatinka, kad jis toks didelis nepaisant jo funkcijų ir kitų parametrų. Dar žiūrint ką veikti su juo nori :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 17, 22:49:03 sukūrė AuG3 »

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
neidomu man kaina visai :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
sony xperia z arba turi naujas htc pasirodyt neuzilgo,bet sonis tikrai gerulis

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Imk s3 :D ten bent kortele gali SD įsidėti, o pas obuoliuką nuo atminties skiriasi ir kaina, nors 16gb per akis. Už tokią s3 kainą gauni daugiau :D

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Imk s3 :D ten bent kortele gali SD įsidėti, o pas obuoliuką nuo atminties skiriasi ir kaina, nors 16gb per akis. Už tokią s3 kainą gauni daugiau :D
per akis man buna ir 8gb kartais, filmu as ten kokiu ir panasiai telefone tikrai nekaupiu

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
kuom? :D

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
kuom? :D
tai papasakok kuom jie skiriasi? nlb permeciau konkreciai dar juos, siaip zbjs patinka bent is foto sitas modelis, atrodo kad tikrai smagiai ir tvritai turetu rankoj guleti jis

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
korpusu skirias,zl mazesnis ir pigesnis siek tiek,viduriai identiski,o Z man pirmas android smartphone'as kuris afigienai atrodo

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
korpusu skirias,zl mazesnis ir pigesnis siek tiek,viduriai identiski,o Z man pirmas android smartphone'as kuris afigienai atrodo
sutinku, man del to s3 ir nepatinka koks, atrodo kad plasmases gabala nesiojies uz 20lt