Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 641848 kartus)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
pazystamas turi n9,tai keikiasi kad nk parsisiust negalima viskas kaip apple mokama.
O tos su windows sistema daznai uzluzineja.
jai moki obuoliu naudotis visas programas gali siustis uz dyka ,uz nieka moket neriaikia

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
jai moki obuoliu naudotis visas programas gali siustis uz dyka ,uz nieka moket neriaikia
Joa jailbreakini ir t.t. aišku rizika užbrikint, prarasta garantija ir t.t. :D Aš nesuprantu žmonių permoka už telefonus, nusiperka ir iškart reikia jam kažka daryt kad galėtų nemokamai programų atsisiūst... Todėl aš už android...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
kad su tom programom prisizaidi po menesiu,pot format ir palieki skype ir fb))))

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
isigijau NOKIA LUMIA 610.. ir neleidzia niekaip skype nei facebook parsipust.. del fb tipo nepakanka RAM pa smane kad ta app tureciau, o skype tipo nera mano telefui skypo arba irgi ram nepakanka.. wataf? ar as kazko nemoku :) nes man rodos tas tlf uz mane protingesnis..

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
http://www.mobili.lt/lt/pasaulio_naujienos/nokia_stabdo_skype_palaikyma_lumia_610_telefone.html

radau toki dalykeli... tai tipo BASTA? nera kaip apeit ir turet skaypa?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
nokia...lumia...wataf?!

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
isigijau NOKIA LUMIA 610.. ir neleidzia niekaip skype nei facebook parsipust.. del fb tipo nepakanka RAM pa smane kad ta app tureciau, o skype tipo nera mano telefui skypo arba irgi ram nepakanka.. wataf? ar as kazko nemoku :) nes man rodos tas tlf uz mane protingesnis..
ką nusipirkai, tą ir turi  :goodboy:

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
dar karta patvirtina "ant kiek" nokia nusirito.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
dar karta patvirtina "ant kiek" nokia nusirito.
Taigi čia pigiausia lumia, kas čia kur nusirito? Paimk pigiausią androidą, bus tas pats.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Taigi čia pigiausia lumia, kas čia kur nusirito? Paimk pigiausią androidą, bus tas pats.
Nebus, man ant senuko HTC Dream skype gerai sukosi.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nebus, man ant senuko HTC Dream skype gerai sukosi.
Tai ką? Galaxy xcover net os ar fb updeitai neateina, nes ram trūksta, prie ko čia nokia, kad pigiausia tel pasiimi ir bandai po to kažką išlaužt?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
gal biski ne i tema, bet gal kas nors girdejo apie latvisku operatoriu roumingo kainas? 1 ausim girdejau, kad jie dejo skersa ant europos susitarimo del vienos kainos  :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Europos ne susitarimas, o direktyva, už dėjimą ant jos duoda smarkiai per galvą.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
na jau ne pas viena klienta matau latviskus tel numerius. buvo keista. kai ukraineciai, vengrai ar dar kokie latviskus nr naudoja. po to nugirdau, kad ju kainos zymiai mazesnes naudojantis roumingu.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na jau ne pas viena klienta matau latviskus tel numerius. buvo keista. kai ukraineciai, vengrai ar dar kokie latviskus nr naudoja. po to nugirdau, kad ju kainos zymiai mazesnes naudojantis roumingu.
Tai mažesnės gali būt, didesnių negalima. O ukrainiečiams tai visai nieko keisto, nes jiems direktyva negalioja

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
normali ta lumia.. nieko neradau man netinkancio :D emiau tma nes reikejo kazka pasiimt :) neziurejau jokiu galimibiu ir parametru.. vienintele beda kad skypo neina parsipust... vis dar bandau kazkaip apeit gal eina :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
:D visdar bandai, nors pats gamintojas nutrauke palaikyma, nes nestabiliai veike. Cia kaip su zaporozieciu bandyt fura patempt  :bedantis:
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 22, 14:45:13 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
kazkaip prie otkiu technologiju man vis sunku patiket, kad nera kazkas apejes sito dalyko :D :D :D gi hakeriai nemiega :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
kazkaip prie otkiu technologiju man vis sunku patiket, kad nera kazkas apejes sito dalyko :D :D :D gi hakeriai nemiega :)
apeit tai viena, bet kai neuztenka resursu yra visai kas kita :) Bandyk skype analogo ieskotis, yra visokio velnio prikurta. Siaip ilga laika Windows telefonai isvis skype neturejo

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
siūlau pamėginti imo.im programėlę, daug geriau nei skype, jei naudot susirašinėjimams

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
bet tai jei tos programeles neturi susirasinejimo objektas, tai snipst?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Viber pamėgink

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
viber labai patogi programa :D tai dbr pastebejau tendencijos del telefu tokios: pirk arba iphone arba s3 o visi kiti sudas :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
, blackberry ir fakju visiems :-]
O jei del zaislu, gal ir teisus tu :-]