Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 648706 kartus)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #225: 2010 Rugpjūčio 04, 18:08:20 »
aš dabar ieškausi sau HTC, tik dar neapsispredžiau kokį imti :V
Reikia telefono, kuris tarnautų tiek kaip telefonas, tiek kaip nedidelis kompas, kad būtų patogu darbinius mail'us tikrinti. Pokolkas domėjausi HD2 ir Desire, vienas Windows'inis, kitas Android'inis. HD2 pliusas - didesnis ekranas, abu turi vieną minusą - akumas laiko max 1.5 paros...

Dabar dar tas naujas pasirodė WildFire, kuris, spėju, taip pat atitiktų mano poreikius :V

Taigi patarkite ką pasirinkti ?? :V Na ir dar: ar įmanoma priversti juos, kad veiktų Bluetooth ausinė ?? :V

As uz Desire, pats irgi ilgai rinkausi kol galiausiai toki ir isigijau. Akuma gali ir per kelias valandas nuzudyt jei wi-fi ijungsi, GPS, dar kruva programu paleisi :) Siaip jei palieki ji budejimo rezime ir retai naudoji, atlaiko ir 4 paras. Na ner ko noret visgi 1ghz procesorius ir 576MB ramo kai pilnai apkrauti, ryja akuma. Paskutini karta kroviau pries 2d. 15h ir dar like 33% baterijos.
Pliusai: 16mln. spalvu OLED ekranas, patogus multitouch valdymas, begales ivairiausiu programu.
Minusai: foto kameros kokybe nestebuklinga, ekrana sunku iziuret kai saule tiesiogiai spigina.

HD2 pasirode per didelis, taipogi Windowsai man nera privalumas. Tiesa neoficialiai gali sumest Android 2.2

Tiesa dar i sarasa Google Nexus One, kurio parametrai yra identiski HTC Desire, tik su ekrano spalvom neaisku kaip. Pagrindinis privalumas turint Google telefona - gauni operacines sistemos atnaujinimus pats pirmas.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 04, 18:28:46 sukūrė orzo »