Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 648534 kartus)

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #225: 2010 Rugpjūčio 04, 14:52:22 »
iPhone 4, sekantis bus toks :)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2010 Rugpjūčio 04, 15:02:56 »
kazkur virs menesio laiko blaskiaus ir rinkausi tarp HD2 ir Desire, bet galiausiai kai paleido androidus ant HD2 nebeliko ir dvejoniu, tik beliko susirast normalu dual boot programike  ff

nu ir kaip tau tas Android 2.2 :) ? viskas veikia ? normaliai ? instaliniai i i SD korta ar i pati tel. atminti ? Pas mane senas HTC touch pro, bet man android 2.2 normaliai neveikia, plius baterija belekaip eda lyginant su WM6.5 ir ENERGY rom. Mano nuomone Android idomesne sistema ir beveik patogesne naudojimui bet turi tikrai nemazai trukumu. Kaip ir tokia paprasta smulkmena, kad net nesugeba susigaudyt TELE2 interneto nustatymo automatiskai, reikia tan visokius APN nustatymus siustis, kai su WM6.5 tai vieni juokai (gal cia pas mane tik taip, nzn). Nu ir JAVA unt Android valdo :D uztat turbut jei ir greitesni nei WM.

Ten pamenu kazkas rase apie silpnas baterijas HD2. Nevelnio jos nesilpnos, paziurek i jo galinga proca ir ekrano dydi. Vistik nem nem jie praso turbut netgi tada kai ir nieko neveikia :D Nekalbu isvis  kai ijungtas 3G ir jo dar silpnas signalas, sukas koks skype pastoviai ir t.t. beje tuos procus kiek girdejau galima biskiu pristabdyt :D ilgiau laikys baterka.

Dar kazkas rase apie patoguma rasyt el. laiskus is mb. Nu man sunku issivaizduot kaip lengva rasyt stambesniais pristais esantiems zmonems Touch ekranais zinutes ir laiskus :D Rekomenduociau tokiem reikalm isigyti tel su normale "qwerty" klava. ;) Naudojau touch ekrana ir jau ne viena turejau su 'qwerty' klava. Du skirtingi dalykai kalbant apie patoguma ;)

nu cia va tiek is mano pastebejimu....
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 04, 15:05:38 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2010 Rugpjūčio 04, 16:25:44 »
po SPL pakeitimo i HSPL ilgai ir nuobodziai zaidziau su ROM vers. labai daug ju prikepta, isriegus viena neveigdavo Wifi, isriegus kita dar kas nors, vienu zo bedu kratinys renkantis, nes interneto erdvej begales ju prikeptu, aisku, su kaikuriom ROM versijom dingo ir buvusios bedos bei smulkus minusai.. buvau isismeiges pabandymui ir pazaidimui i SD korta, 2.2v kolkas dar nepavyko normaliai parinkti ROM'o tinkancio aparatui ir man paciam, 2.1 normaliai veike, aisku, dar ieskausi normalaus double boot, nes noriu pasidaryt kad ijungus rageli duotu pasirinkti OS, WM6.5 ar Android, siaip isgaudzius bug'us ir WM pradejo normaliai veikt, nes tik ispakavus ir uzkurus pasitaikydavo "gliuxu", pakibdavo, pristabdydavo ir pan. bei islindo softo minimalios klaidos naudojime, bet parsisiuntus is HTC sito atnaujimus viskas susitvarke  :) dabar kolkas siai dienai issrieges androidus, nes laukiu stabilaus relise'o, nors kaip visur raso kad stabilus jau iseja, bet siai dienai neskubu, nes tiesiog pacioj pradzioj smalsumas padare savo, ir dziaugiuosi kad pasiemiau butent sia kalade, ko pasekoje galesiu naudotis WM  ir android. :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2010 Rugpjūčio 04, 16:52:25 »
nu jo, WM turi toki reikala kaip pristabdyma laukui begant ir paleisdinejant vis daugiau programu. Atrodo programa  isjungiai, o ji vistiek kabo "Task manager". Android atrodo isprende si reikala :)

nu su Androidu manau bus reikalu ir bugu dar vis ivertinant kad tai yra dar naujas tel. ir pritaikytas WM. Bet gerai kai yra geru dedziu kurie stengesi bugus panaikinti  :H

beje naudoji ta Touch FLO3D  ar be jo sedi ? mane tai jis uzkniso, lagija gerokai :D bent ant mano htc.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2010 Rugpjūčio 04, 17:28:53 »
Pasiėmiau nokia c5, kol kas visai malonus, ir svarbu - metalinis korpusas :D
c5 turi minusa wifi nera ;) dabar turiu E51 nokia bet zadu imt c5 vien del agps  :D du metalinius turesiu

Wtf? :D O kas tas navi ten jame? Mokamas jis reikalas ar ne?
nemokama navigacija  :D agps imtuvas yra. isijunkt zemelapiai telefone ir turetu su kazkokia tai paklaida parodyt kur esi  :D ir panasiai marsrutai... na kaip paprasta navigacija

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2010 Rugpjūčio 04, 17:32:40 »
pasiėmiau ir aš HD2 (v)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2010 Rugpjūčio 04, 17:34:52 »
pasiėmiau ir aš HD2 (v)
Nauja ? Is kur? kiek palikai jei nepaslaptis?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2010 Rugpjūčio 04, 17:36:40 »
naują iš Omnitel. Planą aš turiu gerą, pasiėmiau su sutartimi, 24men po 59Lt = 1416Lt. Plius dar kaime bus pas mamą telefonas, iš kurio į Omnitel nemokamai skambinti galės :) O man taip nesijaus iškart išleidus 1400Lt :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2010 Rugpjūčio 04, 17:37:44 »
c5 turi minusa wifi nera ;) dabar turiu E51 nokia bet zadu imt c5 vien del agps  :D du metalinius turesiu

nemokama navigacija  :D agps imtuvas yra. isijunkt zemelapiai telefone ir turetu su kazkokia tai paklaida parodyt kur esi  :D ir panasiai marsrutai... na kaip paprasta navigacija

iš dalies teisybė, o visa teisybė yra čia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2010 Rugpjūčio 04, 18:08:20 »
aš dabar ieškausi sau HTC, tik dar neapsispredžiau kokį imti :V
Reikia telefono, kuris tarnautų tiek kaip telefonas, tiek kaip nedidelis kompas, kad būtų patogu darbinius mail'us tikrinti. Pokolkas domėjausi HD2 ir Desire, vienas Windows'inis, kitas Android'inis. HD2 pliusas - didesnis ekranas, abu turi vieną minusą - akumas laiko max 1.5 paros...

Dabar dar tas naujas pasirodė WildFire, kuris, spėju, taip pat atitiktų mano poreikius :V

Taigi patarkite ką pasirinkti ?? :V Na ir dar: ar įmanoma priversti juos, kad veiktų Bluetooth ausinė ?? :V

As uz Desire, pats irgi ilgai rinkausi kol galiausiai toki ir isigijau. Akuma gali ir per kelias valandas nuzudyt jei wi-fi ijungsi, GPS, dar kruva programu paleisi :) Siaip jei palieki ji budejimo rezime ir retai naudoji, atlaiko ir 4 paras. Na ner ko noret visgi 1ghz procesorius ir 576MB ramo kai pilnai apkrauti, ryja akuma. Paskutini karta kroviau pries 2d. 15h ir dar like 33% baterijos.
Pliusai: 16mln. spalvu OLED ekranas, patogus multitouch valdymas, begales ivairiausiu programu.
Minusai: foto kameros kokybe nestebuklinga, ekrana sunku iziuret kai saule tiesiogiai spigina.

HD2 pasirode per didelis, taipogi Windowsai man nera privalumas. Tiesa neoficialiai gali sumest Android 2.2

Tiesa dar i sarasa Google Nexus One, kurio parametrai yra identiski HTC Desire, tik su ekrano spalvom neaisku kaip. Pagrindinis privalumas turint Google telefona - gauni operacines sistemos atnaujinimus pats pirmas.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 04, 18:28:46 sukūrė orzo »

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2010 Rugpjūčio 04, 18:11:32 »
kazkur virs menesio laiko blaskiaus ir rinkausi tarp HD2 ir Desire, bet galiausiai kai paleido androidus ant HD2 nebeliko ir dvejoniu, tik beliko susirast normalu dual boot programike  ff
ir turi telefona be garantijos :P Kalade tas HD2 :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2010 Rugpjūčio 04, 19:58:58 »
atgal imeti spl vietoj hspl ir turi ta garantija :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2010 Rugpjūčio 05, 09:37:03 »
kalade tai kalade tas HD2, bet ekrano dydis uztat  :H kas manau turetu buti dyydelis pliusas internetui, el.pastui ir t.t. Dar turetu HD2 'qwerty' klava tai isvis butu 'viescius'  :H

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2010 Rugpjūčio 05, 10:28:56 »

Tikrai nieko nekainuos? :D Nes blin, kad nepriskaičiuotų po to man kokio interneto mb :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2010 Rugpjūčio 05, 10:29:16 »
kalade tai kalade tas HD2, bet ekrano dydis uztat  :H kas manau turetu buti dyydelis pliusas internetui, el.pastui ir t.t. Dar turetu HD2 'qwerty' klava tai isvis butu 'viescius'  :H
vakar visą vakarą pražaidžiau su telefonu :-] Didelis jis, bet man kaip tik tokio ir reikėjo, kai pastoviai reikia tikrintis mail'ą būnant ne prie kompo (y)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2010 Rugpjūčio 05, 14:18:36 »

praktiskai del ekrano ir subtilaus dizaino ir jamiau, didelis pliusas naudojantis tom tomu, emailu, inetu, + nesunku nemazais pirstais sugraibyt :D tik naudoju ne querty, o phone keypad tipo, kazkaip patogiau ir mygtukai didesni :) o tas dydis tai nesikandzioja, nes atperka plonumas, kienej nelabai ir mauna kelnes zemyn :D

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2010 Rugpjūčio 05, 23:57:51 »
kokia jusu nuomone apie HTC Wildfire ? labiau norejau Hero, bet kad jis jau isimtas is prekybos
na o del Wildfire, tai man nepatinka vienas minusas, kad jo ekrano rezoliucija maza, o ekranas net 3,2 colio.  :V

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2010 Rugpjūčio 06, 07:07:53 »
Niekada netikejau, kad telefonas gali buti sukurtas tam , kad zmogui butu kuo patogiau ir lengviau naudotis juo (y)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2010 Rugpjūčio 06, 09:03:26 »
Niekada netikejau, kad telefonas gali buti sukurtas tam , kad zmogui butu kuo patogiau ir lengviau naudotis juo (y)

Nkd nesupratau kodel zmones tiek verziasi turetu tuos iphone? :D O tas 4 tai ir dar bugovas visas, antenos padorios nera,ne taip paimk rysio nebegaudo

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2010 Rugpjūčio 06, 09:20:07 »
cia kazkokia mada matyt turet iPhone.  :D  O man tai telefoonais su savais +/- kaip ir visi kiti tel. :D

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2010 Rugpjūčio 06, 11:33:25 »
cia kazkokia mada matyt turet iPhone.  :D  O man tai telefoonais su savais +/- kaip ir visi kiti tel. :D

Ahah mada :D muzikos klausai is ipod, skambini is iphone, namie kompac imac, o nesiojies ipad  :D :D Ir visas esi apple :D

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2010 Rugpjūčio 06, 12:29:11 »

Nkd nesupratau kodel zmones tiek verziasi turetu tuos iphone? :D O tas 4 tai ir dar bugovas visas, antenos padorios nera,ne taip paimk rysio nebegaudo
isigyk iphone pats suprasi kodel zmones jos perka ;)

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2010 Rugpjūčio 06, 13:22:23 »

Kai rinkausi tel turejau galimybe ir iphone paciupineti ir draugai turi tai kiek teko naudotis kazko ispudingo nepamaciau :)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2010 Rugpjūčio 06, 14:06:42 »

Kai rinkausi tel turejau galimybe ir iphone paciupineti ir draugai turi tai kiek teko naudotis kazko ispudingo nepamaciau :)
O as iphone pardaves, dabar neisirenku niekaip ka pirkti :)

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2010 Rugpjūčio 06, 16:06:33 »
kokia jusu nuomone apie HTC Wildfire ? labiau norejau Hero, bet kad jis jau isimtas is prekybos
na o del Wildfire, tai man nepatinka vienas minusas, kad jo ekrano rezoliucija maza, o ekranas net 3,2 colio.  :V
netik rezoliucija maza, procesorius irgi silpnokas, ramu taip pat maziau nei hd2 ar desire. Zodziu cia pigi  ismanaus telefono versija...