mano nuomone neverta. o ir 3.5 " ekranas yra gerokai per mazas. o skiriasi jie is esmes...
sveiki, man 24, as i Vilniaus, esu reklamos ir marketingo auka, turiu sena HTC HD2 mutavusi i android 2.3.7 ir antra reklamos zaisla SGS2, neivieno neisnauoju, kadangi labai patinka ipone reklama pirksiu ji, nors vistiek neisnaudosiu,bet pirksiu nes reklama labai grazi
jo buvau UK kai paleido akcija, perki 4s, gauni 3gs dovanu
sndn trumpai motorola razr minkiau, tai nieko toks pasirode, tik gal kiek per platus. Renkuosi is sg2, obuolio ir razr, neapsisprendziu....
Citata iš: knerka 2011 Gruodžio 07, 19:50:34 sndn trumpai motorola razr minkiau, tai nieko toks pasirode, tik gal kiek per platus. Renkuosi is sg2, obuolio ir razr, neapsisprendziu.... Asmeniskai obuolys man pinigu permokejimas totalus perkant lietuvoj jej dar 4s ismest vos ne 3 tukst nesamone
Citata iš: Kimukas 2011 Gruodžio 07, 20:39:22 Citata iš: knerka 2011 Gruodžio 07, 19:50:34 sndn trumpai motorola razr minkiau, tai nieko toks pasirode, tik gal kiek per platus. Renkuosi is sg2, obuolio ir razr, neapsisprendziu.... Asmeniskai obuolys man pinigu permokejimas totalus perkant lietuvoj jej dar 4s ismest vos ne 3 tukst nesamone 4S pora stuku, razr 1850 lt, galaxy dar pigiau
sveiki norejau paklausti ar kas turite ar turejote nokia 701? noreciau suzinoti nuomones ir atsiliepimus
O tai nokia n9 cia telefonas ?