Na va rasau is ipad2:) pagerbiau steVe'a.paemiau 3G 64gb...ziuresim kas per daikts
na as masciau masciau ir pamasciau kad nera normalesnio daikto,aisku as bbz kas cia per OS ir kaip i ji filmus kelt dar nemoku,bet man patinka kad jis tikrai KOKYBISKAS,o ne plastmases gabalas...dabar darau update'e iki IOS 5,ziuresim po poros dienu kai atsizaisiu...P.S dar smart cover odini nusipirkau baltas prie balto,pimpis pora cm pailgejo,tai jau pliusas
Citata iš: jaunelis 2011 Spalio 18, 13:15:32 na as masciau masciau ir pamasciau kad nera normalesnio daikto,aisku as bbz kas cia per OS ir kaip i ji filmus kelt dar nemoku,bet man patinka kad jis tikrai KOKYBISKAS,o ne plastmases gabalas...dabar darau update'e iki IOS 5,ziuresim po poros dienu kai atsizaisiu...P.S dar smart cover odini nusipirkau baltas prie balto,pimpis pora cm pailgejo,tai jau pliusas Seniau teko isigyt pirmaji ipad'a minkau apie puse metu ji. Norejau imti samsunga, bet nebuvo 10. Ka galima pasakyt, zaislas geras, laiko batareika gerai, tikriausiai didziausias pliusas. Zaidimukai laikui prastumti irgi puikus dalykas Tik nervina kad keliant filmus, juos reikia konvertuoti i kita formata, kas siek tiek uztrunka, daugiau nusiskundimu nera
Bet koki video faila galima ziureti su VLC plejeriu.
Citata iš: volume13 2011 Spalio 18, 13:51:49 Bet koki video faila galima ziureti su VLC plejeriu.Vienu metu VLC kazkodel buvo neprieinamas siunciant is appstore neveikdavo, reikes pamegint dabar
Kiek pinigu mokejai? O siaip tai Apple gaminius zmonės labiausiai pradeda vertinti tik juos isbande. Normaliai isbande, o ne laike rankoje ar tik pabande.
Evaldai o kaip to x1 klaviatura ir pan?patogus ar toks lb pigus ir nesmagus? ir kaip ten su tom dviem sim kortom reikalai?
siaip dar gandas eina, kad rimtesni zveri samsung paleis greitu metu, su 1.8ghz dual core. Bet cia tik gandas )
jauciu ir man ta x1 pasiimt reikes, nes galvojau c3 gal c2 imt, bet pagalvojus tai kam papildomai moket uz tas kelias papildomas funkcijas kuriu nenaudosiu beveik