Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 643632 kartus)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
HD2 droid 2.3.4, taip pat labai daznai pametineja rysi... sakyciau net per daznai..butent tele2.. su omnitel kad dinginetu niekada nebuvo buve

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
HD2 droid 2.3.4, taip pat labai daznai pametineja rysi... sakyciau net per daznai..butent tele2.. su omnitel kad dinginetu niekada nebuvo buve
Mano irgi tele2, seniau taip nebudavo su eziu...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
jo, as ezio nr i tele2 persikeliau, nuo tada ir prasidejo grybavimai.. visos padalos rysio retai kada uzsilaiko,geriausiu atveju kelios ..o dazniausiai isvis pametineja rysi..po to staigiai visos padalos ir vel krenta zemyn arba isvis dingsta.. anksciau su tele2 tokiu veju nebuvo..galvojau aparatas ar OS kalti, bet idejus korta i kita aparata be OS - same sh*t.. tai gali but kad jau nepajegia pastotes visu klientu aptarnaut ko pasekoje - perkrova ir turim sh rysi kaip pries 10 metu..

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
Prisidedu prie jusu ir irgi metu akmeni i tele2 darza :D Paskutiniu metu ir man tokia pat problema, kad ima ir dingsta nei is to nei sio rysys tel htc hd mini

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
tai sakau pasiziurekit kokie nustatymai, jei 2g/3g tai esant silpnam signalui perjungia i 2g, bet tas uztrunka apie minute ir tiek. Jei ilgiau rysio nebuna, tai Radio atnaujint bandyt reikia.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
senam aparate tas pats...so, ne aliofone beda

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai sakau pasiziurekit kokie nustatymai, jei 2g/3g tai esant silpnam signalui perjungia i 2g, bet tas uztrunka apie minute ir tiek. Jei ilgiau rysio nebuna, tai Radio atnaujint bandyt reikia.
Pas mane isvis nustatya ant 2g budavo...

P.s Kas zinot normalu meistriuka Vilniuje telefonu? :D Kontaktai gerai butu (+)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
as turiu ;) 867684444 Arunas ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 28, 16:58:05 sukūrė DOHC »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
O adresiukas? (+) dekoju is anksto :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
Na kas is jusu naudoja SGS2? Kaip laiko? Kiek skaiciau, kad kaista telefonas stipriai intensyviai naudojant? :)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Na kas is jusu naudoja SGS2? Kaip laiko? Kiek skaiciau, kad kaista telefonas stipriai intensyviai naudojant? :)

pas mane kaito naudojant web browseri. Po atnaujinimo kaista zymiai maziau.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
na ir kaip sgs ?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
 :V..

nu, jei tiesiai sviesiai - plastmases gabalas . Pirmas ispudis toks buvo paemus i rankas. Kartais kaikur labai pasiilgstu DHD. Jei ne SGS'o AMOLED ekranas tai tikrai butu visiskai paprastas eilinis telefas. Rinkausi tarp HTC Sensation ir SGS'o, bet kadangi buvau nusprendes isbandyti kazka naujo ir beto paemus i rankas HTC pasijauciau, kad lyg vel laikyciau tapati DHD, paemiau SGS2. Beto SGS2 labai truksta ekrano raiskos. Labai labai.... O htc sensation ekranas tikrai ispudingas savo raiska, tikrai jautesi kai maigiau.
 O siaip kazkaip pripratau ir visai apsipratau prie to SGS2. Plonas, lengvas ir didelis ekranas man svarbiausiai.Ir istiesu, sukas tikrai neblogai :)
 Tiesa, fotkina ir filmuoja ispudingai. Cia su DHD buvusiu jau nebepalyginsi tikrai. Filmuojant Full HD, PC kompas pas mane irasu nepaveza  :D  :V

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
Kazkaip susimasciau apie nauja tel aparata :) Nezinau ka rinktis, visi tokie grazus, geri :D Kazkaip htc sentation, sgs2 ar nors ir priesiskai nusiteikes galvoju gal imti iphone4? :D Kokios nuomones?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
:V..

nu, jei tiesiai sviesiai - plastmases gabalas . Pirmas ispudis toks buvo paemus i rankas. Kartais kaikur labai pasiilgstu DHD. Jei ne SGS'o AMOLED ekranas tai tikrai butu visiskai paprastas eilinis telefas. Rinkausi tarp HTC Sensation ir SGS'o, bet kadangi buvau nusprendes isbandyti kazka naujo ir beto paemus i rankas HTC pasijauciau, kad lyg vel laikyciau tapati DHD, paemiau SGS2. Beto SGS2 labai truksta ekrano raiskos. Labai labai.... O htc sensation ekranas tikrai ispudingas savo raiska, tikrai jautesi kai maigiau.
 O siaip kazkaip pripratau ir visai apsipratau prie to SGS2. Plonas, lengvas ir didelis ekranas man svarbiausiai.Ir istiesu, sukas tikrai neblogai :)
 Tiesa, fotkina ir filmuoja ispudingai. Cia su DHD buvusiu jau nebepalyginsi tikrai. Filmuojant Full HD, PC kompas pas mane irasu nepaveza  :D  :V

ner ka imt is tlf ziauriai,skaityk samsung ir htc vieninteliai,nors man ant htc alergija kaip tau samsungui)))) gal rimtai iphone'a pasiimt,bet jauciu as ji pisiu i zeme ta pacia diena))))

beje kokios kainos sgs 2 ?

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
Kazkaip kiek teko skaitinet htc ir sgs stato lygiai :) tai va neaisku ka cia rinktis, pas samsunga vilioja amoledas, bet htc raiska gera. htc batareikia mazesnes talpos, bet filmuoja graziai :D Nu gal dar atsiras sensation savininkas pakomentuoti galetu

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
Kai rinkausi tai kainos buvo SGS2 - 1800lt, o HTC Sensation buvo 1950 berots. Cia GSMArenoj. Dabar jau pigiau. SGS 1660 ir 1600 HTC toj pacioj kontoroj.

O kur ten stato vienodai HTC ir SGS ? kazkaip kiek inete ziurejau ir zurnaluose palyginimus tai visur pirmauja SGS. Buvo vienam zurnale palyginimas HTC Sensation, SGS2 ir SONY Arc tai visur pirmauja SGS tik nuotraukas daro geriausiai SONY.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
Re: Mobilus telefonas. Koki pasirinkti?
« Atsakymas #1642: 2011 Rugpjūčio 01, 01:27:31 »
lauksim google nexus 3 :)

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1643: 2011 Rugpjūčio 04, 11:53:22 »
Kuris geriau galaxy ace? wave II? lg optimus black?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 04, 13:41:51 sukūrė Kimukas »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1644: 2011 Rugpjūčio 05, 23:24:48 »
Vienu zodziu, nunesiau, paziurejo, akd HTC: "Netaisom, neturim detaliu"... :(
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1645: 2011 Rugpjūčio 14, 00:13:36 »
ka siulot, galaxy ar n8? :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1646: 2011 Rugpjūčio 14, 00:28:48 »

Vienareiksmiskai galaxy, nokia akmens amzius :)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1647: 2011 Rugpjūčio 14, 11:20:06 »

bet cia naujas symbian :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1648: 2011 Rugpjūčio 14, 11:25:32 »

bet cia naujas symbian :D

tai tas pats kas naujas žigulys....

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1649: 2011 Rugpjūčio 14, 11:29:51 »
Nu ok, ka tada dar galit pasiulyti kazka panasaus?