Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 648303 kartus)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Navi, na kaip cia pasakius. Pagal mano pusrutulius telefons nelabai atstoja siai dienai tikruju navigaciniu prietaisu.... as asmeniskai naudoju IGO. Puse velnio, bet toli grazu kas an tikrosios navi bet kentet galima ir net itariu, kad kazin ar yra kazkas geriau androidui siandien.  Del filmu negaliu kazko pasakyt, nes dar nei kart nebandziau ant savo DHD tik kiek, uzmeciau aki forumuos, tai atceit valgo be bedu ivairius formatus. Man filmai telefone kazkaip nepointas. Bet dabar net paciam idomu pasidare, reiks pabandyt. Nu tik galiu garantuot, kad juotube sukas be bedu. Is minusu - baterija, garsekalbis ne itin aukstos kokybes, tiesa, po vieno atnaujinimo juntamai pasitaise garsekalbis.  Toliau kamera. Nu irgi nekazkas kaip 8mpixeliai. Jei nesudrebini rankos ir geras apsvietimas tai dar neblogai... siaip rankoj malonus, turi svorio. Plonas. Is bedu daugiau kaip ir nepastebejau. Siaip as juo labai patenkints. Jei imsi DHD, tikrink ekrana ar nera "negyveliu" tasku. Nu taspats kaip TFT monikam buna. Pas mane vienas yra, pastebejau tik veliau gerokai ir tai matos tik ant balto fono....

bent ant WM - tom tom gyvunas,nors ir ne telefe nevirskunu tomtomo..  :D Garmin (y) ir vaziuoja kaip priklauso,dabar telefe, buvo masinos multimedijoj , asmeniskai bene geriausia man navi ..net senutej n95 garminas normaliai veike, aisku, esamo kolkas HD2 ekranas pats tas navi..