Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LED lemputės namams  (Skaityta 8257 kartus)

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
Re: LED lemputės namams
« Atsakymas #25: 2013 Kovo 03, 17:38:23 »
Kas del ledu, turejau pradzioj tuos kur daug ledu buna, pas mane buvo apie 60, sviete pusetinai, pradzioj perdege keli, keli pradejo mirkseti, isardiau paziureti, chren ten sutvarkysi, kinai pasistenge su litavimu buvo. Mokejes buvau gal kelis svarus is ebay. Taigi ismeciau lauk  :D.
Toliau uzsisakiau 3 led lemputes su 7 smd ledais bei su gaubtais dangteliais kaip kaitrines ir dar uzrukinti. Daiktas tikrai geras, gan neblogai skleidzia sviesa, kaip apie 3 w galingumo. Bet panasiai po metu viena pradejo blankiau sviesti, paskui ir kitos po keliu savaiciu. Na ka gi, ne lietuvis jei neisardysi ir nepaziuresi kas ten daros :). O gi pasirodo issipute kondikai visu triju, netgi visi sutruke buvo, bet kontaktai viskas ok buvo. Ka gi nusirasiau skaiciukus nuo ju ir i lemona. Uz du litus paimiau keramikinius kondensatorius. Ilitavau naujuosius - po pakeitimo antri metai sviecia be problemu, visi kaip vienas, jokio karscio  :). Sekancius imsiu tokius pacius tik galingesnius. :) Ir pocher man ant tu olmio ledu, kur tie patys led kaip is ebay - 30 litu brangesni. Mielieji, kodel jie juos ir keicia be problemu, jeigu as is ebay juos paimu iki 2 svaru, tai jus isivaizduojat kai dideli kieki imi kokia kaina gaunas maza ?:) Todel ir gali sau leisti per 5 metu garantini pakeisti 5 lemputes ir dar pliuso lieka, na aisku jau cia blogiausiu scenariju :)