Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 325128 kartus)

Neprisijungęs apacci

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED LCD/PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #325: 2011 Sausio 18, 20:38:45 »
siaip visiems renkantis TV, ypatingai mastant tarp plazmos ir lcd, siulyciau perskaityti sia tema nuo pradziu ir tikrai tada nebekils pakartotinu klausimu(dazniausiai tam paciam asmeniui). Ties 17 puslapiu jau turesit ir sawo nuomone ir ziniu bagaza sia tema, ir jei kaimynas pasakys, kad plazma daug elektros ryja, galesite apsviesti tamsuoli ;)

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #326: 2011 Sausio 19, 22:06:26 »
Jei kam reikia yra pas draugą naujų Technisat techniline 32hd lcd telikų.Gaminti Vokietijoje, kiek aš suprantu pakankamai rimti telikai, full hd, visi įmanomi imtuvai.Gal dar ką papildys didesni specai savo nuomone.Kaina 2800Lt Klaipėdoje.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327: 2011 Sausio 19, 22:11:04 »
32" kosmine kaina (+)

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #328: 2011 Sausio 19, 22:20:44 »
32" kosmine kaina (+)
Suprantu kad yra ir pigiau bet tai galbūt nėra tokio pačio lygio telikai, čia jau manau reikia parametrus žiūrėt o ne vien tik kad jis 32 colių.Kažkaip abejoju kad labai jau daug telikų už tokią kainą yra su dvbt mpeg2 ir mpeg4, dvbc, dvbs hd.Jei jau labai yra daug analogų tokiai komplektacijai tada sutiku kad kaina aukšta galbūt.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #329: 2011 Sausio 19, 22:28:59 »
dvb-s pas mus kiek aktualu ?? ;)

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #330: 2011 Sausio 19, 22:37:18 »
dvb-s pas mus kiek aktualu ?? ;)
O nuo kada sat tv neaktualu galima paklaust, ir dar ten yra dvb-s2?
Man pvz dvb-c neaktualu, bet tai nereiškia kad visiem to nereikia.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #331: 2011 Sausio 19, 22:43:27 »
kiek zmoniu pas mus ji naudoja, procentaliai ?? Minimumas. pas mus t ir c aktualu, o s ar s2 visiems pofig (+)

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #332: 2011 Sausio 19, 22:51:14 »
kiek zmoniu pas mus ji naudoja, procentaliai ?? Minimumas. pas mus t ir c aktualu, o s ar s2 visiems pofig (+)
Nu aš suprantu kad sony, samsung, panasonic ir t.t. "širpotrebas" pas mus valdo.Pagal vaizdo kokybę tai visi šitie aparati "rūko" palyginus su kai kuriomis atrodo pagal vardus ir visiškai nežymiomis firmomis.
Matai kadangi aš pažystamas su sat tv pakankamai iš profesionalios pusės tai nustebtum sužinojes kiek iš dabartinių sat naudotojų apsidžiaugtų galėdami atsikratyt vieno papildomo pultelio ir imtuvo, o galėtų tuo naudotis tuo iš pačio teliko.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #333: 2011 Sausio 19, 22:57:39 »
sirpotrebas :-] :-]

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #334: 2011 Sausio 19, 22:58:51 »
man pavyzdziui buvo vienas is pagrindiniu kriteriju renkantis telika,kad butu dvb-c. kam ziureti analogine,jei uz ta pacia kaina transliuoja skaitmena? :) o privalumu daug,ir ne tik is vaizdo kokybes puses. kanalo kalbos pasirinkimas irgi super dalykas

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #335: 2011 Sausio 19, 23:37:48 »
na mes apie s kalbejome... c ir t jau 99% teliku turi ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #336: 2011 Sausio 20, 09:35:28 »
Nu aš suprantu kad sony, samsung, panasonic ir t.t. "širpotrebas" pas mus valdo.Pagal vaizdo kokybę tai visi šitie aparati "rūko" palyginus su kai kuriomis atrodo pagal vardus ir visiškai nežymiomis firmomis.
Matai kadangi aš pažystamas su sat tv pakankamai iš profesionalios pusės tai nustebtum sužinojes kiek iš dabartinių sat naudotojų apsidžiaugtų galėdami atsikratyt vieno papildomo pultelio ir imtuvo, o galėtų tuo naudotis tuo iš pačio teliko.
dabar jau turiu daugiau laiko, tai paklausiu šiek tiek informacijos apie tuos telikus (+)
Garantija ?? Atvežimo terminas ?? Vartotojo instrukcija Lietuvių kalba ?? Garantinis aptarnavimas ?? Èia keli klausimai pradžiai (v)

Dabar apie DVB-S2. Tarkime, kad Kaune turiu tokį TV, ne Technisat, bet Panasonic TX-P50V20E. Ką gero gali pasiūlyti man ?? :V

čia šiek tiek apie šį "šerpotrebą":
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279623234

All in all Panasonic V20 is a fantastic TV and the picture quality is close to being the best available today. ;)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #337: 2011 Sausio 20, 16:39:57 »
kaip cia man atsikratyt sat imtuvo ir tuo paciu TV pultu viska valdyt? :) noriu....

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #338: 2011 Sausio 20, 16:46:34 »
kaip cia man atsikratyt sat imtuvo ir tuo paciu TV pultu viska valdyt? :) noriu....
This TV is designed to meet the standards (current as of August, 2009) of DVB-T/C (MPEG2 and MPEG4-AVC(H.264)) services.
The compatibility with future DVB services is not guaranteed.

čia G serijai. Ji neturi S tunerio (-)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #339: 2011 Sausio 20, 16:48:28 »
pas mane šiandien sugedo Seltekos DVB-C tuneris (n) Operatyvi pagalba iš Mikrovisatos atskubėjo ir pakeitė į būtent Technisat tunerį :-] :-] :-] Tada dar galvojau kur čia tas pavadinimas toks girdėtas, o juk tik iš vakaro apie tokį televizorių užsiminė žmogus :) Laukiu kelių atsakymų į mano klausimus ir parašysiu savo įspūdžius dėl imtuvo (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #340: 2011 Sausio 20, 17:19:39 »
čia gali pasiskaityti kaip pasirodė G20-as testuose ir kaip jis buvo įvertintas (+)
http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-TX-P42G20-Plasma-HDTV-Review.html

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #341: 2011 Sausio 20, 17:26:02 »
dabar jau turiu daugiau laiko, tai paklausiu šiek tiek informacijos apie tuos telikus (+)
Garantija ?? Atvežimo terminas ?? Vartotojo instrukcija Lietuvių kalba ?? Garantinis aptarnavimas ?? Èia keli klausimai pradžiai (v)

Dabar apie DVB-S2. Tarkime, kad Kaune turiu tokį TV, ne Technisat, bet Panasonic TX-P50V20E. Ką gero gali pasiūlyti man ?? :V

čia šiek tiek apie šį "šerpotrebą":
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279623234

All in all Panasonic V20 is a fantastic TV and the picture quality is close to being the best available today. ;)
Beviltiška diskutuot apie tai ko nebus, arkliui aišku kad nebus nei garantijos nei instrukcijos lt kalba, pats puikiai manau visą tai supranti.O telikai dabar yra Klaipėdoje dar 3 vnt likę.Apie technisat dvb-t imtuvų problemas gali irgi nepasakot, žinau tuos dalykus puikiai, apie dvb-c nelabai domiuosi.Šiaip būtent šio teliko kaina vokietijoje iki išpardavimų buvo 1449eur.Draugas vieną sau pasiėmė tai sakė nelabai mato su kuo lygint galima vaizdo kokybę iš esančių pas mus parduotuvėse.Aišku čia sąslyginis dalykas, priklauso nuo signalo šaltinio ir t.t.
Tai tuo temą galima ir baigt, nelabai man čia noro yra kažką bandyt įrodinėt.Man pasiūlė, aš pasiūliau čia, intereso jokio savo čia neturiu.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 20, 17:34:14 sukūrė mariuskm »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #342: 2011 Sausio 20, 17:34:24 »
Beviltiška diskutuot apie tai ko nebus, arkliui aišku kad nebus nei garantijos nei instrukcijos lt kalba, pats puikiai manau visą tai supranti.O telikai dabar yra Klaipėdoje dar 3 vnt likę.Apie technisat dvb-t imtuvų problemas gali irgi nepasakot, žinau tuos dalykus puikiai, apie dvb-c nelabai domiuosi.Šiaip būtent šio teliko kaina vokietijoje iki išpardavimų buvo 1449eur.Draugas vieną sau pasiėmė tai sakė nelabai mato su kuo lygint galima vaizdo kokybę iš esančių pas mus parduotuvėse.Aišku čia sąslyginis dalykas, priklauso nuo signalo šaltinio ir t.t.
aš čia žiūriu kaip verslininkas :-] Reikės susisiekti su gamintoju, gal norėtų į Lietuvą vežti šiuos high-end produktus - oficialiai, su garantijomis ir t.t.  ;)
Dabar apie parduodamus telikus - dėl garantijos tai didelis minusas :/, lietuviška instrukcija man asmeniškai pofig, svarbu nors angliška būtų :) Lyginti su parduotuvės vaizdu negalima dėl kelių priežasčių:
  • jei vaizdas per DVD/BD/HD grotuvą, tai jis toks nebus namie žiūrint TV
  • jei vaizdas nuo antenos, tai namie rodys geriau, nei parduotuvėje

P.S. Apie DVB-T imtuvus aš nieko nepasakojau (-)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #343: 2011 Sausio 20, 17:49:43 »
P.S. ir dar - vaizdas labai stipriai priklauso nuo televizoriaus nustatymų Oo) - pradiniai nustatymai dažnai būna ne visai teisingi, reikia žinoti kaip kokį modelį nustatyti, kad tiek elektros sąnaudos mažesnės būtų (plazmoms aktualu), tiek rodytų geriausią vaizdą, o ne ryškiausias spalvas...

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #344: 2011 Sausio 20, 18:33:28 »
This TV is designed to meet the standards (current as of August, 2009) of DVB-T/C (MPEG2 and MPEG4-AVC(H.264)) services.
The compatibility with future DVB services is not guaranteed.

čia G serijai. Ji neturi S tunerio (-)

Nu ir gerai, naudosiu 2 pultus :D svarbu satelita rodo :)

čia gali pasiskaityti kaip pasirodė G20-as testuose ir kaip jis buvo įvertintas (+)
http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-TX-P42G20-Plasma-HDTV-Review.html

apie sita tv skaiciaus pries pirkdamas :)
geriau papasakok kaip man ji cia nustatyt kad ale vaizdas butu super :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #345: 2011 Sausio 20, 18:41:52 »
viskas paprasta:

2010 m. modeliai
G20E/V20E/GT20E/VT20E rekomenduotini nustatymai pagal naudojimo instrukcijas.
Meniu->Nuotrauka-> Peržiūros režimas->THX ("Tikras kinas" naudojant vidinį media grotuvą)/Profesionalus 1 arba 2*.
Meniu->Nuotrauka-> Kontrastas/Šviesumas/Spalvos/Ryškumas -> nustatomi naudojant specialius šablonus (jei reikia).
Meniu->Nuotrauka-> Ryški spalva-> Išjungta.
Meniu->Nuotrauka->Papildomi nustatymai-> Gama-> 2.4
Meniu->Nuotrauka-> Triukšmų mažinimas -> Išjungta/ savo nuožiūra.
Meniu->Nuotrauka-> "Eco" režimas-> Išjungta. Jei dieną trūksta skaisčio - įjungta.
Meniu-> Sąranka-> Kitos nuostatos -> Energijos taupymas-> Išjungta
Meniu-> Sąranka-> Kitos nuostatos -> 16:9 skenavimas -> Išjungta (HD turiniui). SD turiniui savo nuožiūra, nes žiūrint SD šaltinį (TV programas) ir išjungus 16:9 skenavimą gali matytis nereikalinga techninė informacija.
Meniu-> Sąranka-> Kitos nuostatos -> Intelligent Frame Creation (IFC)/24p Smooth Film -> Išjungta. Įjungčiau, tik jei turinyje yra vietų kur labai stipriai trūkčioja vaizdas.
Meniu-> Sąranka-> Kitos nuostatos -> Didelė skiriamoji geba -> SD signalui savo nuožiūra. HD signalui - išjungta.

* Vaizdo profiliai Profesionalus 1 arba 2 atsiranda atrakinus ISF f-ją:
Meniu-> Sąranka-> Išplėstinis ("isfccc") ->Įjungta

Įjungus išplėstinę ISF f-ją, atsiranda papildomi meniu:
Meniu->Nuotrauka->Papildomi nustatymai->Baltos spalvos valdymas (raudonos/žalios/mėlynos stiprinimas ir atšaukimas)/Spalvų valdymas (raudonos/mėlynos/žalios atspalviai ir sodrumas)/Gama.
Baltos spalvos ir spalvų valdymo meniu nekliudote- paliekate kaip yra. Į šiuos du meniu lendate tik tada, jei turite monitorių kalibravimo prietaisą.

Neprisijungęs ramsius

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #346: 2011 Vasario 01, 21:40:42 »
Sveiki norejau pasidometi jusu nuomones apie televizoriu Philips 40PFL7605H/12

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #347: 2011 Vasario 01, 22:12:19 »
labai abstraktus klausimas... Modelis neblogas.

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #348: 2011 Vasario 13, 21:44:37 »
ar reali tokia nuolaida? ir kaip pats modelis, ar vertas dėmesio?  :)
http://www.avitela.lt/p/panasonic-th-42-py-800-p/

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #349: 2011 Vasario 13, 21:45:56 »
ar reali tokia nuolaida? ir kaip pats modelis, ar vertas dėmesio?  :)
http://www.avitela.lt/p/panasonic-th-42-py-800-p/
taip (+) Tai High-end modelis, bet poros metų senumo... DVB-T ir DVB-C neturi (-)