Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 339612 kartus)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #2175: 2014 Gruodžio 18, 11:34:20 »
playlistu pilna internete, rasot googlej iptv m3u, o tada jau reik rinktis ko jum reikia, svarbu susirasti kas streamina, tada playliste pasisilieki reikalingus kanalus, ir dadedi kuriu truksta is kit grojarasciu,
va keletas playlistu :
http://vk144.narod.ru/
http://iptv-work.at.ua/
http://hdbox.ws/news/43-ip-tv-kanaly.html
yra ju daugybe, as cia pirmus pasitaikiusiu is google imeciau veikianciu

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2176: 2014 Gruodžio 18, 13:26:49 »
playlistu pilna internete, rasot googlej iptv m3u, o tada jau reik rinktis ko jum reikia, svarbu susirasti kas streamina, tada playliste pasisilieki reikalingus kanalus, ir dadedi kuriu truksta is kit grojarasciu,
va keletas playlistu :
http://vk144.narod.ru/
http://iptv-work.at.ua/
http://hdbox.ws/news/43-ip-tv-kanaly.html
yra ju daugybe, as cia pirmus pasitaikiusiu is google imeciau veikianciu
jo jo , tu visokiu nesamoningu pilna :) bet kai reik rast VSB gerai veikianti...prasideda ieskojimas :)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2177: 2014 Gruodžio 18, 22:14:38 »
na cia ziurint ka skaityt nesamoniga :) ypac kai yra visi pagrindiniai ktv retransliuojami kanalai, ir kruva filmu bei hd, tai kaip uz dyka manau visai neblogai ! hdtvlietuva.com forume vis atsiranda kas streamina is lietuvos, tame tarpe ir VSB

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2178: 2014 Gruodžio 27, 23:40:50 »
Iskilo klausimas a reik saugoti per garantini laikotarpi tv ipakavima-tai yra jo deze?ir ka darytibsu senu tv,ta prasme nesinori ismesti prie konteinerio veikenti bet nereikalinga,gal kas superka o gal kam reik :think: ?

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2179: 2014 Gruodžio 28, 00:07:01 »
Iskilo klausimas a reik saugoti per garantini laikotarpi tv ipakavima-tai yra jo deze?ir ka darytibsu senu tv,ta prasme nesinori ismesti prie konteinerio veikenti bet nereikalinga,gal kas superka o gal kam reik :think: ?
pakuotę saugoti nėra privaloma, bet aš kai turiu vietos, saugau - jei nutiks koks garantinis remontas, tikrai kurjeris mieliau paims originalioje pakuotėje.
Yra gi perdirbimo įmonių, kurios gali paimti seną techniką :think:

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2180: 2014 Gruodžio 28, 22:01:32 »
as tai ismeciau deze, kur as pasidesiu tokia deze.... jeigu tureciau kokia darzine tada galetu sandeliuot

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2181: 2014 Gruodžio 29, 12:21:03 »
Jo, ta Panasonico dėžė vietos užima :D

Pabandžiau su tuo serveriu, kur kubikas lnką įdėjo. Tai ant Samsungo viskas tarkoje, ant Panasonico lagina turbūt per silpna wifi antena. IPTV reikia gilintis dar, nes tik playlistą įmetus programoje neveikia.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2182: 2014 Gruodžio 29, 22:18:36 »
Na as playlista paleidziu, per nas, jokio strigimo, tik reikia saltinio normalaus. Panasonic

Neprisijungęs deiras

• Įrašai: 1098
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2183: 2015 Sausio 07, 10:47:20 »
nu gal kas jau geru akciju matete? :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2184: 2015 Sausio 07, 14:03:58 »
Agha, ir man jau speju reiktu realiu akciju, ne lempos. Reik ne maziau nei 55' teliko.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2185: 2015 Sausio 08, 12:48:55 »
ant 55" jau būtų neblogai, kad 4k būtų, iš tolo gal nesimatys, bet turputi iš arčiau jau norėtusi
kiek žiūrėjau tai arba tinklelis tarp taškų matosli arba taškai didesni ir kvadratiški ir tokiam jau softwarinei antialiasingai nelabai bepadeda
bet čia aš taip norėčiau ir lyg kelis variantas mačiau kur dar nesulankstyti dideli ir su 4k ir kaina pakenčemai didesnė nei full HD

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2186: 2015 Sausio 08, 16:41:56 »
Turiu panasonic tx-42as650e toli ale smart tv, nežinau aš kodėl jį pasirinkau, bet turiu jau beveik metus, tik kolkas apart tv funcijos nesinaudojau juo, dabar pradedu pasižaisti su juo ir kyla labai daug klausimu, pradziai tai žiauriai nepatogu su paprastu pulteliu kazka rasyti ar valdyti, sakau gal galima pajungti klaviatura ir pele prie jo? ir ar tnka paprastos kompiuterines ar butinai butent panasonico kazkokios tv skirtos buna?
 Toliau tai neleidzia perziurėti video per narsykle kitose svetainėse apart youtube, ir prašo atnaujinti sistemą, tačiau naujinant erroora išmeta. Gal kas kokiu patarimu? ar šiaip zinot kokiu gudrybiu su tokiais tv?

Neprisijungęs simkaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2187: 2015 Sausio 08, 18:04:41 »
Turiu panasonic tx-42as650e toli ale smart tv, nežinau aš kodėl jį pasirinkau, bet turiu jau beveik metus, tik kolkas apart tv funcijos nesinaudojau juo, dabar pradedu pasižaisti su juo ir kyla labai daug klausimu, pradziai tai žiauriai nepatogu su paprastu pulteliu kazka rasyti ar valdyti, sakau gal galima pajungti klaviatura ir pele prie jo? ir ar tnka paprastos kompiuterines ar butinai butent panasonico kazkokios tv skirtos buna?
 Toliau tai neleidzia perziurėti video per narsykle kitose svetainėse apart youtube, ir prašo atnaujinti sistemą, tačiau naujinant erroora išmeta. Gal kas kokiu patarimu? ar šiaip zinot kokiu gudrybiu su tokiais tv?

Pas mane P50ST60, tinka paprasta pelė ir klaviatūra. Va kamerą kai norėsi pajungt, tada jau teks imt originalią. Dėl softo atnaujinimo, negaliu atsakyt, nes pas mane viskas tvarkoje. Per naršyklę ir nesitikėk, kad video rodytų. Gudryvė, tai nebent DLNA pasijungt, daugiau kaip ir nelabai žinau ką.

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2188: 2015 Sausio 12, 11:49:38 »
Kaip sitas modelis?  :V
http://www.bigbox.lt/Vaizdo-ir-garso-technika/Televizoriai/Televizorius-Samsung-UE40H7000-LED-40-3D-Smart.html#top
Nieko neraukiu apie telikus, kokio modelio dairytis? Esme kuo kokybiskesnis vaizdas...

Neprisijungęs simkaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2189: 2015 Sausio 12, 12:40:12 »
http://www.bigbox.lt/Vaizdo-ir-garso-technika/Televizoriai/Televizorius-Samsung-UE40H7000-LED-40-3D-Smart.html#top
Nieko neraukiu apie telikus, kokio modelio dairytis? Esme kuo kokybiskesnis vaizdas...
Neblogas

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2190: 2015 Sausio 12, 17:42:06 »
koks žiūrėjimo atstumas? :V

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2191: 2015 Sausio 12, 18:05:19 »
patinka tas antras pultelis,siaip neblogas greitas na kaip samsungas tai geras

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2192: 2015 Sausio 12, 18:18:32 »
koks žiūrėjimo atstumas? :V
Atstumas butu iki 3 metru max...

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2193: 2015 Sausio 12, 18:20:24 »
patinka tas antras pultelis,siaip neblogas greitas na kaip samsungas tai geras
Na brandas man ne esminis dalykas, gamintojas tikrai nesvarbu (h)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2194: 2015 Sausio 13, 10:06:43 »
Na brandas man ne esminis dalykas, gamintojas tikrai nesvarbu (h)
tuos pultelius jau visi beveik turi. Man daug patogiau naudoti apps'ą telefone, nei tą antrą pultelį :V

Esant trijų metrų atstumui gal žiūrėčiau didesnį kokį teliką :V 47"-50" Pas mane svetainėje nuo panašaus atstumo žiūrimas 65" :bedantis:

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2195: 2015 Sausio 13, 10:19:22 »
tuos pultelius jau visi beveik turi. Man daug patogiau naudoti apps'ą telefone, nei tą antrą pultelį :V

Esant trijų metrų atstumui gal žiūrėčiau didesnį kokį teliką :V 47"-50" Pas mane svetainėje nuo panašaus atstumo žiūrimas 65" :bedantis:
Nu gerai, jei 47? didesnio jau nenoriu, 40 ir tai man per akis butu... I ka dairytis? Gamintojas ne prioritetas (h) svarbu gaminio kokybe, patikimumas ir kuo tobulesnis vaizdas akims :) pinigai butu iki 4 klt
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 13, 10:27:04 sukūrė Tribute »

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2196: 2015 Sausio 13, 10:21:36 »
Dairykis bent į 50" už tokius pinigus...

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2197: 2015 Sausio 13, 10:31:37 »
Dairykis bent į 50" už tokius pinigus...
Ne jau tokio tikrai nenoriu, ir tai galvoju kad 47 jau man per didelis (-) pinigai nebutinai tokie, na svarbiausia daigtas dziugintu savo rodomu vaizdu. Ateini su savo nuomone, iseini su jusu :-] man didelio tikrai nereikia chebra, jau isivaizdavau kad 40 man ir tai pakankamai didelis...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2198: 2015 Sausio 13, 11:03:26 »
Ne jau tokio tikrai nenoriu, ir tai galvoju kad 47 jau man per didelis (-) pinigai nebutinai tokie, na svarbiausia daigtas dziugintu savo rodomu vaizdu. Ateini su savo nuomone, iseini su jusu :-] man didelio tikrai nereikia chebra, jau isivaizdavau kad 40 man ir tai pakankamai didelis...
didžiausia televizorių pirkėjų klaida perkamas per mažas televizorius... Apsilankyk didžiuosiuose centruose, pasižiūrėk kuris modelis pačiam rodo gražiausiai, paprašyk pajunginėti režimus, tada užsirašyk labiausiai patikusius modelius. Dažnai būna taip, kad nebūtinai brangiausias rodys geriausiai ;) Šiemetiniai modeliai nieko tokio įspūdingo (-) Žiūrėčiau gal Samsung'o 6400, Sony 805, Panasonic 650 serijas (analogai), kurios už savo pinigus tikrai (y) Sumokant dar papildomai tūkstantį nelabai ką daugiau ir gausi :think:

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2199: 2015 Sausio 13, 11:04:34 »
Nu gerai, jei 47? didesnio jau nenoriu, 40 ir tai man per akis butu... I ka dairytis? Gamintojas ne prioritetas (h) svarbu gaminio kokybe, patikimumas ir kuo tobulesnis vaizdas akims :) pinigai butu iki 4 klt
žiūrėti reikėjo į plazmas, kai jų dar buvo, jei tokie prioritetai :goodboy: O dabar lieka tik laukti OLED ir tenkintis laikinu pakaitalu - LCD :bedantis:

Plazmofilo nuomonė, su kuria sutikti nebūtina (-)(8-)