Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 329734 kartus)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
tai jau viskas OK, žiūrėk ir mėgaukis tikrovišku vaizdu, o ne belekaip iškraipytomis, bet ryškiomis, liaudyje tai vadinama gražiomis, LCD spalvomis (y)
as viska ir ziurau ten kur reikia ir kaip reikia. Turiu dvi plazmas tik ne tavo proteguojamo gamintojo. Tai gal tada oficialus dyleriai parasytu kokius nurodymus prekybos centrams, nes dabar zmogus isigijo telika jau su isdegimu. Apkatke kaip ir praeita o atsirado nauju isdegimo zymiu. Pats maciau asmeniskai. Ir tikrai tomci,neturejau del ko verkt,kaip tu buvai issireiskes, kai paziurejau vt50 rodomo vaizdo kokybe.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
as viska ir ziurau ten kur reikia ir kaip reikia. Turiu dvi plazmas tik ne tavo proteguojamo gamintojo. Tai gal tada oficialus dyleriai parasytu kokius nurodymus prekybos centrams, nes dabar zmogus isigijo telika jau su isdegimu. Apkatke kaip ir praeita o atsirado nauju isdegimo zymiu. Pats maciau asmeniskai. Ir tikrai tomci,neturejau del ko verkt,kaip tu buvai issireiskes, kai paziurejau vt50 rodomo vaizdo kokybe.
Universitete man įstrigo toks pasakymas - RTFM (Read The Fucking Manual) :) Čia visiems taikoma, taip pat ir man :) - Reikia paskaityti instrukciją prieš naudojantis produktu (+) LG ir Samsung šiek tiek prasčiau susitvarko su "Image retention" (liaudyje vadinamu vaizdo išdegimu), bet ryškių išdegimų pažiūrėjus kelis kartus žinias ar sporto varžybas NEGALI būti (-).

VT50 be konkurencijos praeitų metų geriausias modelis, kuris toli paliko konkurentų plazmas, jau net nekalbu apie kelių metų senumo modelius, jei nematai skirtumo, net nežinau ką parašyti. Ne visi reiklūs vaizdo kokybei, gal tamsta prie tų, kurie nereiklūs :V

P.S. Jei įsigyjamas telikas su išdegimu ir to nenurodė pardavėjas, tada parduotuvėje jis ilgą laiką rodė vieną ir tą patį vaizdą. Neščiau jį atgal pardavėjui (+) Labai paprastai galima pažiūrėti kiek laiko televizorius naudotas per service meniu, tada žiūrėti kada jis pirktas. Jei pvz jis pirktas prieš savaitę, o naudotas jau 500val, tai reikalauti iš pardavėjo pinigų grąžinimo ir ieškoti naujo teliko, bet būtinai nenaudoto. Jei pardavėjas nepriima, kreipčiausi į serviso centrą ir gamintojo atstovus, kad nustatytų kiek laiko telikas naudotas.

P.P.S. Teko matyti ir ne vieną LCD su išdegimais (+) tai irgi realu, bet juos jau žiūrėti reikia paromis ištisai su tuo pačiu statiniu vaizdu.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
na ir dar vienas pastebėjimas dėl televizorių - visi pripažysta, kad OLED vaizdo kokybės ir elektros sąnaudų klausimais bus lyderiai, bet... jie turi tą pačia problemą, kaip ir plazmos - "Image retention" (vaizdo išlikimas). Ar tai stabdys Jus nuo televizoriaus pirkimo ?? :V

Faktas, kad plazmos turi minusų, faktas ir kad LCD turi minusų, bet reikia suprasti, kad nėra vienos tobulos technologijos. Kam reikia elektros sąnaudų ir mažiau problemų - renkasi LCD, kas renkasi geresnę vaizdo kokybę ir galimas šiokias tokias problemas dėl atspindžių ar išdegimų (na nėra jau taip baisu tikrai su dabartiniais visų gamintojų modeliais) turėtų pirkti PDP. Čia tik mano nuomonė, kurios nesistengiu niekam primesti (-) Kiekvienas renkasi pats (+) Pilnas internetas patarimų ir tikrai kiekvienas gali išsirinkti būtent jam tinkantį produktą.

Neprisijungęs dmc

• Įrašai: 569
    • Žiūrėti profilį
Tu visada sakai, kad "nesistengiu niekam primesti savo nuomones" taciau tu net ne garbini, o dievini plazmas. Kuo jos toki geresni vaizda duoda? Kad juoda spalva grazesne? Paimk ir elektros sanaudas plius ilgaamziskumas plazmu trumpiausias, plius rizika del isdegimo. Tikrai nemanau kad nuejus i parduotuve (is kur pirktas tv) ir pasakius kad "man isdege prasau pakeisti nauju", tau nepasakys pyzd.. is cia kuo toliau pats kaltas nepadarei apkatkes uz tai gamintojas neatsako.Tikrai nebus kad isskestom rankom priims atgal,tikrai teks pasistenk norint irodyti savo teisybe.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Tu visada sakai, kad "nesistengiu niekam primesti savo nuomones" taciau tu net ne garbini, o dievini plazmas. Kuo jos toki geresni vaizda duoda? Kad juoda spalva grazesne? Paimk ir elektros sanaudas plius ilgaamziskumas plazmu trumpiausias, plius rizika del isdegimo. Tikrai nemanau kad nuejus i parduotuve (is kur pirktas tv) ir pasakius kad "man isdege prasau pakeisti nauju", tau nepasakys pyzd.. is cia kuo toliau pats kaltas nepadarei apkatkes uz tai gamintojas neatsako.Tikrai nebus kad isskestom rankom priims atgal,tikrai teks pasistenk norint irodyti savo teisybe.
va matosi mitų prisigaudęs žmogus... (n) Dar ir kitiems tokias pasakas pasakok  :facepalm:

LCD gyvavimo laikas - 60.000val, plazma 100.000val. Kuri technologija ilgaamžiškesnė??  :think:

Vaizdas DAUG natūralesnis, technologija daug geresnė filmams, sportui žiūrėti, daug geriau susitvarko su mūsų dabartiniu "kokybišku" skaitmeniniu signalu.. Dar vardinti?? :V

Kaip jau ir rašiau, kiekvienam savo, bet jei žmonės rašinėja nesąmones ar 10-ies metų senumo "šviežias" žinias, tai negaliu nutylėti (-)

P.S. Dėl sąnaudų neturiu ko komentuoti (-) bet pateiksiu pavyzdį. Auto pasirinkimas - Audi A3 1,6tdi ar Audi A8 3.0tdi. Sąnaudos A3 pusėje, o kaip važiavimo komfortas?? Jei gali sau leisti sumokėti keliais litais daugiau per mėnesį už elektrą, tikrai verta tai daryti - čia tik mano nuomonė, su ja sutikti nebūtina (-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
ant TV galo vienas elektros sąnaudos vienos nurodytos, o pajungus el.sąnaudų matuoklį visai kitos... ir gerokai gerokai mažesnės :smoke:
Tą pasakojo draugs, bet šiandiena pažiūrėsiu ir aš ant 50" plazmos.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
ant TV galo vienas elektros sąnaudos vienos nurodytos, o pajungus el.sąnaudų matuoklį visai kitos... ir gerokai gerokai mažesnės :smoke:
Tą pasakojo draugs, bet šiandiena pažiūrėsiu ir aš ant 50" plazmos.
tai čia faktas (+)
Plazma maksimaliai naudoja tada, kai baltas ekranas, jei ekranas tamsus, sąnaudos nedidelės. Vidutinės didesnės nei LCD naujausių tikrai, bet tai nėra toks didelis skirtumas.

Neprisijungęs dmc

• Žiūrėti profilį
Gerai prasimeciau su ilgaamziskumu,vaizdas naturalesnis, bet ne ryskesnis.(Nafiga tada fotikai po 5000eur kainuoja jie irgi pliauskina tokiom spalvom kokiu zmogaus akyte nera macius).
Taciau kaip su tuo garantiniu del kurio rasiau (isdegimo rizika)? Ar mielai ji tau pakeis?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
ar apkatkė daryta nežinau, kaip jau minėjau ir aš, ir Mindė - telikas dirbęs 250 valandų. Apie pasilikimą sau - kalbos nėra, kalba eina apie pakeitimą į kitą arba grąžinimą. 50VT50, aišku, nebeturi, siūlo damokėt 1500 LT (!?) ir paimt 55VT50 arba šitą https://www.avitela.lt/prekes/televizoriai/lcd-televizorius-sony-kdl-55-hx-850-bae2 abu variantai nelabai džiugina, pinigus susigrąžint irgi variantas ne pats geriausias, nes TV reikia labiau nei litų :D

Tai gal turite kokių protingų minčių?

dmc, kai perki internetu, gali grąžint per 14 dienų, nesvarbu dėl ko.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
ar apkatkė daryta nežinau, kaip jau minėjau ir aš, ir Mindė - telikas dirbęs 250 valandų. Apie pasilikimą sau - kalbos nėra, kalba eina apie pakeitimą į kitą arba grąžinimą. 50VT50, aišku, nebeturi, siūlo damokėt 1500 LT (!?) ir paimt 55VT50 arba šitą https://www.avitela.lt/prekes/televizoriai/lcd-televizorius-sony-kdl-55-hx-850-bae2 abu variantai nelabai džiugina, pinigus susigrąžint irgi variantas ne pats geriausias, nes TV reikia labiau nei litų :D

Tai gal turite kokių protingų minčių?

dmc, kai perki internetu, gali grąžint per 14 dienų, nesvarbu dėl ko.
nežinau pardavėjo, gal jie pas save laikė jį įjungtą visą tą laiką ir išdegino vieną ir tą patį kanalą žiūrėdami...:-/ :V Gražinčiau dabar ir laukčiau VT60 (y)

Aš savo 55VT50 pasižiūrėjau, kad esant gelsvam šviesiam fonui matau TV3 ženklą, bet pas mane nedaryta jokia apkatkė ir žmona tik tą kanalą ištisai žiūri nuo pat pirmų dienų :V Niekas kitas nemato, ko paklausiu, bet aš jau įžiūriu kol nepamirštu :-] reikės pabandyti nežiūrėti to kanalo kelias dienas ant auto "ištampymo" ir žiūrėti ar dar sugebėsiu įžiūrėti :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Gerai prasimeciau su ilgaamziskumu,vaizdas naturalesnis, bet ne ryskesnis.(Nafiga tada fotikai po 5000eur kainuoja jie irgi pliauskina tokiom spalvom kokiu zmogaus akyte nera macius).
Taciau kaip su tuo garantiniu del kurio rasiau (isdegimo rizika)? Ar mielai ji tau pakeis?
išdegimai yra neteisingo naudojimo pasekmės. Paskaitai pirmą instrukcijos puslapį ir problema neaktuali ;) Čia vienetinis atvejis su tuo tokiu išdegimu :V

Neprisijungęs dmc

• Žiūrėti profilį
išdegimai yra neteisingo naudojimo pasekmės. Paskaitai pirmą instrukcijos puslapį ir problema neaktuali ;) Čia vienetinis atvejis su tuo tokiu išdegimu :V
Na va :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Na va :D
parašei kelis nevisai realius dalykus apie plazmas, vieną kažkiek atitinkantį dalyką, kurio galima išvengti teisingai naudojantis daiktu, ir jautiesi suvartęs plazmas? :V :) Išimtis tik patvirtina taisykles, kad tai jau nebėra labai aktuali problema.

aš atsimenu kaip pats ant BMW stūmiau (8-) Dabar įsigijau ir tikrai supratu, kad visai be reikalo taip dariau :facepalm:

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
parašei kelis nevisai realius dalykus apie plazmas, vieną kažkiek atitinkantį dalyką, kurio galima išvengti teisingai naudojantis daiktu, ir jautiesi suvartęs plazmas? :V :) Išimtis tik patvirtina taisykles, kad tai jau nebėra labai aktuali problema.

aš atsimenu kaip pats ant BMW stūmiau (8-) Dabar įsigijau ir tikrai supratu, kad visai be reikalo taip dariau :facepalm:
Bet vistiek kartais is kiemo neisvaziuoji, kur antanas su senu pasatu be vargo isvaziuoja :-]

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Bet vistiek kartais is kiemo neisvaziuoji, kur antanas su senu pasatu be vargo isvaziuoja :-]
Nezinojau sito :smoke:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gražinčiau dabar ir laukčiau VT60 (y)
laukčiau ir aš, jei jis nekainuotų 7 štukų (aa)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
laukčiau ir aš, jei jis nekainuotų 7 štukų (aa)
manau, kad pradžioj bus tiek, jei ne daugiau...

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
manau, kad pradžioj bus tiek, jei ne daugiau...
tai va, variantų ne kažinkiek :think:

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
Nukreipei i blogai pasistaciuso vairuotojo masina pareina ir randa issilydziusia :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
čia telikų tiek reikia? :bedantis::goodboy:

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Sklinda gandas, kad Panasonic zada trauktis is TV rinkos. :O
http://www.gizmodo.co.uk/2013/03/panasonic-to-cut-tv-production-maybe-abandon-plasma/

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Sklinda gandas, kad Panasonic zada trauktis is TV rinkos. :O
http://www.gizmodo.co.uk/2013/03/panasonic-to-cut-tv-production-maybe-abandon-plasma/
stipriai nenustebčiau (-) Dabar gi svarbu smart ir led, vaizdo kokybė žmonėms yra kažkur dešimtoje vietoje, to pasekoje ir rimti gamintojai kamuojami problemų (Sharp - jau sulaukė Samsung investicijų, Sony - jau gamina telikus su Samsung ekranais)... Greitu metu rinksimės tik tai, ką siūlys korėjiečiai (Samsung, LG) ir kiniečiai (Philips ir kiti nouneimai) :-/

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
stipriai nenustebčiau (-) Dabar gi svarbu smart ir led, vaizdo kokybė žmonėms yra kažkur dešimtoje vietoje, to pasekoje ir rimti gamintojai kamuojami problemų (Sharp - jau sulaukė Samsung investicijų, Sony - jau gamina telikus su Samsung ekranais)... Greitu metu rinksimės tik tai, ką siūlys korėjiečiai (Samsung, LG) ir kiniečiai (Philips ir kiti nouneimai) :-/
o ka sharp negali smart funkcijos idet ? investicijos i teliko kaina speju nedideles, tik investicijos ja ispletot.