Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 329801 kartus)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #1375: 2013 Vasario 12, 22:44:42 »
man isviso butu geriausia gauti kokiu 60 coliu monitoriu,su hdmi iejimu, nereikalingi man ten dvb visokie :D
taigi yra ir tokiu :)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1376: 2013 Vasario 12, 22:48:41 »
kur? man svarbu rezoliucija butu full hd,nes vidiniai tiuneriai nereikalingi,isorinis kaba+iptv,o daugiau? lyg nieko nereikia

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1377: 2013 Vasario 13, 11:07:10 »
kur? man svarbu rezoliucija butu full hd,nes vidiniai tiuneriai nereikalingi,isorinis kaba+iptv,o daugiau? lyg nieko nereikia
kur LT pirkt nzn, internete gali rast. Bet jei galvoji, kad bus pigiau nei TV, labai apsirinki.

Va pvz http://www.1staudiovisual.co.uk/catalog/display-inch-plus-c-356_369_374.html

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1378: 2013 Vasario 13, 11:25:41 »
nu mliat kainos....

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1379: 2013 Vasario 26, 19:40:57 »
Pavarciau puslapius, bet neuzmaciau ,arba praleidau, ka manote apie LG led ? :)) Elektromarkt be pabrangimo dabar juos galima jamt, tik neissirenku koki :-] max iki 101 cm (didesnio neikisiu i jo vieta ), bet idealiausia 94cm , ir butu geriai iki ~ 1800 .. gal specai ka patarsit ? :) http://www.mediashop.lt/vaizdo-ir-garso-technika/televizoriai/led-televizoriai?manufacturer=lg  ... dar istikro nebuvau ju gyvai paziuret, sakau gal kas turit, patarsit, ka konkreciau is karto nuejus paziuret is modeliu, buciau dekingas :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
niekaip nesuprantu, kaip gali būti toks bajeris, kad 250 valandų naudotame 50VT50 telike matosi apačioj išdegusi BBC WORLD NEWS eilutė? (!?) (!?)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
pabandyk paleisti ta juosta kur eina balta per visa ekrana, gal pades, pasmmane nuo filmu ziurejimu matesi tamsesni virsus su apacia tai paleidau porai valandu, padejo

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kur paleist tą baltą per visą ekraną?

HDMI neveikia, nepagaunu niekaip kodėl - Viera Link padarėm off, trise bandėm kompą sukonfigint, kad veiktų extended desktop, arba duplicate desktop, nu niekaip :D 0 emocijų, jokiam HDMI lizde. Su kitu tv (sony lcd) veikia, tai laidas ok.

ir rezoliucijas visokias dėjom, ir draiverius vienokius, kitokius ir visaip settingus įmantriai maigyt bandėm - nicht.

ps. video korta - radeon hd 7700
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 12, 22:08:25 sukūrė mega »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
O bandei kita prieda jungti su hdmi ? ar kita laptopa nei savo ? mano laptopas pvz irgi nedraugauja su tv per hdmi, o drauges laptopas veikia be problemu, pavargau ieskot problemu su savo laptopu.  :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
pas mane ne laptopas, o stacionaras. Kitą priedą jungiau - xbox, veikia be problemų :) peršasi išvada, kad blogai su kompo nustatymais kažkas. Kas? :think:

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
 eini i meniu/vaizdas/papildomi nustatymai/ekrano judejimas ir viskas, prades tokia ryski balta juosta per ekrana eiti, palik jei yra galimybe kuo ilgiau, ji tam ir skirta kad pasalinti uzsilikusius vaizdus :)
o kokia jungtis kompe? hdmi ar dvi?
pas mane per dvi veikia puikiai ir cloned ir extented

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
hdmi, netempsiu gi naujo dvi kabelio palei plintusus vien todėl, kad panasas užsispyrė :facepalm: geriau grąžinsiu nafig, kol 14 dienų nepraėjo :facepalm:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
eini i meniu/vaizdas/papildomi nustatymai/ekrano judejimas ir viskas, prades tokia ryski balta juosta per ekrana eiti, palik jei yra galimybe kuo ilgiau, ji tam ir skirta kad pasalinti uzsilikusius vaizdus :)
o kokia jungtis kompe? hdmi ar dvi?
pas mane per dvi veikia puikiai ir cloned ir extented
paleidau tą juostą, dėkui už patarimą (y) gal padės
tada teliks hdmi bėdą išspręst ir sakykim, lai gyvena :bedantis: :bedantis:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
palikau juostą nakčiai, jei teisingai suprantu, turėjo auto standby užgesint po 4 val, tai dabar pažiūrėjau, viskas likę savo vietose :) ir bbc world news, ir net tv3 ženkliukas, kuri gal max iš viso 5 val žiūrėta :D (n)
kokie kitų plazmų savininkų įspūdžiai? ar čia man Tom4s senos meilės vardan broką kažkokiu būdu įsūdė? :bedantis: (juokauju) :bedantis:

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
mano plazmu ispudziai labai geri.
turiu ir labai sena plazma (jokiu isdegimo zymiu) ir turiu forumo expertu suvaryta samsung - irgi jokiu isdegimu ar pan dalyku....

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
palikau juostą nakčiai, jei teisingai suprantu, turėjo auto standby užgesint po 4 val, tai dabar pažiūrėjau, viskas likę savo vietose :) ir bbc world news, ir net tv3 ženkliukas, kuri gal max iš viso 5 val žiūrėta :D (n)
kokie kitų plazmų savininkų įspūdžiai? ar čia man Tom4s senos meilės vardan broką kažkokiu būdu įsūdė? :bedantis: (juokauju) :bedantis:
"abkatkę" padarei?? :V

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
paemiau samsunga is varles, tuo paciu ir apsidraudziau, metams ji, 7 lt menesiui, nuo sudauzymu, numetimu ,sudeginimu, vagysciu ir pan (j)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
paemiau samsunga is varles, tuo paciu ir apsidraudziau, metams ji, 7 lt menesiui, nuo sudauzymu, numetimu ,sudeginimu, vagysciu ir pan (j)
jei plazmą ėmei, nepamiršk padaryti apkatkės normalios, kaip tai rašoma instrukcijoje (+)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
kas ta apkatke ir kaip daros? Telikas jau isdirbes virs 250 val.

Neprisijungęs dmc

• Įrašai: 569
    • Žiūrėti profilį
Se jum ir patys geriausi telikai plazmos :-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
jo jo išgirtieji telikai :D Tai apkatkes reik, tai dar kokio velnio, valymo kažkokio. Ir pažiūrėjus tv3 žinias kelis kartus visada šviečia ženkliukas :D Pasaka tiesiog už tiek pinigėlių :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Na pas mane plazma jau kokie 4 metai jokiu problemu, ir isdegimu lyg ir nesimato..

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi jokiu problemu...:V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Na duokit gi kvaileliam pavaidinti protingus su savo komentarais :goodboy: Patys net nežino kas tas yra, bet paloti pirmieji eilėje (y)

Apkatkė, apie kurią rašoma instrukcijoje, yra paprastas dalykas - pirmus 200val nepatariama žiūrėti statinio vaizdo. Ta prasme, žiūrėti to paties kanalo visą tą laiką, naudoti 4:3 formatą ir panašiai. Jei nuo pat pirmos dienos žiūrimas vienas kanalas ar telikas naudojamas kaip monitorius, nė karto nesu pataręs pirkti plazmos (-)

P.S. Net ir su taip vadinamais išdegimais plazma vistiek rodo n kartų geriau už patį geriausią LCD, taip kad (h)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
kas ta apkatke ir kaip daros? Telikas jau isdirbes virs 250 val.
tai jau viskas OK, žiūrėk ir mėgaukis tikrovišku vaizdu, o ne belekaip iškraipytomis, bet ryškiomis, liaudyje tai vadinama gražiomis, LCD spalvomis (y)