Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 330364 kartus)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #1275: 2013 Sausio 16, 17:17:35 »
LG pliusas IPS ekranai, daugiau jie nieko geresnio už Samsung neturi (-) Samsung didžiausias pliusas reklamos pagalba sukurtas "brand image" bei televizoriaus panaudojimo galimybės (faktas, kad didžioji dalis jų taip ir lieka neišnaudotų, bet skamba tai gražiai :H).

P.S. Jei imti plazmą ir ne Panasonic (čia jau nesąmonė, mano nuomone), tai tik Samsung (nusišneku kažką, niekada už Samsung neagituosiu (-)) :-]

(+)   (y)    :-]

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1276: 2013 Sausio 16, 20:38:46 »
koks tinkamas labiausiai adapteris wireless i TV panasonic 2012 metu, nes kazkoki pirko pazystamas neatsimenu modelio tai netiko, vistiek neranda tinklo...

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1277: 2013 Sausio 16, 22:35:40 »
koks tinkamas labiausiai adapteris wireless i TV panasonic 2012 metu, nes kazkoki pirko pazystamas neatsimenu modelio tai netiko, vistiek neranda tinklo...

as su LG turejau tokia nesamone.pirkau i virtuve Tv ir iskarto net 2 adapterius LG wifi paemiau. na ir kas kad raso ant TV wifi redy,bet jie vistiek neveikia.topo centras ir konsultavosi ir visur skambinejo,bet vistiek galu nerado. irengini mato,bet neveikia.  adapterius grazinau atgal...   :D  gal Panasonic sitoj sriti geriau pazenge...

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1278: 2013 Sausio 21, 22:05:33 »
Tomai,kaip ten panasonic sitoj sriti su wi-fi ?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1279: 2013 Sausio 22, 00:22:34 »
Turiu nelinksma istorija pasidalint, kuri galejo baigtis ir zymiai liudniau. Gal kas patars kaip elgtis? Zodziu buvo LG LCD telikas, veike puikiausiai beveik pora metu, kol nebuvo pajungtas Balticum tv priedelis. Su juo veike gal pora dienu, o poto tiesiog uzsidege laidai einantys is priedelio i TV. Dege atvira liepsna, gerai kad buvo zmogus namie, tai iskart is rozetes istrauke.
TV nepataisomas, priedelis visdar veikia. Logiskai persasi isvada, kad problema butent del Balticumo priedelio kilo. Deja jie kategoriskai ta neigia. Neva priedelis ziurek dar veikiantis, o cia jusu TV brokuotas vat paeme ir sudege.
Gaisro faktas uzregistruotas, TV bus vezamas ekspertizei. Rastu surasyt pretenzijas? Vartotoju teises?

update: tv lyg ir imanoma pataisyt, nukepe iejimai (aa) poros dienu begy paaiskes daugiau
update2: TV taisomas, nudeges iejimas. Priezastis- nebuvo pastatytas filtras.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 24, 12:10:15 sukūrė orzo »

Neprisijungęs dmc

• Įrašai: 569
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1280: 2013 Sausio 23, 21:48:19 »
Ziurinejuos tv:
istrinaize virs metro,102-106cm, butinai prieiga prie interneto (bus daugiausiai filmai ten ir ziurimi) kaina apie 1500-2200lt
nusiziurejas siuos variantus
https://www.neriba.lt/vaizdo-technika/televizoriai/philips-40pfl5537h.html
https://www.neriba.lt/vaizdo-technika/samsung-ispardavimas/samsung-ue40es5500wxxh.html
https://www.neriba.lt/vaizdo-technika/samsung-ispardavimas/samsung-ue40eh5300wxxh.html
Ka galit pasakyt gal ka pasiulyt?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1281: 2013 Sausio 23, 22:16:04 »
na as savo akimis nematau cia nieko doro.aisku nesu ekspertas toj sriti kaip Tomas. bet viska vertinu kaip eilinis vartotojas to kas yra patogu ir priimtina naudojimui. tai 1. siaip idomiai skamba USB irasimas... kas tai...?  :think:  2. DLNA medijos narsykle. shudas paskutinis. (geriau prisijungti kompa ir naudoti beviele klava ir pele.)  3. wi fi redy tai isvis neveikia daugumoj TV. bet jai neklystu butent Panasonic sitas dalykas tikrai veikia.(girdejau  tai is draugu. )

PHILIPS 40PFL5537H  Copy:
"Net TV": televizija internete, internetinės vaizdo įrašų parduotuvės, atvira interneto naršyklė, internetinės programos, valdymas: "MyRemote" programa, USB klaviatūros ir pelės palaikymas, simplushare: DLNA medijos naršyklė, USB medijos naršyklė, programa: pause TV, USB įrašymas, maitinimo laidas, 2 x AAA baterijos, pasukamas stalinis stovas, SCART adapteris, komponentinis laido adapteris "Smart TV" trumpoji instrukcija, vaizdo įrašu atkūrimo formatai: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, muzikos atkūrimo formatai: AAC, MP3, WMA v2 iki v9,2, nuotraukų atkūrimo formatai: JPEG. ( cia tai isvis prirasyta,kad priekejas skaitytu ir apsvaigtu nuo navarotu kruvos,bet tolko is to jokio... :D  )

del Samsung,tai as esu skeptiskas.ne del to,kad nepatinka,bet kad jie dazniau genda nei LG.  aisku daug kas smerks mano tokia nuomone,bet as nepirkciau nieko is situ triju pavizdziu.jau geriau senesni paprastesni Sony su usb.o siap tai tik LG man atitinka kokybe pagal savo kaina + nemirtingi ir negenda.

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1282: 2013 Sausio 24, 12:09:24 »
su tavo logika, tai nafik tie smart tv, pasijungei kompa prie paprasto teliko ir tiek.
1. USB irasimas - tv programu irasymas tiesiai i USB laikmena.
2. DLNA vienas geriausiu dalyku SMART TV, butent kad isvengt beprasmio kompo junginejimo.
3. Su tinkamu adapteriu veikia WiFi. Reikia pasidomet pries perkant, o ne grust pirma pasitaikiusi WiFi adapteri.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1283: 2013 Sausio 24, 12:44:36 »
na visu pirma tai buvo tik mano nuomone.(gal but ir klydau del dlna Smart TV.jai tai tikrai veikia kaip kompe)bet jaigu tai tik ribotas interneto pasiekimas,tai nafik tas samart. kaip ten su ,,adoble ryder,, ,,PDF,, ir t.t. ar tikrai viska lengvai atidaro ir naudojiesi kaip su kompu ar iphone ?  jai i usb tikrai iraso,tada sutinku,geras dalykas...  (y) o del wi fi,tai as pirkau iskarto LG adapterius,tokius kokie priklauso tam LG TV. (na bet aisku,pas mane jau per seni LG telikai (ne smart TV ) tik su usb ir wi fi redi (kuris dar ir neveikia ) atsilikau nuo mados...   :-]  :think:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1284: 2013 Sausio 24, 13:15:17 »
na visu pirma tai buvo tik mano nuomone.(gal but ir klydau del dlna Smart TV.jai tai tikrai veikia kaip kompe)bet jaigu tai tik ribotas interneto pasiekimas,tai nafik tas samart. kaip ten su ,,adoble ryder,, ,,PDF,, ir t.t. ar tikrai viska lengvai atidaro ir naudojiesi kaip su kompu ar iphone ?  jai i usb tikrai iraso,tada sutinku,geras dalykas...  (y) o del wi fi,tai as pirkau iskarto LG adapterius,tokius kokie priklauso tam LG TV. (na bet aisku,pas mane jau per seni LG telikai (ne smart TV ) tik su usb ir wi fi redi (kuris dar ir neveikia ) atsilikau nuo mados...   :-]  :think:
tai gerbiamasai, jei nežinai, tai reikia sakyti nežinau, o ne nesąmonė :)
dlna, mano nuomone, yra vienas geriausių dalykų namų multimedijos srity per paskutinius 5 metus tai tikrai (+)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1285: 2013 Sausio 24, 13:31:31 »
Gerbemasis,gal smart Tv turi kitoki DLNA nei namu kino sistema. bent jau pas mane sita tai tikrai shudo gabalas.man nepatinka.interneto normalaus nera,tik ribotos galimybes. tai as pasijungiau kompa prie TV kad turet lovoj interneta ir filmus iskarto atsiuntus is KinozalTV perziureti + beviele klava daug patogiau nei TV pultelis. taip kad musu sanpratos kas yra patogu skiriasi...  :) aisku wi fi namu kino sistemoje veikia gerai.

image sharing
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 24, 13:33:13 sukūrė Silwer103 »

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1286: 2013 Sausio 24, 13:37:11 »
Siulau pradzioj pasidomet kas tas DLNA yra ir kas yra Internetas.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1287: 2013 Sausio 24, 13:44:04 »
Gerbemasis,gal smart Tv turi kitoki DLNA nei namu kino sistema. bent jau pas mane sita tai tikrai shudo gabalas.man nepatinka.interneto normalaus nera,tik ribotos galimybes. tai as pasijungiau kompa prie TV kad turet lovoj interneta ir filmus iskarto atsiuntus is KinozalTV perziureti + beviele klava daug patogiau nei TV pultelis. taip kad musu sanpratos kas yra patogu skiriasi...  :) aisku wi fi namu kino sistemoje veikia gerai.

image sharing
dlna yra ne interneto prieiga, čia esminis neatitikimas tamstos žiniose

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1288: 2013 Sausio 24, 13:56:43 »
tada sorry,uz nezinojima ir kitu klaidinima.  :facepalm: (nenorejau klaidinti visuomenes) tada wi fi mano namu kino sistemoje yra visiskas sh... :) nera nieko blogiau uz ribotas interneto galimybes.

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1289: 2013 Sausio 24, 14:09:04 »
tu turi NetCast, tavo vadinama ribota interneta :D t.y. kelias internetines programeles instaliuotas kaip youtube, netflix ir pan. Nereikia tiketis, kad TV pilnai atstos kompiuteri, netam jis skirtas.

kas yra DLNA http://duk.itmix.lt/index.php?action=artikel&cat=7&id=35&artlang=lt
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 24, 14:11:07 sukūrė orzo »

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1290: 2013 Sausio 24, 14:53:10 »
siaip tai pirkau sita namu kino sistema ne del dlna.o del to kad:  1.nedidelis,kompaktiskas,pakabinamas ant sienos. 2.1 sistema.   2. muzikos skambesys labai geras ir garso sociai + subas wi fi.   (y)  3. labai patogu toki nusikabinti nuo sienos ir su subu nusivezti kur nors ar i soda ar taip kur kitur.(garso tikrai sociai net lauke tusa darant.) skambejimas  (y) 4. na ir savaime aisku kaip namu kino sitema ziurint filma.garsas kaip kino teatre... uztenka ir 2.1   (y)
o del nuorodos kas yra DLNA tai Dekui ! tikrai nebuciau ieskojas kas tai ir kaip tai patogu naudojant. dabar butinai pasiskaitysiu...  :)   (h)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1291: 2013 Sausio 24, 14:55:15 »
tu turi NetCast, tavo vadinama ribota interneta :D t.y. kelias internetines programeles instaliuotas kaip youtube, netflix ir pan. Nereikia tiketis, kad TV pilnai atstos kompiuteri, netam jis skirtas.

kas yra DLNA http://duk.itmix.lt/index.php?action=artikel&cat=7&id=35&artlang=lt
ten tam straipsnyje neužsiminta apie svarbiausią dlna privalumą - 0 konfigūracijos vartotojui, prijungi ir veikia, visi įrenginiai veikia tarpusavy jų nekrapštant

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1292: 2013 Sausio 24, 18:24:31 »
Ziurinejuos tv:
istrinaize virs metro,102-106cm, butinai prieiga prie interneto (bus daugiausiai filmai ten ir ziurimi) kaina apie 1500-2200lt
nusiziurejas siuos variantus
https://www.neriba.lt/vaizdo-technika/televizoriai/philips-40pfl5537h.html
https://www.neriba.lt/vaizdo-technika/samsung-ispardavimas/samsung-ue40es5500wxxh.html
https://www.neriba.lt/vaizdo-technika/samsung-ispardavimas/samsung-ue40eh5300wxxh.html
Ka galit pasakyt gal ka pasiulyt?
Nė vieno neimčiau iš šitų (-) Aš asmeniškai esu prieš Samsung, o nuo šių metų ir prieš Philips... Nežiūrėjai nieko iš Sony, Sharp, Panasonic?? :V
Mano nuomone geresni variantai:
Panasonic TX-P42ST50E - plazma. Gali būti kokių fobijų šiai technologijai, pas mane abu telikai plazmos ir LCD mano nuomone :facepalm: Jei vis tik norisi LCD, tada Sharp LC40LE632E.

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1293: 2013 Sausio 24, 18:47:55 »
Nė vieno neimčiau iš šitų (-) Aš asmeniškai esu prieš Samsung, o nuo šių metų ir prieš Philips... Nežiūrėjai nieko iš Sony, Sharp, Panasonic?? :V
Mano nuomone geresni variantai:
Panasonic TX-P42ST50E
Nu pvz kaip nepatinka, kai šališkas žmogus perša savo nuomonę.... Jin yra visiškai nepagrysta. Jau prieš tai rašei, kad samsung nemėgsti, nes turėjau samsung šaldytuvą ir jam kažkas nutiko.... O čia šūdų drapstymas ant kitų gamintojų tai.... Kad panasonicui dirbi visi jau senai žinom, nebereikia jo į dievus taip kelt...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1294: 2013 Sausio 24, 19:13:35 »
broodas, kur aš peršu savo nuomonę ?? :V :facepalm: Kaip mane kartais nervina tokie žmonės kaip tamsta...
Aš tik parašiau, kad pats nepirkčiau, bet tikrai nesakiau, kad tai šventa nuomonė, kurios nesilaikantys žmonės bus kvaliai. Ne kartą jau rašiau, kad esu nešališkas, bet stengiuosi patarti su argumentais ir iš asmeninės patirties, o ne pagal oro prognozes (h) Ne vienam žmogui jau patariau šioje temoje ir per PM, nebūtinai patariau rinktis Panasonic (h), o bet tačiau matau, kad mano patarimai nereikalingi, galiu ir nerašyti nieko ta tema.

beje, kiek mokykloje turėjai iš geografijos?? :V

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1295: 2013 Sausio 24, 19:22:03 »
beje, kiek mokykloje turėjai iš geografijos?? :V
Kodėl klausi ?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1296: 2013 Sausio 24, 19:27:00 »
Kodėl klausi ?
galvoju ar rastum kelią pagal šią nuorodą :V
http://images.demotyvacija.lt/media/demotivators/thumb/demotyvacija.lt_Pagaliau...-Atrasta-vietakur-visi-yra-pasiunciami_130149119579.jpg

nesupyk labai, bet mane kartais užknisa, kai aš bandau patarti žmogui kas geriau (tikrai ne visada patariu Panasonic, jei matau, kad žmogaus poreikiams jis nereikalingas ar netinkamas), bet iš šono kas nors aiškina man, kad aš šališkas ir mano patarimai niekiniai. Patikėk manim, aš tikrai turiu ką veikti be to, kad šioje temoje rašyti ir čia rašau labiau dėl to, kad manęs klausia, o ne dėl to, kad aš pats čia kažką rasčiau sau naudingo...

P.S. Samsung nepatariu, nes esu nusivylęs visais jų gaminiais, kuriuos turėjau, manau, kad tai labai marketingo pagalba pervertinamas gamintojas. Philips nerekomenduoju, nes prieš metus su trupučiu iš senojo gerojo Philips liko tik vardas, o savininkai tai jau kiti...

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1297: 2013 Sausio 24, 19:36:26 »
galvoju ar rastum kelią pagal šią nuorodą :V
http://images.demotyvacija.lt/media/demotivators/thumb/demotyvacija.lt_Pagaliau...-Atrasta-vietakur-visi-yra-pasiunciami_130149119579.jpg

nesupyk labai, bet mane kartais užknisa, kai aš bandau patarti žmogui kas geriau (tikrai ne visada patariu Panasonic, jei matau, kad žmogaus poreikiams jis nereikalingas ar netinkamas), bet iš šono kas nors aiškina man, kad aš šališkas ir mano patarimai niekiniai. Patikėk manim, aš tikrai turiu ką veikti be to, kad šioje temoje rašyti ir čia rašau labiau dėl to, kad manęs klausia, o ne dėl to, kad aš pats čia kažką rasčiau sau naudingo...

P.S. Samsung nepatariu, nes esu nusivylęs visais jų gaminiais, kuriuos turėjau, manau, kad tai labai marketingo pagalba pervertinamas gamintojas. Philips nerekomenduoju, nes prieš metus su trupučiu iš senojo gerojo Philips liko tik vardas, o savininkai tai jau kiti...
O tu rūsų gerai moki? Nes aš tau pasakyčiau taip riebiai, bet administratoriai supyks...

Bent jau argumentuotai šnekėtum, nes dabar tokiais pat šūdais galiu drapstytis ant panasonic. Gėda tau turėtų būt. Toks žinovas o realių faktų nėra. Nėr ko norėt tikriausiai esi statistinis "susenes" lietuvis su savo įsitikinimais ir ant sienos kabančiu kilimu. Turėjau sony ausines ir grotuva, nepatiko. SONY televizoriai , nepatarčiau niekam. FUCK LOGIC

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1298: 2013 Sausio 24, 19:48:20 »
O tu rūsų gerai moki? Nes aš tau pasakyčiau taip riebiai, bet administratoriai supyks...

Bent jau argumentuotai šnekėtum, nes dabar tokiais pat šūdais galiu drapstytis ant panasonic. Gėda tau turėtų būt. Toks žinovas o realių faktų nėra. Nėr ko norėt tikriausiai esi statistinis "susenes" lietuvis su savo įsitikinimais ir ant sienos kabančiu kilimu. Turėjau sony ausines ir grotuva, nepatiko. SONY televizoriai , nepatarčiau niekam. FUCK LOGIC
Rūsų nemoku, rusų moku gerai ;) Aš gi rašiau, kad nereikia priimti taip jautriai. Tamstos argumentus supratau. Man gėda, apie telikus nieko neišmanau, tik š pilstau, einu nusibausiu.

Neprisijungęs dmc

• Įrašai: 569
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1299: 2013 Sausio 24, 20:29:10 »
Nu baikit pimpalus matuotis,kodel nera geras pasirinkimas phillips?
Siandien jam nusiderejau kaina iki 1958lt
Duokit argumentu.