Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 330982 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Ats: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #1050: 2012 Lapkričio 05, 15:03:21 »
Jei norėsi per TV paleisti skalbenkę - Samsungas manau bus geresnis :D
Vieni perka galimybes, kiti vaizuoklį
vaizduoklis su 0 galimybių irgi ne variantas šiais laikais, neturiu jokio noro laptopų tampyt ar diskus junginėt prie teliko, kad filmą pažiūrėt ar šiaip ką įdomesnio su teliku už 5-ias štukas nuveikt  :bedantis:

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1051: 2012 Lapkričio 05, 15:05:22 »
vaizduoklis su 0 galimybių irgi ne variantas šiais laikais, neturiu jokio noro laptopų tampyt ar diskus junginėt prie teliko, kad filmą pažiūrėt ar šiaip ką įdomesnio su teliku už 5-ias štukas nuveikt  :bedantis:
baik tu, jau senai galima naudoti media server'į puikiausiai tam, galų gale hdd pasijungi per usb ir viską rodo :V Yra aišku ten visokie skype'aim facebook'ai, youtube, pilnas internetas (pasijungus klaviatūrą visai netgi smagu naršyti ant tokio ekrano), pilnai palaiko flash'ą (filmus iš www.filmai.in galima žiūrėti per teliką) :V Nežinau ko dar reikia, aš kartais naudoju youtube ir tiek :-]

Beje, kažkokie tai papildomi žaidimukai, mano nuomone, tikrai neatsveria vaizdo kokybės (-) ;)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1052: 2012 Lapkričio 05, 15:09:45 »
Tomai, o kas su Panasonic'u nutiko ? kazka cia laikrasciai skiede, kad nebegamins TV ?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1053: 2012 Lapkričio 05, 15:37:38 »
baik tu, jau senai galima naudoti media server'į puikiausiai tam, galų gale hdd pasijungi per usb ir viską rodo :V Yra aišku ten visokie skype'aim facebook'ai, youtube, pilnas internetas (pasijungus klaviatūrą visai netgi smagu naršyti ant tokio ekrano), pilnai palaiko flash'ą (filmus iš www.filmai.in galima žiūrėti per teliką) :V Nežinau ko dar reikia, aš kartais naudoju youtube ir tiek :-]

Beje, kažkokie tai papildomi žaidimukai, mano nuomone, tikrai neatsveria vaizdo kokybės (-) ;)
tai va todėl man ir kyla klausimų, nes kai pradedat pasakot apie filmus iš hdd per usb, tai ...  :facepalm:
flashas irgi ne panacėja, jį keičia html5, net ir tam pačiam youtube, dėl samsungo abejonių nekyla, kad atsinaujins softą, o kaip su panasonicu?
apie žaidimukus tipo angry birds čia kalba neina

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1054: 2012 Lapkričio 05, 17:17:41 »
tai va todėl man ir kyla klausimų, nes kai pradedat pasakot apie filmus iš hdd per usb, tai ...  :facepalm:
flashas irgi ne panacėja, jį keičia html5, net ir tam pačiam youtube, dėl samsungo abejonių nekyla, kad atsinaujins softą, o kaip su panasonicu?
apie žaidimukus tipo angry birds čia kalba neina
nelabai suprantu ko norima iš televizoriaus :V Maniškis tik prijungtas prie interneto atsinaujino soft'ą kai pirmą kartą bandžiau užeiti į youtube :V Kokių dar atnaujinimų reikia pačiam?? :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1055: 2012 Lapkričio 05, 17:18:46 »
Tomai, o kas su Panasonic'u nutiko ? kazka cia laikrasciai skiede, kad nebegamins TV ?
čia antis. Telikus visi gamintojai jau kelis metus pardavinėja į minusą, dėl to Panasonic nutarė plėsti savo pardavimus ekranų kitiems įrenginiams, bet tai nereiškia, kad gamintojas traukiasi iš televizorių rinkos (-)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1056: 2012 Lapkričio 05, 19:37:43 »
nelabai suprantu ko norima iš televizoriaus :V Maniškis tik prijungtas prie interneto atsinaujino soft'ą kai pirmą kartą bandžiau užeiti į youtube :V Kokių dar atnaujinimų reikia pačiam?? :V
noriu, kad jis nebūtų toks durnas ir bukas softo prasme kaip mano turimas apysenis sony LCD, kur net negali nustatyt ant kokio kanalo žadintuvą įjungt :facepalm: Ar kur kiekvienas laikrodžio persukimas suknisa viską (EPG, žadintuvus) dviem dienom, noriu, kad telikas, turėdamas žodelį smart, būtent toks ir būtų. Aš tikrai nesu kažkoks tv super ekspertas kaip audiofilai kad būna, kurie jaučia skirtumą muzikoj, jei laidai ne iš žvaigždžių metalo, todėl ir kreipiuosi čia, tikėdamasis objektyvaus, nešališko komentaro. Statom vienas prieš vieną - pigaus gamintojo beveik krūčiausia samsungo plazma prieš panasonic ką? VT50 irgi krūčiausias?

o jei dar detaliau - statom šiaip sau hardwarą su geru softu prieš gerą hardwarą su šiaip sau softu ?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1057: 2012 Lapkričio 05, 20:19:52 »
na nežinau, nenaudojau žadintuvo ant teliko niekada (-) :-] Tam pas mane yra mobilusis telefonas :V Laiko televizoriuje nenustatinėjau, bet perjungiant kanalus kai rodomas laikas, tai gerą rodo netgi ant senojo S30, vadinasi jau jis "orientuojasi" kada laiką persukti reikia :V

Čia patarčiau pačiam apsispręsti ko reikia: ar geriausio šiuo metu siūlomo vaizdo, kurį renkasi didžioji dalis taip vadinaų freak'ų :-]) ar blogesnio vaizdo, bet papildomų kažkokių funkcijų, kurias kažin naudosi (pvz aš nematau tokių funkcijų, kurių man reikėtų televizoriuje papildomai :V) Pasižiūrėk ką daugiau duoda Samsas nei Panasonic :V

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1058: 2012 Lapkričio 05, 20:28:08 »
dar klausimas - jei inputas bus elementarus kabelis iš kabelinės, lietuviški kanalai bus toks pats š vaizdas?  :bedantis:

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1059: 2012 Lapkričio 05, 20:31:48 »
pas mane normaliai rodė VT30 :V VT50 nebandžiau su kabeline (-) Dabar žiūriu VT50 su Mikrovisatos antžemine - tikrai viskas normaliai :)

P.S. Kai parsinešiau namo S30 ir pajungiau šalia LCD, tai pastarasis jau sekančią dieną buvo išsiųstas pas uošvienę, kad nenervintų su savo nesąmoningomis spalvomis :-]

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1060: 2012 Lapkričio 05, 20:33:52 »
o kaip orientuotis su tais panasonico kodais? pas samsungą viskas aišku - 8 = 8 klasė ir viskas. O pas panasonic?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1061: 2012 Lapkričio 05, 20:37:20 »
XT -> UT -> ST -> GT -> VT

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1062: 2012 Lapkričio 05, 20:39:00 »
o skaičiai?  :think: o paskutinės raidės?  :think:

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1063: 2012 Lapkričio 05, 20:46:56 »
TX-P50VT50E

TX-P - plazma, TX-L - LCD
TX-P50 - 50" plazma
TX-P50VT - VT serijos 50"plazma
TX-P50VT50 - 2012 metų VT serijos 50"plazma
TX-P50VT50E - Centrinei Europai skirta 2012 metų VT serijos 50"plazma

E - Europos regionas
B - Didžioji Britanija

10 - 2009m
20 - 2010m
30 - 2011m
50 - 2012m

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1064: 2012 Lapkričio 05, 20:56:44 »
ooo, ačiū labai, tu mano žinių šviesa  :H ff

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1065: 2012 Lapkričio 05, 20:58:40 »
nėra už ką ;)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1066: 2012 Lapkričio 13, 18:45:10 »
Sveiki,
kreipiuosi į Tom4s su prašymu rekomenduoti namams TV. Žodžiu apie TV nieko neišmanau ir esu išsirinkęs kelis variantus, kokia nuomonė būtų Jūsų? Kuris variantas geriausias iš pateiktų? Ką Jus pasiūlytumėt? Reikia TV be jokių įmantrių dalykų(arba kuo mažiau tų wireles, youtube, skype ir t.t) kurie dabar eina televizoriuose, svarbiausia būtų USB ir LCD ekranas, bus žiūrima iš 3-4m, kambarys šviesus, langai su roletais, pietų pusė, (wc ir vonia kartu, JOKE :D )

Nužiūrėti variantai šie:

Televizorius LG 42LW5400
http://pigu.lt/televizoriai/televizorius_lg_42lw5400?id=3186176&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Ismanieji_televizoriai_net_iki_1607_Lt_pigiau_Paskubek,_nes_pagriebs_kitas

Televizorius Samsung UE40ES6800

http://pigu.lt/televizoriai/televizorius_samsung_ue40es6800?id=3400769

Televizorius Samsung UE40ES6300
http://pigu.lt/televizoriai/televizorius_samsung_ue40es6300?id=3434543

Televizorius LG 42LM615S

http://pigu.lt/televizoriai/televizorius_lg_42lm615s?id=3499223

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1067: 2012 Lapkričio 13, 21:15:10 »
sveikas, kiek gali skirti pinigėlių?? Kodėl tik 40"??? Rinkčiausi bent jau 46" (+)

Neimčiau nė vieno iš pasirinktų modelių (-) Rinkčiausi iš Sony, Sharp, Panasonic LCD/LED telikų (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1068: 2012 Lapkričio 13, 21:19:45 »
Manau, kad rinkčiausi šitą modelį: http://www.neriba.lt/vaizdo-technika/sharp-lc46le630e.html :V

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1069: 2012 Lapkričio 13, 22:54:47 »
sveikas, kiek gali skirti pinigėlių?? Kodėl tik 40"??? Rinkčiausi bent jau 46" (+)

Neimčiau nė vieno iš pasirinktų modelių (-) Rinkčiausi iš Sony, Sharp, Panasonic LCD/LED telikų (+)
Norėtusi tilpti į 2,5k. Dydžio turbūt užtektų max 40', nes dabar pamatavau atstumą iki ekrano, tai bus nuo 1m iki 3m. Beje kaip dėl vaizdo hercų? Su 100 nelagins paskui staigių veiksmų filmuose? Kodėl pvz ne 400?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1070: 2012 Lapkričio 14, 10:07:18 »
Norėtusi tilpti į 2,5k. Dydžio turbūt užtektų max 40', nes dabar pamatavau atstumą iki ekrano, tai bus nuo 1m iki 3m. Beje kaip dėl vaizdo hercų? Su 100 nelagins paskui staigių veiksmų filmuose? Kodėl pvz ne 400?
netikėk tais Hz dideliais rašomais (-) 100Hz yra normalu ir pakankama (+) Korėjiečiai (LG, Samsung) ir kinietis (Philips) tau gali užrašyti kiek reikia, sugalvos kaip tuos HZ apiforminti ir galvosi, kad turi 200Hz (n)
Nori maksimalaus nelaginimo, renkiesi plazmą - pas ją mažiausias input lag'as ir mažiausias vėlinimas (tik 0,0001ms, pas geriausius LCD 2-3ms). Tai ypatingai jaučiasi per veiksmo scenas, sporto transliacijas, žaidžiant. Dėl kambario šviesumo plazma kaip ir nelabai variantas, nes dieną žiūrėti bus nelabai komfortiška, bet jei saulė krenta tiesiai ant televizoriaus ekrano, LCD taip pat nesuteiks jokio komforto (-)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1071: 2012 Lapkričio 14, 11:37:27 »
su Hz tai tikra tiesa, pieno riebumus jie ten raso, o istestavus vietoj 400Hz nei 100 nebelieka..

UK netgi pardavejai va kaip dabar raso:
Manufacturers now use their own measurements so can not necessarily be compared between brands. Examples include LG - Motion Clarity Index (MCI), Samsung - Clear Motion rate (CMR), Philips - Perfect Motion Rate (PMR), Sony - Motionflow XR and Panasonic - BLS (Back Light Scanning). All these figures are twice or more than the traditional 100Hz/200Hz refresh rate figures. No abbreviation indicates traditional measurement. Plasmas generally use a 600Hz sub-field refresh rate.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1072: 2012 Lapkričio 14, 17:45:56 »
netikėk tais Hz dideliais rašomais (-) 100Hz yra normalu ir pakankama (+) Korėjiečiai (LG, Samsung) ir kinietis (Philips) tau gali užrašyti kiek reikia, sugalvos kaip tuos HZ apiforminti ir galvosi, kad turi 200Hz (n)
Nori maksimalaus nelaginimo, renkiesi plazmą - pas ją mažiausias input lag'as ir mažiausias vėlinimas (tik 0,0001ms, pas geriausius LCD 2-3ms). Tai ypatingai jaučiasi per veiksmo scenas, sporto transliacijas, žaidžiant. Dėl kambario šviesumo plazma kaip ir nelabai variantas, nes dieną žiūrėti bus nelabai komfortiška, bet jei saulė krenta tiesiai ant televizoriaus ekrano, LCD taip pat nesuteiks jokio komforto (-)
Tai koks pasiūlymas būtų iš išvardintų kriterijų?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1073: 2012 Lapkričio 14, 18:15:38 »
net nežinau :V Aš kai žiūriu teliką vakarais arba žiemą dažniausiai, tai renkuosi tik plazmą, nors pas mane ir šviesus pakankamai kambarys :V Jei tamstai tai sudaro kažkokią tai problemą, siūlyčiau imti LCD arba tą minėtą Sharp'ą, arba Panasonic TX-L42ET5E :V
SHARP LC40LE830E
SHARP LC40LE630E

Panasonic pora colių didesnis, bet aš rinkčiausi Sharp'o pirmąjį modeliuką, jei nesinori didesnio (+)

Čia šiaip gerai pataria http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341472 surašyti modelių pliusai ir minusai :V

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1074: 2012 Lapkričio 14, 18:47:22 »
net nežinau :V Aš kai žiūriu teliką vakarais arba žiemą dažniausiai, tai renkuosi tik plazmą, nors pas mane ir šviesus pakankamai kambarys :V Jei tamstai tai sudaro kažkokią tai problemą, siūlyčiau imti LCD arba tą minėtą Sharp'ą, arba Panasonic TX-L42ET5E :V
SHARP LC40LE830E
SHARP LC40LE630E

Panasonic pora colių didesnis, bet aš rinkčiausi Sharp'o pirmąjį modeliuką, jei nesinori didesnio (+)

Čia šiaip gerai pataria http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341472 surašyti modelių pliusai ir minusai :V
Dėkui už atsakymą.