Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 324883 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #750: 2011 Gruodžio 21, 22:14:34 »
Nuraminai, nes kaip ir pasiėmiau jį :-]
buvo tokis nutikimukas su tuo Samsung. Vienas pažystamas žino, kad dirbu šioje srityje, tai norėjo pasigirti, kad už 1000Lt nusipirko LED'Ą !! !! !! Atėjau, o pas jį net Dynamic režimas įjungtas, taip ir pasakiau, kad apie telikus su juo nekalbėsiu, nes nesupras manęs visiškai... (-)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #751: 2011 Gruodžio 21, 22:18:36 »
tiesa, jis man aiškino, kad LED, tai naujausia technologija :-] ir kaip jam pasisekė, kad kartu su kitais avinais (čia ne jis taip mano, o aš) sugebėjo gauti tokią brangenybę taip pigiai :-]

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #752: 2011 Gruodžio 21, 22:29:32 »
jei turi galimybe, apsviesk su akinuku kainom i pm arba skypuki :) beja, pas man ale turetu but "ikraunami" ackarikai  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #753: 2011 Gruodžio 21, 22:35:03 »
jei turi galimybe, apsviesk su akinuku kainom i pm arba skypuki :) beja, pas man ale turetu but "ikraunami" ackarikai  :D
akinių kainos kosminės... Luktelėti reikia dar šiek tiek, jos turėtų kristi :V

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #754: 2011 Gruodžio 21, 22:46:34 »
ikraunami - 200lt/vnt.  (z) idomu man kiek verti tie "LG" jei konsultantai vos ne per prievarta bruka su 5vnt akiniu  :D :D :D :D :D iskart ratu apejau

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #755: 2011 Gruodžio 21, 22:48:17 »
ikraunami - 200lt/vnt.  (z) idomu man kiek verti tie "LG" jei konsultantai vos ne per prievarta bruka su 5vnt akiniu  :D :D :D :D :D iskart ratu apejau
tai tie akiniai turbut pigesni, kaip ir philips sake pvz prie teliko eina pigesni akiniai kazkaip, o pvz prie sony jau kitokiu reikia, samsung perkant irgi lyg dudoa 2vt akiniu

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #756: 2011 Gruodžio 21, 22:49:13 »
ten visai kita technologija. Ten pasyvus 3D, pas SONY, Samsung, Panasonic aktyvus. Kokybė pasyvaus daug prastesnė, linijos horizoantalios netgi matosi, jei geriau įsižiūri, bet žmonės perka dėl pigių akinių... Kuo toliau, tuo mažiau žmonės domisi kokybe visiems svarbu marketinginės nesąmonės ir pigumas :/

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #757: 2011 Gruodžio 21, 22:52:40 »
butent del to ir buvo pasirinktas SONY , gaila, finansiskai nepavyko ikirst panasonico

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #758: 2011 Gruodžio 21, 22:57:46 »
kokį modelį pasiėmei ?? SONY nėra blogai šiaip jau ;)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #759: 2011 Gruodžio 21, 23:00:23 »
ta pati kuri warning berods. Sony KDL-40EX720, toje kainu kategorijoje nieko geresnio nemaciau

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #760: 2011 Gruodžio 21, 23:03:08 »
ta pati kuri warning berods. Sony KDL-40EX720, toje kainu kategorijoje nieko geresnio nemaciau
(y) (y) (y)
aš kitą savaitę jau sulauksiu savo TX-P50VT30E (y) Laukiu nesulaukiu jau  :H
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 21, 23:11:08 sukūrė Tom4s »

Neprisijungęs FM3

• Banned!
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #761: 2011 Gruodžio 21, 23:37:08 »
LG iki Sony ir Panasonic dar daug žolės apdirbti reikia... (h)
  1.  nepjaukite cia grybu su tokiom savo frazem ir smailais. Jai taip parasete kaip didelis zinovas,tai issamiau prasyciau.imkime sony,panasonic ir lg tokiu paciu parametru TV.(tebunie 100HZ LCD-LED TV) ar norite pasakyti,kad LG prasciau rodys uz sony ar Panasonic? Nejuokink.  2. kalba buvo kai zmogus paklause,kas iseitu iki 2000 pinigu,o tu pradejai isvedziojimus skiesti del ekrano dydzio ar vaizdo kokybes.   Copy: ( imk plazmą tada truputėlį virš 2000Lt, bet verta mokėti daugiau http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/g_plasma_spec.html  ) Audi110kw (  o ka nors ~1500 gal turi dar ka pasiulyt ?  ) Copy: ( įstrižainės siūlyčiau nemažinti  bet tada nieko blatno neišeina.Rinkis ar geriau mažesnis ekranas ir kokybiškesnis vaizdas, ar geriau didesnis ekranas ?   ) tai kaip surasti situos jusu isvedziojimus? Tai kas cia skiedzia nesamones? 3. ar tikrai norite pasakyti gerbemas “eksperte” (turintis savo nuomone tik i plazma tv kad sis mano pateiktas  ”Sony KDL40BX420BAEP” uz 1399pinigu,yra blogas ir klaidingas variantas ziureti tv,kabeline ar visat programas ir hd formato filmus?) nejuokink. :-]  (turejai dovanota arkli ir buvai laimingas,o dbr susitaupes kelis litus virs 3000 isigijai plazma ir tapai “ekspertas” ir dar 3D formato zinovas. Nejuokink su savo teorinem ziniom.  :-] matosi,kad nesi eilinis vartotojas,o tik skiedi prisiskaites internete visokiu nesamoniu.

Neprisijungęs FM3

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #762: 2011 Gruodžio 21, 23:48:13 »
ten visai kita technologija. Ten pasyvus 3D, pas SONY, Samsung, Panasonic aktyvus. Kokybė pasyvaus daug prastesnė, linijos horizoantalios netgi matosi, jei geriau įsižiūri, bet žmonės perka dėl pigių akinių... Kuo toliau, tuo mažiau žmonės domisi kokybe visiems svarbu marketinginės nesąmonės ir pigumas :/
stai cia su sita tavo fraze as sutinku. (kuo toliau tuo maziau zmones domisi kokybe,nes krize ir nera lisnu pinigu ). beja,del 3D pasyviu akiniu "red cyan" ar "green magenda" tai nera ten jokiu liniju (neskiesk) as pats ziurejau vaizda ir tikrai pripazystu kad del 3D formato aktyvus "fokusuojami" yra daug geresne technologija. Bet cia tik 3D formate,sony lenkia LG.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #763: 2011 Gruodžio 21, 23:49:14 »
to: FM3
o tu iskur toks zinantis? kazkaip nepastebejau kad tom4AS kazka netinkamo kam siulytu,siaulau paciam pasiduomet pradziai o poto akis draskyt, ir beja manau ne is oro 39 puslapiai sitoj temoj prirasyta :)

Neprisijungęs FM3

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #764: 2011 Gruodžio 22, 00:04:40 »
to: FM3
o tu iskur toks zinantis?

esu eilinis prekiu vartotojas,o ne tas kur prisiskaito internete ir skiedzia nesamones. teorines zinios yra viena,o praktines visai kita.  :)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #765: 2011 Gruodžio 22, 00:16:45 »
na nezinau kodel tau tai atrodo skiedalai ir nesamones, bet butent sio zmogaaus pasiulimu ir pasinaudojau, nuejes i PC palyginau daug tv su tuo kuri siule tom4s, ir kazkodel apsistojau butent prie pasiulyto, nes istikruju butent tomo pasiulytas man pasirode tinkamiausias

Neprisijungęs FM3

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #766: 2011 Gruodžio 22, 00:44:10 »
na nezinau kodel tau tai atrodo skiedalai ir nesamones, bet butent sio zmogaaus pasiulimu ir pasinaudojau, nuejes i PC palyginau daug tv su tuo kuri siule tom4s, ir kazkodel apsistojau butent prie pasiulyto, nes istikruju butent tomo pasiulytas man pasirode tinkamiausias

ar galima butu suzinoti koki modeli ir uz kiek pinigu pasiule tom4s? beabejo as nesigincysiu,tau pasiule,tu pamatei ir pats nusprendei.kekvienas turime savo galva ant peciu,norus,isitikinimus ir pinigines stori.esme ne tame,o kaip protingai nupirkti gera TV uz patrauklia kaina.tavo apsisprendimas yra tavo pacio reikalas.nieko cia blogo tame nera,kad nori panasonic,samsungo,ar philips kokio.bet esme tame,kad kai zmogus klausia paprasto patarimo,o kazkoks teorinis "zinovas" pradeda skiesti nesamones ir isvedzioti.speju,kad daug zmoniu paskaito sia tema del TV,bet patys pradeda abejoti ir bijo net paklausti,kad nebutu isjuokti del nezinojimo ir tokiu zinovu skambiu pasisakymu.

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #767: 2011 Gruodžio 22, 01:01:35 »
skaitau as ir pradedu jau ir as veltis. sakai esantis eilinis vartotojas. tebunie. bet kaip tu gali metytis tokiais pasakymais apie praktika,jei norint lyginti reikia patureti visu gamintoju telikus ir tik tada gali susidaryti pilnaverti vaizda.  (!?)

Neprisijungęs FM3

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #768: 2011 Gruodžio 22, 01:18:03 »
skaitau as ir pradedu jau ir as veltis. sakai esantis eilinis vartotojas. tebunie. bet kaip tu gali metytis tokiais pasakymais apie praktika,jei norint lyginti reikia patureti visu gamintoju telikus ir tik tada gali susidaryti pilnaverti vaizda.  (!?)

idomiai pradejai cia isvedzioti...  :-] tai atsakyk.ar nori pasakyt kad Sony ar Panasonic tarkim 100hz geriau rodys uz LG ?  :-] kaip pvz:LCD-Led full HD TV.  :)
visus gamintojus gali pamatyti ir paziureti PC vietose ir ivertinti ju realu vaizda butent ant "dinaminio" rezimo,o po to skiesti kaip cia kazkas uzsimine,net nekalbu,kai pamatau dinaminio vaizdo rezima. (cia zmones is nezinojimo ji naudoja,o ne vaizduoti kazkoki pasiputusi asila tipo "elito sluoksnio" ... :-]

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #769: 2011 Gruodžio 22, 01:24:42 »
beveik nieko nesupratau... ka rukei? as irgi noriu (z)

Neprisijungęs FM3

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #770: 2011 Gruodžio 22, 01:35:57 »
beveik nieko nesupratau... ka rukei? as irgi noriu (z)

Prasom,negi gaila. :-]

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #771: 2011 Gruodžio 22, 08:14:20 »

idomiai pradejai cia isvedzioti...  :-] tai atsakyk.ar nori pasakyt kad Sony ar Panasonic tarkim 100hz geriau rodys uz LG ?  :-] kaip pvz:LCD-Led full HD TV.  :)
visus gamintojus gali pamatyti ir paziureti PC vietose ir ivertinti ju realu vaizda butent ant "dinaminio" rezimo,o po to skiesti kaip cia kazkas uzsimine,net nekalbu,kai pamatau dinaminio vaizdo rezima. (cia zmones is nezinojimo ji naudoja,o ne vaizduoti kazkoki pasiputusi asila tipo "elito sluoksnio" ... :-]

žmogau, stabdyk arklius  !! !!

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #772: 2011 Gruodžio 22, 09:53:39 »
kaip cia kukliau issireiksti, kad neizeisti...
sioje sferoje dirbu tikrai ne pirmi metai, teko ir IFA ne karta aplankyti, todel zinau ka sakau/rasau. Panasonic VT serija antri metai renkasi apdovanojimus, pernai VT25 (usa modelis, vt20 eu atitikmuo) buvo pripazintas geriausiu, siemet VT30 taip pat. Tai kuo blogas mano pasirinkimas ?? Gal geriau LG ?? Jei taip, diskusija su tamsta baigta.
FM3, kurią šio posto dalį praleidai pro akis ?? :V
Žinai kas yra IFA ?? Teko nors kartą kažkur panašiai būti ?? Teko kelis metus dirbti šioje srityje ??

Iš dalies esi teisus - praktiškai visų televizorių naudoti neturiu galimybės ir nafig man to nereikia (-) Tiesiog aš turiu paprasčiausią supratimą, kad DYNAMIC režimas yra didžiausias blogis tiek vaizdo kokybei, tiek žmonių akims, LCD rodomos spalvos yra visiškai nenatūralios - realiame gyvenime tokių spalvų nėra netgi, bet aš pritariu, kad vaizdas atrodo gražiai, nors ir netikroviškai (y) Nepatinka mano nuomonė - siūlyčiau eiti toli ir tiek, bet akių man nedraskyk (h)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #773: 2011 Gruodžio 22, 09:58:10 »
stai cia su sita tavo fraze as sutinku. (kuo toliau tuo maziau zmones domisi kokybe,nes krize ir nera lisnu pinigu ). beja,del 3D pasyviu akiniu "red cyan" ar "green magenda" tai nera ten jokiu liniju (neskiesk) as pats ziurejau vaizda ir tikrai pripazystu kad del 3D formato aktyvus "fokusuojami" yra daug geresne technologija. Bet cia tik 3D formate,sony lenkia LG.
matau, kad tamstai patinka būti kvailio vietoje:
http://3dradar.techradar.com/3d-tech/active-shutter-vs-passive-3d-tv-which-best-24-05-2011 (y)
geriau įsižiūrėk į linijas kai vaizdas minimaliai priartinamas. Šiemetinėje IFA parodoje visi gamintojai, išskyrus LG lygino pasyvią 3D technologiją ir aktyvią ir VISI IKI VIENO pateikė vieną paprastą minusą - vaizdo kokybę (h)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #774: 2011 Gruodžio 22, 09:59:51 »
esu eilinis prekiu vartotojas,o ne tas kur prisiskaito internete ir skiedzia nesamones. teorines zinios yra viena,o praktines visai kita.  :)
"pavartojai" LG ir jau afigienas žinovas ?? :V
kol aš turėjau JVC LCD ir man jis atrodė labai geras (+) Išeik iš namų, užeik pas žmones, kurie moka išjungti DYNAMIC režimą, pasižiūrėk kitų gamintoju produktus, gal pakeisi nuomonę apie savo "geras" žinias ;)