Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 324926 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #775: 2011 Gruodžio 22, 10:04:06 »
1.  nepjaukite cia grybu su tokiom savo frazem ir smailais. Jai taip parasete kaip didelis zinovas,tai issamiau prasyciau.imkime sony,panasonic ir lg tokiu paciu parametru TV.(tebunie 100HZ LCD-LED TV) ar norite pasakyti,kad LG prasciau rodys uz sony ar Panasonic? Nejuokink.  
būtent,noriu. Kada Tu suprasti, kad korėjiečiai parametrus pateikia labai gražius, netgi sugalvoja savo hercų kuo daugiau, kad viskas atrodytų super, kontrastai milijoniniai, o realiai išmatavus pasirodo, kad kontrastas mažesnis daugiau kaip dvigubai nei japonų gamintojo realusis (h) Jei Tau patinka LG, žiūrėk, aš nieko nesakau, bet nestatyk čia LG kaip kokybės etalono, ne taip toli gražu nėra.
Citata
2. kalba buvo kai zmogus paklause,kas iseitu iki 2000 pinigu,o tu pradejai isvedziojimus skiesti del ekrano dydzio ar vaizdo kokybes.   Copy: ( imk plazmą tada truputėlį virš 2000Lt, bet verta mokėti daugiau http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/g_plasma_spec.html  ) Audi110kw (  o ka nors ~1500 gal turi dar ka pasiulyt ?  ) Copy: ( įstrižainės siūlyčiau nemažinti  bet tada nieko blatno neišeina.Rinkis ar geriau mažesnis ekranas ir kokybiškesnis vaizdas, ar geriau didesnis ekranas ?   ) tai kaip surasti situos jusu isvedziojimus? Tai kas cia skiedzia nesamones? 3. ar tikrai norite pasakyti gerbemas “eksperte” (turintis savo nuomone tik i plazma tv kad sis mano pateiktas  ”Sony KDL40BX420BAEP” uz 1399pinigu,yra blogas ir klaidingas variantas ziureti tv,kabeline ar visat programas ir hd formato filmus?) nejuokink. :-]  (turejai dovanota arkli ir buvai laimingas,o dbr susitaupes kelis litus virs 3000 isigijai plazma ir tapai “ekspertas” ir dar 3D formato zinovas.
Aš tamstai pateikiau paprasčiausią pavyzdį, netaikyk jo man. Jei net nesugebi suprasti paprasčiausių pavyzdžių, tai man nuoširdžiai tavęs gaila... :/
Citata
Nejuokink su savo teorinem ziniom.  :-] matosi,kad nesi eilinis vartotojas,o tik skiedi prisiskaites internete visokiu nesamoniu.
tai geriau eilinis vartotojas ar žmogus besidomintis tuo, nors ir neturintis galimybės visų gamintojų produktus testuoti pas save namie ??